funia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Moze Dorek zobaczył w nim podobieństwo do swojego pana ,który zostawił go wyjeżdzajac do Stanów,Moze mu się wydaje po latach jakiś bliski ....no nie wiem tak mi się skojarzyło .U mnie nie był aż taki wylewny w uczuciach . Quote
majqa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Uściślając, morda też mi się śmieje cała, lat ubywa...ostrożniej poczynam sobie z tym pchaniem, wtulaniem, włażeniem się tu i ówdzie. :-) Quote
omar Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ten wielki chłop zapowiedział się z wizytą na jutro z workiem papu dla Dorka, więc zrobię im kilka fotek Na adopcję go nie namówię niestety, bo ma już 4 swoje psy (same bidy),ale kazałam reklamować gdzie się da Dorek zalega na kanapie - wiem, wiem, to niepedagogiczne, ale wiek go obliguje do ekstra przywilejów Kastracja w przyszłym tygodniu, dokładny termin ustalimy w piątek - będzie miał pobieraną krew do badania i generalnie go wet obejrzy - jeśli nie będzie zastrzeżeń co do stanu zdrowia to tniemy w pierwszym wolnym terminie Test miskowy zdany śpiewająco, nie kradnie ze stołu... Miskę z resztkami standardowo zakopał - fajny jest :) Tak naprawdę nie ma psa w domu, zwłaszcza teraz,jak już nie śmierdzi ;) Quote
majqa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Z opisu, bezproblemowy, uroczy starszy pan. Quote
Awit Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Pies urodzony by korzystać z kanapy:-) To jest piękne, pies z budy z podwórka wchodzi do domu i zachowuje się tak, jakby całe życie mieszkał w mieszkaniu i korzystał z uciech pokojowego psa:-) Quote
togaa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Fakt.! W kanapę Dorek wpasował się idealnie.....!!!!:lol: Quote
omar Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 majqa napisał(a):Z opisu, bezproblemowy, uroczy starszy pan. 35 wiosen na karku, no ok 36, więc nie taki starszy ;) Osobiście na partnera życiowego nie polecam - testowałam :D Ale do zwierząt ma podejście Quote
omar Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 hahaha, myślałam że Ty o facecie, a to o Dorianie - Dorku :D Quote
DORA1020 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Awit napisał(a):Pies urodzony by korzystać z kanapy:-) To jest piękne, pies z budy z podwórka wchodzi do domu i zachowuje się tak, jakby całe życie mieszkał w mieszkaniu i korzystał z uciech pokojowego psa:-) Tez jestem zaskoczona,widze go w tej pseudo budzie i teraz na kanapie:loveu:ciepelko sie na serduchu robi i po tej kapieli jakby lat mu ubylo:pTak bardzo ciesze sie,jak widze go na tej kanapie:loveu: No i mam nowe problemy,wstapilam dzisiaj do rodziny,ktora czasem odwiedzam,rodziny patologicznej.Kobiety sprowadzaja do domu zwierzeta,koty i psiaki.Zabralam od nich juz dwa male kotki,jeden wpadl pod samochod,bo mieszkaja przy ruchliwej ulicy,mialam zalozyc watek slicznemu psiakowi,ale niestety wpadl pod tir,teraz maja kotka i dwa szczeniaki.Nie sposob z nimi sie dogadac,bo sa uposledzeni umyslowo.Tlumacza,ze musieli przyniesc do domu bo,albo ktos chcial "zlikwidowac"albo tak jak w tym przypadku utopic,no i one chcialy uratowac.Eh.......to sie nigdy nie skonczy:-( Quote
malibo57 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 A kto to wie?;-) Ja nie wiem, na jakie konto wpłacić pieniądze dla Dorka. Mam czekać na info? Quote
DORA1020 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 malibo57 napisał(a):A kto to wie?;-) Ja nie wiem, na jakie konto wpłacić pieniądze dla Dorka. Mam czekać na info? Wyslalam Ci wczoraj pw.z numerem konta,jezeli nie otrzymalas zaraz napisze jeszcze raz.Wyslalam tez ketuni i poker,oldze tez zaraz wysle. Quote
gonia66 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Awit napisał(a):Pies urodzony by korzystać z kanapy:-) To jest piękne, pies z budy z podwórka wchodzi do domu i zachowuje się tak, jakby całe życie mieszkał w mieszkaniu i korzystał z uciech pokojowego psa:-) TO ZJAWISKO mnie zawsze bardzo fascynuje...:) taak jakby w jednej chciwli zapominaja o przeszłosci i natychmiast dopsoauja sie do nowej rzeczywstosci..ale, ze wiedzą co do czego służy- to juz w ogole fenomen:p Quote
malibo57 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 DORA1020 napisał(a):Wyslalam Ci wczoraj pw.z numerem konta,jezeli nie otrzymalas zaraz napisze jeszcze raz.Wyslalam tez ketuni i poker,oldze tez zaraz wysle. Dora, nadal nic nie mam. Quote
majqa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Malibo, z innych wątków wyłowiłam wpisy, że coś szwankuje z PW. Ponieważ Dora podawała w 1 poście swojego maila to może odezwij się do niej na mail, a ona Ci odpisze, podając dane wpłatowe. Quote
malibo57 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Rany boskie, Ty wszystko wiesz?!;-) Już piszę. Quote
ketunia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dorek jest cudny. Wyleguje sie na tej kanapie jakby nic innego nie robił od lat. Cieszę się, że mu sie udało:) Ja także nie dostałąm pw z numerem konta. Dora jeśli możesz to napisz mi na maila ketunia@wp.pl Quote
majqa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Autentycznie wygląda, jakby lekko przeskoczył z jakiejś dawnej kanapy na nową! Jakby to dla niego była normalka! Quote
bico Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dorek, na tej kanapie, wygląda jak Welsh Corgi Cardigan u Królowej Elżbiety II i tyle!:D:D:evil_lol::evil_lol::multi: Quote
funia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jeśli potrzeba to mam numer do Dory . A co do Dorka to u mnie też był bardzo grzeczny ,całą noc przespał grzecznie .W dzień spał na kanapie notabene też żółtej Quote
Szarotka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Funia widze, ze masz dalej ciekawy banerek :):) Quote
DORA1020 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Poker czy otrzymalas na pw.numer konta?Bo cos ostatnio pw.szwankuje.Jezeli nie otrzymalas podaj swoj adres mailowy to wysle.Olga7 bedzie dostepna pod koniec tygodnia,to tez jej wysle. Quote
Recommended Posts