majqa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Kolejny dzionek w nowym domku! Mam nadzieję, że sobie radzisz Doruś! Quote
marysia55 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='majqa']Kolejny dzionek w nowym domku! Mam nadzieję, że sobie radzisz Doruś![/QUOTE] na pewno sobie radzi. Śpi na pontonie i śni "jak się z rana obudzę to moja rodzinka dalej będzie przy mnie" :-) Powodzenia piesku. Quote
zadra Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Watek Dorka śledziłam regularnie.Bardzo się ciesze,że dzieki Waszemu zaangażwaniu znalazl cudowny dom. Quote
ollalaa Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 O! Co za miła niespodzianka, Doreczek w domeczków, takim własnym. Więc moją deklarację od Dorka mogę zabrać gdzieś indziej? Quote
malibo57 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Jeszcze momencik - dajmy mu standardowy tydzień, co by nie zapeszyć. Quote
Monika z Katowic Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Tak! Tak! Dajmy Dorkowi trochę czasu zanim rozdamy Jego kaskę! Czy zdał egzamin czystości?:) Quote
malibo57 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Dziś cisza, więc ja też dałam im trochę oddechu. Wczoraj posłałam maila z następnym materiałem - tym razem "higiena zębów". Chyba mają mnie dość:diabloti: Quote
marysia55 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='malibo57']Dziś cisza, więc ja też dałam im trochę oddechu. Wczoraj posłałam maila z następnym materiałem - tym razem "higiena zębów". Chyba mają mnie dość:diabloti:[/QUOTE] eeee na pewno nie :lol: takie rady są bezcenne. sama z nich korzystam :roll: czytając różne wątki :evil_lol: Quote
Monika z Katowic Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='malibo57']Dziś cisza, więc ja też dałam im trochę oddechu. Wczoraj posłałam maila z następnym materiałem - tym razem "higiena zębów". Chyba mają mnie dość:diabloti:[/QUOTE] Ja też poproszę serdecznie o "higienę zębów" na maila! Serio! Quote
malibo57 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 oooo! Dobrze, już lecę. Prześlę Wam tego maila, dobrze? Quote
DORA1020 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191040-Bezdomne-psiaki-ze-Szczebrzeszyna-prosza-o-pomoc!!!!!!?p=15311549#post15311549[/URL] Dorek juz w swoim cieplutkim domku,teraz o takim marza inne bidulki.Zapraszam na watek:lol: Quote
bela51 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='DORA1020'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/191040-Bezdomne-psiaki-ze-Szczebrzeszyna-prosza-o-pomoc!!!!!!?p=15311549#post15311549[/URL] Dorek juz w swoim cieplutkim domku,teraz o takim marza inne bidulki.Zapraszam na watek:lol:[/QUOTE] I na bazarek dla bidulków [url]http://www.dogomania.pl/threads/191910-Wszystko-na-sprzedaz-dla-bezdomnych-psow-ze-Szczebrzeszyna-do-12.09[/url]. Quote
DORA1020 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Dorciu,mysle o tobie....jak tam ci sie wiedzie..... Quote
malibo57 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Wiedzie się bardzo dobrze:) Cioci malibo skradziono telefon, stąd drobne opóźnienia i zakłócenia. Donoszę, co nastepuje: " Wszystko jest w najlepszym porządku, tylko mamy dużo pracy zawodowej i musimy się jeszcze wdrożyć. Marta dzielnie wychodzi z Dorkiem rano 3 razy w tygodniu około 6.30.W pozostałe 2 poranki "obsługuje"Dorka mąż. Popołudnia należą do mnie, a wieczory czasem do Marty,a czasem do nas.Ostatni spacer jest zwykle około 20.00. Dorek od 2 dni jest bardzo radosny.Reaguje na cmokanie i klaskanie, na imię jeszcze nie za bardzo.Podaje łapkę i radośnie biegnie do wołającej go osoby, a jak dobiegnie ,to stawia przednie łapy na jej udach. Dostaje oczywiście za to smakołyki. Wielka radocha! A jak jest bardzo zadowolony to ogonem nie merda tak zwyczajnie, tylko kręci kółka. Pojechał też z nami na działkę.Taki był szczęśliwy, wytarzał się wielokrotnie w skoszonej trawie i pokazał, kto rządzi na naszej działce 2 psom z sąsiedztwa - Gackowi i Krecikowi. Upodobał sobie zwłaszcza Gacka, witają się przyjażnie, chociaż początkowo Gacek próbował zdobyć przewagę, a jest dużym psem.Jednak Dorek natychmiast pokazał mu, gdzie jego miejsce.Dorek pilnuje naszej działki i nawet szczeka, a ma do pilnowania duży teren, bo dobrze ponad hektar.Po działce chodzi z długim sznurkiem, w mieście nie puszczam go bez smyczy. Mąż się przyzwyczaił, a pomógł mu w tym z pewnością widok szczęśliwej Marty. Wygląda na to, że Dorek się u nas zadomowił." To info z dziś:) Quote
DORA1020 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 To jest zycie:lol: Dorek szczeka:roll: no to faktycznie to juz jego domek,tak dlugo czekal,wiec szczescie podwojne.Widac,ze rodzinka go pokochala,a on tez wyczul ta milosc,bo czuje sie jak u siebie w domu. Quote
malibo57 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Szczeka i ustawia pieski. No, na to czekałyśmy:) Quote
Monika z Katowic Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ależ wspaniale Dorek trafił!:multi: W końcu los się do Niego uśmiechnął!:multi: Malibo! Jesteś Czarodziejką!:loveu: Quote
DORA1020 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Malibo,czy daloby sie zrobic zdjecie Dorka w nowym domku? Quote
elkate Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Cudne wieści z nowego domku Dorka, oby juz na zawsze! Quote
ala123 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Dorek niech będzie już zawsze szczęśliwy w swoim domku:lol: a ja zapraszam na bazarek dla innych Szczebrzeszyniaków, do nich pewnie też los się w końcu uśmiechnie z naszą wspólną pomocą http://www.dogomania.pl/threads/193220-Ubrania-bi%C5%BCuteria-ksi%C4%85%C5%BCka-na-szczebrzeszy%C5%84ski*****-do-6.10! Quote
Recommended Posts