omar Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ja pierdziu... chciałabym już schodzić w takiej sprawie piętro niżej... ale już za chwileczkę... już za momencik... ;-) Quote
omar Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A dobrze, wszystko w najlepszym porządku Sorki za brak wieści w ostatnich dniach, ale z wiadomych powodów doba za krótka by ze wszystkim nadążyć Obiecuję poprawę Fotki jutro, bo aparat zdechł edit: lilith27 wyraziła chęć przekazania pieniędzy początkowo przeznaczonych na wyjazd Dorki do Gdańska na rzecz Dorka - 110zł Dziękujemy :D postaram się jeszcze dziś edytować rozliczenie na stronce i rzecz jasna wkleić tutaj Quote
majqa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Przeogromne podziękowania dla Lilith! :Rose::Rose::Rose: Quote
DORA1020 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Serdeczne dzieki Lilith,Dorek ma szczescie. Quote
omar Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dorek UWIELBIA jazdę samochodem :-) i dzieci - bez względu na płeć, wiek, rozmiar i gatunek on gemeralnie wszystkich i wszystko uwielbia Quote
DORA1020 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 omar napisał(a):Dorek UWIELBIA jazdę samochodem :-) i dzieci - bez względu na płeć, wiek, rozmiar i gatunek on gemeralnie wszystkich i wszystko uwielbia Dzieci to pewnie pierwszy raz zobaczyl na oczy:cool3:siedzac w tej budzie nie widzial niczego i nikogo:shake:. A jazde samochodem pewnie,ze uwielbia,a jeszcze jakby mogl siedziec na kolankach:pto juz byloby super. Jak wiozlam go do Kasi,siedzial mi pod pacha i jeszcze dopominal sie miziania. Quote
majqa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ...czyli rzeczywiście, pies - rewelacja. :-) Quote
majqa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Qrczę, a domu dla Dorka ani widu ani słychu. :roll: Quote
omar Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 U nas standard - kanapa ;-) nie ma Dorki, ale inne małe czarne też jest git i mały off, ale muszę wam to pokazać Surykatka ;-) edit: zdublowane foto - poprawione Quote
majqa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Kto by pomyślał. Wcześniej nie chciał wyściubić noska z budy, a teraz istny pan na włościach. :-) Quote
bico Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Cześć spiskowcy!:lol: Chwilę mnie tu u Dorka nie było, a tu już cale "podziemie i konspiracja" powstała:D:evil_lol::multi: Faktycznie. Wątek "F" dobija niejednego:crazyeye::shake::evil_lol: a to małe czarne na kanapie obok Dorka, to kto?:cool3: Quote
omar Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 hej bico :) mała czarna to Pestka: http://www.dogomania.pl/threads/174305-Sunia-i-3-szczeniaki-z-leA-nej-nory-PILNIE-szukajAE-domA-w papik jeszcze Quote
bico Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 omar napisał(a): papik jeszcze też tak na szczeniory mówię:evil_lol: PAPIKI!:loveu: Quote
omar Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ja jeszcze mówię "lejki", ale Pestka już zaczyna kumać, że płyny i substancje o stałej konsystencji wydalamy tam gdzie zimno :) Z płynami jeszcze czasem zonka zaliczy, ale klocek dzisiaj w chałupie tylko jeden, tak więc postęp jest ;-) Dorek to SuperNiania - bez kitu uwielbiam paszczaka tekst koleżanki po osobistym zapoznaniu z Dorkiem "ja pierdzielę, on jest taki... taki... Ciężko Przystojny, że aż zniewalający... a te maniery - kosmos" :D Quote
bico Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='omar']ja jeszcze mówię "lejki", ale Pestka już zaczyna kumać, że płyny i substancje o stałej konsystencji wydalamy tam gdzie zimno :) Z płynami jeszcze czasem zonka zaliczy, ale klocek dzisiaj w chałupie tylko jeden, tak więc postęp jest ;-) Dorek to SuperNiania - bez kitu uwielbiam paszczaka tekst koleżanki po osobistym zapoznaniu z Dorkiem "ja pierdzielę, on jest taki... taki... Ciężko Przystojny, że aż zniewalający... a te maniery - kosmos" :D Dorek, to mi się właśnie z takim przedwojennym gentelmenem kojarzy:loveu: a tu zobacz wątek 2-miesięcznej suni, była na DT u mojej koleżanki, teraz jest w DS już na szczęście. Ale hitem było to, że mała umiała sygnalizować potrzebę wyjścia na dwór za potrzebą!:crazyeye::multi::loveu: Piszczała i drapała w drzwi lub balkon, rzadko coś w domu zdarzało jej się zrobić:cool3: http://www.dogomania.pl/threads/177250-Lublin-malutki-szczeniak-Kropka-ma-juA-swA-j-domek Quote
Cajus JB Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Przepraszam za offa Pogruchotany, zamarznięty, szczeniak. 600zł w gotówce lub nie operuję. Quote
omar Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Mówimy Dobranoc i idziemy spać... na kanapę :P Quote
gonia66 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 omar napisał(a):Mówimy Dobranoc i idziemy spać... na kanapę :PNie mow nic.............ta kanapa byla juz zarezerwowana....:(:(:(....nie moge uwierzyc ze wszystko stracone...nie umiem sie cieszyc nawet Dorka i Dorkiem obecnie:( Quote
Recommended Posts