Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No proszę Cię....bazarki???Licytacja??O czym Ty babo gadasz????Moj sprzet od lat nie uzywany w garażu zamkniety LEŻY-;) akumulator wyczerpany a tego typu prostowników juz nie kupisz nawet na giełdzie staroci...a i serwizy zbyt nowoczesne na naaprawe..no to kto to kupi????Szkoda czasu na bazarki....A tY JESZZCE O WYRÓŻNIENIU....??hahahahha...

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
j..no bez wyglupow..nie zapsasciuj sie nam- obiecalas mnie adoptowac.....bez jaj....:/

już bez.....????????:crazyeye:....a ile wet od Ciebie wziął???:cool3:

Posted

majqa napisał(a):
Goniu, to Ty też masz jaja??? :-o

MIAlam kiedys....;) ale pisalam, ze juz po sprzecie- rozleniwil sie najpierw a potem sam sie zepsul na amen- to i mam go juz z grzywki- nie????

Posted

My nie napaliłyśmy się :evil_lol: nas zaczadziało:evil_lol:...na takim jednym wątku przez ponad tydzień smrody takie bąkały, ,że nam do dziś oczy mgła zasłania:-(:evil_lol:

Posted

ivette3 napisał(a):
My nie napaliłyśmy się :evil_lol: nas zaczadziało:evil_lol:...na takim jednym wątku przez ponad tydzień smrody takie bąkały, ,że nam do dziś oczy mgła zasłania:-(:evil_lol:

taaaaaakkk???no co TY...KAsiu....ja nic nie wiem..a wlasciwie to jak ja sie nazywam???;)

Posted

gonia66 napisał(a):
taaaaaakkk???no co TY...KAsiu....ja nic nie wiem..a wlasciwie to jak ja sie nazywam???;)

Gonia - MANIPULATOR:loveu: despotos dyktatorus awanturros( tak teraz :loveu: )

Posted

ivette3 napisał(a):
Gonia - MANIPULATOR:loveu: despotos dyktatorus awanturros( tak teraz :loveu: )
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....musze zmienic nicka w takim razie:) Pora zaczac nowe zycie:)...

Posted

Gosia napisał(a):
Gonia- jest szansa, że Cię myla ze mną z tym awanturnictwem, pamiętaj.
Jezu, jak Wy tu świntuszycie:-)

MY???Swintuszymy???No gdzieeeeeeeeeeee....my takie grzeczne....a ja wlasnie sie zastanawialam, gdzies Ty sie kobito podziala:)tak tak..na pewno mnie myla z Toba...ja jestem niespotykajnie spokojnym człowiekiem i małomównym...tylko, ze mna ciagle manipuluja...:D

Posted

Gosia napisał(a):
Gonia- jest szansa, że Cię myla ze mną z tym awanturnictwem, pamiętaj.
Jezu, jak Wy tu świntuszycie:-)

Nie mylą ,nie mylą:loveu: -- obie jesteście DOCENIANE :loveu: :*

Posted

POszly juz spac!!!!!!Nie bede przeca do tego uzywac talentu swojego manipulatorskiego...:D..i mam tylko nadzieje, ze mod nas nie opr za te konwersacje jajcarsko- filozoficzne:)

Posted

[quote name='gonia66']POszly juz spac!!!!!!Nie bede przeca do tego uzywac talentu swojego manipulatorskiego...:D..i mam tylko nadzieje, ze mod nas nie opr za te konwersacje jajcarsko- filozoficzne:)

Co najwyżej pomyśli, że wpisy robicie pod wpływem dopalaczy:evil_lol:

A propos manipulacji;)
Jesteś tam taka grzeczna i słodka, że faktycznie aż za bardzo:evil_lol:.
Cieszę się też, że wytrzymałaś to wszystko ciśnieniowo;).

Posted

majqa napisał(a):
Podnosimy Dorka - Stworka! :-)

To ja pójdę za przykładem rozsądnych ( majgi znaczy się :evil_lol: ) i zrobię wpis standardowy :lol:

( a tak na marginesie- majdze to łatwo utrzymać równowagę psych. - bo ma konszachty z egzorcysyami i demony ją omijają :razz: )