majqa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 O ile pamiętam ogłoszenia były robione przez Cajusa na moją prośbę. Quote
malibo57 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 A dawno? Może trzeba odnowić? Wykupić jakiś pakiecik? Bo robi się mało czasu. Quote
majqa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Omar ma tekst, jaki mu robiłam do ogłoszeń. Jasne, że można wykupić pakiet. Napisałam PW do Piromanki z zapytaniem, czy mogłaby pomóc w ogłoszeniach. Quote
malibo57 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No, tekst się przyda. A gdzie "szefowa" wątku? Może Dora umie robić ogłoszenia? Służę listą portali. Quote
majqa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ja pierniczę, zrobiam wpis i go nie wiedzę. W każdym bądź razie... Poprosiłam o pomoc Piromankę. Zgodziła się, serdecznie Jej dziękuję. :-) Prośba do Omar - prześlij proszę na znany Ci mój mail tekst, który robiłam dla Dorka i wybrane, dobre fotki. Przekieruję je do Piromanki. Quote
majqa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Pierniczę drugi raz, właśnie się poprzedni post objawił. :crazyeye: Quote
Isadora7 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Zrobiłam kolejną edycje allegro dla Dorka, taką krótką 3-dniową i czekam na decyzje/pomysły Quote
malibo57 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='majqa']Pierniczę drugi raz, właśnie się poprzedni post objawił. :crazyeye:[/QUOTE] Ja nie mogę! Ale mamy rozrywkę niechcianą z naszym ulubionym portalem, hehe.. Majqa , tylko spokojnie, nie daj się! Quote
majqa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jasne, że się nie dam... Posty jak murzyn na pasach, pojawiają się i... No mniejsza. Poprosiłam na wszelki wypadek Omar przez gg o tekst i foty. Dziękuję Isadoruś! Quote
Piromanka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Witam, nie dam rady się przedżeć przez 71 stron watku, wiec poproszę o info w pigułce o psiaku. Tekst oraz zdjęcia do ogłoszeń mam dostać na maila, wiec jutro zaczynam akcje ogłoszeniową. Quote
majqa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jasne, że nie ma co brnąć przez całość. :-) Czekam na Omarka i robię przekierowanie. Raz jeszcze przeogromne dzięki. :-) Quote
Piromanka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Mnie nie ma za co dziękować. Chcę żeby ten pies znalazł godne warunki. On jest teraz w hotelu czy dalej u tego sk...syna? W jakiej miejscowości przebywa? Quote
majqa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jest u Omar, grzeje dupinkę jak królewicz na kanapach, ooops...na tronie. Miejsce - Józefów. :-) Quote
malibo57 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Józefów pod Międzylesiem:evil_lol: Ciasteczkiem się, Majqa zaplułam.. Quote
Piromanka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Czyli ogłaszamy na mazowieckie...:diabloti: Quote
majqa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Laski czekają na fotki, tekst doszedł, przesłany dalej. Malibo, dziś też będą wyczyny ciasteczkowe? ;-) Quote
Piromanka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='omar']laski Fotki będą dzisiaj po południu[/QUOTE] Dzięki za info. To czekamy. Quote
omar Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 no i fotek nie będzie, bo dopiero usiadłam i naprawdę nie miałam kiedy zrobić :( przepraszam Mogą być wcześniejsze? Quote
majqa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Parę tych kanapowo - dworkowych, nawet z tych pierwszych u Ciebie. Quote
Piromanka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dostałam. Chyba właśnie te kanapowo-dworkowe. Quote
Recommended Posts