Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Doro, z góry przepraszam, jeśli to zły pomysł ale....Może Ala (udzielała się na wątku Karo) miałaby myśl, kogo poprosić tu o pomoc?

Tola mowila,ze zna osobe,ktora byc moze za odplatnoscia zawiozlaby Dorka.

Posted

DORA1020 napisał(a):
Transport pilnie potrzebny,Dorek ma miejsce tylko do jutra.

Poker dziekuje za deklaracje wplaty na transport,i dziekuje oldze7,kto dorzuci grosik:pzeby Dorek grzal dupcie w cieplej budzie,i zeby juz nigdy nie byl glodny.

Posted

Dorzucę choć grosik ,dwa na transport Dorka -bo chyba mi tyle zostalo moze na koncie po haraczach bankowych /mam nadzieję/. Podajcie mi na pw konto -proszę.Choć 10-15 zl wyślę.Przelew wyjdzie pewnie w poniedz .dopiero a na konto wejdą we wtorek.
Ta śliczna dziewczynka to pewnie córeczka Funi -nowe pokolenie milośników zwierząt ..:p

Posted

tak Olgo ta mała to moja Maja ,powiedziała ze bardzo chce aby ten jak go określiła lisek został u nas na zawsze.......

Dorek spi na kanapie i jest bardzo zadowolony .Dostałam juz od niego łapkę i lizanko po twarzy .Otwiera się bardzo szybko .Trzeba tylko uważać na wykonywanie przy nim gwałtownych ruchów bo boi się .
Jak zobaczył miotłę w moich rękach to tak uciekał ,ze mało nóg nie pogubił .
Zaraz podaję kolację ,muszę zbudzić kawalera .
Ma pchły .Moim zdaniem nie ma więcej jak 9 lat .Zeby w stanie niezłym
Aha ma sporo pcheł .

Posted

funia napisał(a):
tak Olgo ta mała to moja Maja ,powiedziała ze bardzo chce aby ten jak go określiła lisek został u nas na zawsze.......(...).

Bardzo wrażliwa córeczka. I to określenie...lisek. :loveu:

Posted

Jak on ładnie wygląda na tym dywaniku i przy dziecku:-)
Dla niego to poza lękiem przed nowymi bodźcami, musi być wspaniałe przeżycie, być w takim prawdziwym domku z ludźmi:-)