Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Kolejny dzionek w nowym domku! Mam nadzieję, że sobie radzisz Doruś![/QUOTE] na pewno sobie radzi. Śpi na pontonie i śni "jak się z rana obudzę to moja rodzinka dalej będzie przy mnie" :-) Powodzenia piesku.

Posted

[quote name='malibo57']Dziś cisza, więc ja też dałam im trochę oddechu. Wczoraj posłałam maila z następnym materiałem - tym razem "higiena zębów". Chyba mają mnie dość:diabloti:[/QUOTE] eeee na pewno nie :lol: takie rady są bezcenne. sama z nich korzystam :roll: czytając różne wątki :evil_lol:

Posted

[quote name='malibo57']Dziś cisza, więc ja też dałam im trochę oddechu. Wczoraj posłałam maila z następnym materiałem - tym razem "higiena zębów". Chyba mają mnie dość:diabloti:[/QUOTE]

Ja też poproszę serdecznie o "higienę zębów" na maila!
Serio!

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/191040-Bezdomne-psiaki-ze-Szczebrzeszyna-prosza-o-pomoc!!!!!!?p=15311549#post15311549[/URL] Dorek juz w swoim cieplutkim domku,teraz o takim marza inne bidulki.Zapraszam na watek:lol:

Posted

[quote name='DORA1020'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/191040-Bezdomne-psiaki-ze-Szczebrzeszyna-prosza-o-pomoc!!!!!!?p=15311549#post15311549[/URL] Dorek juz w swoim cieplutkim domku,teraz o takim marza inne bidulki.Zapraszam na watek:lol:[/QUOTE]
I na bazarek dla bidulków
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191910-Wszystko-na-sprzedaz-dla-bezdomnych-psow-ze-Szczebrzeszyna-do-12.09[/url].

Posted

Wiedzie się bardzo dobrze:)
Cioci malibo skradziono telefon, stąd drobne opóźnienia i zakłócenia. Donoszę, co nastepuje:

" Wszystko jest w najlepszym porządku, tylko mamy dużo pracy zawodowej i musimy się jeszcze wdrożyć. Marta dzielnie wychodzi z Dorkiem rano 3 razy w tygodniu około 6.30.W pozostałe 2 poranki "obsługuje"Dorka mąż. Popołudnia należą do mnie, a wieczory czasem do Marty,a czasem do nas.Ostatni spacer jest zwykle około 20.00.
Dorek od 2 dni jest bardzo radosny.Reaguje na cmokanie i klaskanie, na imię jeszcze nie za bardzo.Podaje łapkę i radośnie biegnie do wołającej go osoby, a jak dobiegnie ,to stawia przednie łapy na jej udach. Dostaje oczywiście za to smakołyki. Wielka radocha! A jak jest bardzo zadowolony to ogonem nie merda tak zwyczajnie, tylko kręci kółka.
Pojechał też z nami na działkę.Taki był szczęśliwy, wytarzał się wielokrotnie w skoszonej trawie i pokazał, kto rządzi na naszej działce 2 psom z sąsiedztwa - Gackowi i Krecikowi. Upodobał sobie zwłaszcza Gacka, witają się przyjażnie, chociaż początkowo Gacek próbował zdobyć przewagę, a jest dużym psem.Jednak Dorek natychmiast pokazał mu, gdzie jego miejsce.Dorek pilnuje naszej działki i nawet szczeka, a ma do pilnowania duży teren, bo dobrze ponad hektar.Po działce chodzi z długim sznurkiem, w mieście nie puszczam go bez smyczy.
Mąż się przyzwyczaił, a pomógł mu w tym z pewnością widok szczęśliwej Marty.
Wygląda na to, że Dorek się u nas zadomowił."

To info z dziś:)

Posted

To jest zycie:lol: Dorek szczeka:roll: no to faktycznie to juz jego domek,tak dlugo czekal,wiec szczescie podwojne.Widac,ze rodzinka go pokochala,a on tez wyczul ta milosc,bo czuje sie jak u siebie w domu.