Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dobrze, wszystko w najlepszym porządku
Sorki za brak wieści w ostatnich dniach, ale z wiadomych powodów doba za krótka by ze wszystkim nadążyć
Obiecuję poprawę
Fotki jutro, bo aparat zdechł

edit:

lilith27 wyraziła chęć przekazania pieniędzy początkowo przeznaczonych na wyjazd Dorki do Gdańska na rzecz Dorka - 110zł

Dziękujemy :D
postaram się jeszcze dziś edytować rozliczenie na stronce i rzecz jasna wkleić tutaj

Posted

omar napisał(a):
Dorek UWIELBIA jazdę samochodem :-)
i dzieci - bez względu na płeć, wiek, rozmiar i gatunek
on gemeralnie wszystkich i wszystko uwielbia

Dzieci to pewnie pierwszy raz zobaczyl na oczy:cool3:siedzac w tej budzie nie widzial niczego i nikogo:shake:. A jazde samochodem pewnie,ze uwielbia,a jeszcze jakby mogl siedziec na kolankach:pto juz byloby super. Jak wiozlam go do Kasi,siedzial mi pod pacha i jeszcze dopominal sie miziania.

Posted

U nas standard - kanapa ;-)

nie ma Dorki, ale inne małe czarne też jest git

i mały off, ale muszę wam to pokazać

Surykatka ;-)

edit: zdublowane foto - poprawione

Posted

Cześć spiskowcy!:lol:
Chwilę mnie tu u Dorka nie było, a tu już cale "podziemie i konspiracja" powstała:D:evil_lol::multi:
Faktycznie. Wątek "F" dobija niejednego:crazyeye::shake::evil_lol:

a to małe czarne na kanapie obok Dorka, to kto?:cool3:

Posted

ja jeszcze mówię "lejki", ale Pestka już zaczyna kumać, że płyny i substancje o stałej konsystencji wydalamy tam gdzie zimno :) Z płynami jeszcze czasem zonka zaliczy, ale klocek dzisiaj w chałupie tylko jeden, tak więc postęp jest ;-)

Dorek to SuperNiania - bez kitu uwielbiam paszczaka

tekst koleżanki po osobistym zapoznaniu z Dorkiem "ja pierdzielę, on jest taki... taki... Ciężko Przystojny, że aż zniewalający... a te maniery - kosmos" :D

Posted

[quote name='omar']ja jeszcze mówię "lejki", ale Pestka już zaczyna kumać, że płyny i substancje o stałej konsystencji wydalamy tam gdzie zimno :) Z płynami jeszcze czasem zonka zaliczy, ale klocek dzisiaj w chałupie tylko jeden, tak więc postęp jest ;-)

Dorek to SuperNiania - bez kitu uwielbiam paszczaka

tekst koleżanki po osobistym zapoznaniu z Dorkiem "ja pierdzielę, on jest taki... taki... Ciężko Przystojny, że aż zniewalający... a te maniery - kosmos" :D

Dorek, to mi się właśnie z takim przedwojennym gentelmenem kojarzy:loveu:

a tu zobacz wątek 2-miesięcznej suni, była na DT u mojej koleżanki, teraz jest w DS już na szczęście. Ale hitem było to, że mała umiała sygnalizować potrzebę wyjścia na dwór za potrzebą!:crazyeye::multi::loveu: Piszczała i drapała w drzwi lub balkon, rzadko coś w domu zdarzało jej się zrobić:cool3:
http://www.dogomania.pl/threads/177250-Lublin-malutki-szczeniak-Kropka-ma-juA-swA-j-domek

Posted

omar napisał(a):
Mówimy Dobranoc i idziemy spać... na kanapę :P
Nie mow nic.............ta kanapa byla juz zarezerwowana....:(:(:(....nie moge uwierzyc ze wszystko stracone...nie umiem sie cieszyc nawet Dorka i Dorkiem obecnie:(