Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moze Dorek zobaczył w nim podobieństwo do swojego pana ,który zostawił go wyjeżdzajac do Stanów,Moze mu się wydaje po latach jakiś bliski ....no nie wiem tak mi się skojarzyło .U mnie nie był aż taki wylewny w uczuciach .

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten wielki chłop zapowiedział się z wizytą na jutro z workiem papu dla Dorka, więc zrobię im kilka fotek
Na adopcję go nie namówię niestety, bo ma już 4 swoje psy (same bidy),ale kazałam reklamować gdzie się da

Dorek zalega na kanapie - wiem, wiem, to niepedagogiczne, ale wiek go obliguje do ekstra przywilejów
Kastracja w przyszłym tygodniu, dokładny termin ustalimy w piątek - będzie miał pobieraną krew do badania i generalnie go wet obejrzy - jeśli nie będzie zastrzeżeń co do stanu zdrowia to tniemy w pierwszym wolnym terminie

Test miskowy zdany śpiewająco, nie kradnie ze stołu... Miskę z resztkami standardowo zakopał - fajny jest :)
Tak naprawdę nie ma psa w domu, zwłaszcza teraz,jak już nie śmierdzi ;)

Posted

Pies urodzony by korzystać z kanapy:-) To jest piękne, pies z budy z podwórka wchodzi do domu i zachowuje się tak, jakby całe życie mieszkał w mieszkaniu i korzystał z uciech pokojowego psa:-)

Posted

majqa napisał(a):
Z opisu, bezproblemowy, uroczy starszy pan.

35 wiosen na karku, no ok 36, więc nie taki starszy ;)
Osobiście na partnera życiowego nie polecam - testowałam :D
Ale do zwierząt ma podejście

Posted

Awit napisał(a):
Pies urodzony by korzystać z kanapy:-) To jest piękne, pies z budy z podwórka wchodzi do domu i zachowuje się tak, jakby całe życie mieszkał w mieszkaniu i korzystał z uciech pokojowego psa:-)

Tez jestem zaskoczona,widze go w tej pseudo budzie i teraz na kanapie:loveu:ciepelko sie na serduchu robi i po tej kapieli jakby lat mu ubylo:pTak bardzo ciesze sie,jak widze go na tej kanapie:loveu: No i mam nowe problemy,wstapilam dzisiaj do rodziny,ktora czasem odwiedzam,rodziny patologicznej.Kobiety sprowadzaja do domu zwierzeta,koty i psiaki.Zabralam od nich juz dwa male kotki,jeden wpadl pod samochod,bo mieszkaja przy ruchliwej ulicy,mialam zalozyc watek slicznemu psiakowi,ale niestety wpadl pod tir,teraz maja kotka i dwa szczeniaki.Nie sposob z nimi sie dogadac,bo sa uposledzeni umyslowo.Tlumacza,ze musieli przyniesc do domu bo,albo ktos chcial "zlikwidowac"albo tak jak w tym przypadku utopic,no i one chcialy uratowac.Eh.......to sie nigdy nie skonczy:-(

Posted

malibo57 napisał(a):
A kto to wie?;-)
Ja nie wiem, na jakie konto wpłacić pieniądze dla Dorka. Mam czekać na info?

Wyslalam Ci wczoraj pw.z numerem konta,jezeli nie otrzymalas zaraz napisze jeszcze raz.Wyslalam tez ketuni i poker,oldze tez zaraz wysle.

Posted

Awit napisał(a):

TO ZJAWISKO mnie zawsze bardzo fascynuje...:) taak jakby w jednej chciwli zapominaja o przeszłosci i natychmiast dopsoauja sie do nowej rzeczywstosci..ale, ze wiedzą co do czego służy- to juz w ogole fenomen:p

Posted

DORA1020 napisał(a):
Wyslalam Ci wczoraj pw.z numerem konta,jezeli nie otrzymalas zaraz napisze jeszcze raz.Wyslalam tez ketuni i poker,oldze tez zaraz wysle.

Dora, nadal nic nie mam.

Posted

Malibo, z innych wątków wyłowiłam wpisy, że coś szwankuje z PW. Ponieważ Dora podawała w 1 poście swojego maila to może odezwij się do niej na mail, a ona Ci odpisze, podając dane wpłatowe.

Posted

Jeśli potrzeba to mam numer do Dory .
A co do Dorka to u mnie też był bardzo grzeczny ,całą noc przespał grzecznie .W dzień spał na kanapie notabene też żółtej

Posted

Poker czy otrzymalas na pw.numer konta?Bo cos ostatnio pw.szwankuje.Jezeli nie otrzymalas podaj swoj adres mailowy to wysle.Olga7 bedzie dostepna pod koniec tygodnia,to tez jej wysle.