Szarotka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 W dzisiejszych czasach to duzo mozna :):) Quote
malibo57 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 A witam panienki! Odsypia się wczorajsze harce? A raczej trzydniowe? Ty sobie apetytu, Omar nie rób. Zdaje się, ze Filip to już bezjajeczny przyjedzie. Na tym wątku, co wiecie, taki krótki się zrobił, czytałam. Że w schronie to załatwiono, nie bacząc na stan zdrowia i wiek chłopaka. Quote
omar Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 się wyspali już :P Jaka Dorkowe tniemy wieczorem :) Pochwalony drogie parafianki :) Quote
Olga7 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Proszę, by mi ktos wyslal na pw czy maila -dane dla przelewu na Dorka -nie mam ostatnio czasu za bardzo na neta i dogo -nie wiem ,czy jest podane konto na wątku .Będę wdzięczna - dziękuję . Quote
omar Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 My tak jeszcze tylko tytułem wytłumaczenia: Nocka zarwana, bo mecz był - Lakers grali i dostali w zadek straszliwie @ olga7 wysłałam PW Quote
ivette3 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Wy się z tych ciętych w schronie jaj to zacznijcie cieszyć...:roll:....ja też początkowo (ponad tydzień temu ) jak to przeczytałam , to ze zdumienia mało nie umarłam....a dziś tak sobie myślę ,że to dar od niebios...Gdyby na ten genialny pomysł wpadły opiekunki hotelowe, to byśmy tu dziś w kredytach za zabieg utonęły...(.skoro wet ze stetoskopem ma płacony dojazd jak za bilet lotniczy ,to jazdę z ostrym narzędziem po towar tłukliwy policzyłby wg cenników z NASA ):-( Quote
omar Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='ivette3']Wy się z tych ciętych w schronie jaj to zacznijcie cieszyć...:roll:....ja też początkowo (ponad tydzień temu ) jak to przeczytałam , to ze zdumienia mało nie umarłam....a dziś tak sobie myślę ,że to dar od niebios...Gdyby na ten genialny pomysł wpadły opiekunki hotelowe, to byśmy tu dziś w kredytach za zabieg utonęły...(.skoro wet ze stetoskopem ma płacony dojazd jak za bilet lotniczy ,to jazdę z ostrym narzędziem po towar tłukliwy policzyłby wg cenników z NASA ):-( :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy możesz mi kochanie powiedzieć czym się narkotyzujesz?? żart,żeby nie było, bo wiesz przecież, że ja Cię lovam :loveu: Że CO niby?? :crazyeye::crazyeye: Im się nie chciało psa wykąpać, a co dopiero za operację zabierać :evil_lol: No, chyba że potem by się okazało, że mu cudownie odrosły niczym ogon jaszczurki Quote
omar Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 PS :razz: źródło: http://www.dogomania.pl/threads/174239-STARY-A-LEPY-niecaA-kiem-GA-UCHY-Filipek-juA-w-hotelu-odzyskuje-wiarAE-w-czA-owieka?p=13883020&viewfull=1#post13883020 [quote name='ivette3']Bardzo słusznie :lol: Przypominam jednak,że głównym tematem i troską Naszą na wątku jest Filipek i jego zdrowie ...to też proszę nie zapomnieć o wklejeniu na wątku szczegółowego rozpisania badań i wyników jakie niewątpliwie przy pobieraniu opłaty za badania weterynarz wykonał- z widoczną pieczątką lekarza Jesteś najlepszym kąsaczem jakiego "znam", i za to Cię lovam najbardziej :loveu: Quote
ivette3 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 no i masz odpowiedź na pytanie CZYM???..... adrenaliną kochaniutka...adrenaliną a tam,co wskazałaś dostawcy niezawodni :evil_lol: Quote
majqa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Akurat, inhalujesz się grzanym butaprenem. Jak nic. :roflt::roflt::roflt: Quote
omar Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 czyli że to się teraz ADRENALYNA nazywa - tyż ładnie ;-) Quote
omar Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 hahaha, chodź sobie posklejamy ADRENALYNĄ to i owo :diabloti: Quote
malibo57 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Hejka, idę wrzucić granat do dostawców adrenaliny. Nie wiem, czy wróce, czy polegnę. Quote
omar Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 malibo57 napisał(a):Hejka, idę wrzucić granat do dostawców adrenaliny. Nie wiem, czy wróce, czy polegnę. A na którym froncie, bo walka się toczy przynajmniej na kilku? Quote
ivette3 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 malibo57 napisał(a):Hejka, idę wrzucić granat do dostawców adrenaliny. Nie wiem, czy wróce, czy polegnę. :-( malibo kochana :placz::placz::placz: Ty jedna mi nie jesteś wrogiem :placz::placz::placz: ---> zobacz tylko co te omary i majgi tu ze mną wyprawiają :placz::placz::placz: ( jak ci jakiś malutki granacik zostanie to im na te zacieszki podrzuć - może wreszcie się nasycą i ustatkują :evil_lol::loveu: Quote
omar Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 hahaha, zamiast ADRENALYNY polecam sztachnąć się i wciągnąć feromona... a potem zacieszać :-D Quote
ivette3 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 bu !!!:evil_lol: dawno mnie tu nie było ,więc sobie kliknę :lol: Pozdrowionka dla mojego chrześniaka i jego panienki - obojgu buziaki a pańci życzenia zdrówka:lol: ( bo dla nich je poświęca ;) ) Quote
omar Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 A tam poświęca zaraz :P Chomonto jeszcze chwilowo mi nie grozi, no i nie zapominaj, że nadal trwa mój urlop od biegania :D Mam "złe" i "dobre" wieści - które wolicie jako pierwsze? Quote
gonia66 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 omar napisał(a):A tam poświęca zaraz :P Chomonto jeszcze chwilowo mi nie grozi, no i nie zapominaj, że nadal trwa mój urlop od biegania :D Mam "złe" i "dobre" wieści - które wolicie jako pierwsze?O nie!!!!!!!!!!Zadnych zlych wiesci!!!JA juz mam zapas zlych na jakies pol roku!!!!MAdzia....zartujesz...co???? Quote
Recommended Posts