gonia66 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Maj się zbliża, poproszę o numer konta dla Dorunia:) Zebym nie zapomniala o swojej wielkiej deklaracji:);) Quote
ala123 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 gonia66 napisał(a):Maj się zbliża, poproszę o numer konta dla Dorunia:) Zebym nie zapomniala o swojej wielkiej deklaracji:);) już Ci podaję na pw i przy okazji informuje,że przed chwilą wysłałam 240 zł Astaroth za kwietniowy pobyt Dorka Quote
DORA1020 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 ala123 napisał(a):już Ci podaję na pw i przy okazji informuje,że przed chwilą wysłałam 240 zł Astaroth za kwietniowy pobyt Dorka Pedzisz Ala jak wicher,jeszcze dobrze nie przeczytalam,a tu numer konta wyslany,pieniazki Astaroth wyslane,dzieki:lol:Monika,a dzieki Tobie tak kolorowo i cieplo zrobilo sie na watku Dorka:lol: Quote
Piromanka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Doruniu, ciocie nie zostawią Cię bez pomocy! Zobacz ile wspaniałych osób Cię odwiedza i składa deklaracje!!! Quote
sylwija Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 zorientuje się, czy mogę jeszcze cokolwiek - i w przyszlym tygodniu się odezwę Trzymam kciuki za Dorka Quote
jola_li Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Bardzo żałuję, ale pomóc mogę na razie skromnie i tylko jednorazowo :-(. Poproszę o numer konta. Quote
Ingrid44 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Moja wplata (jednorazowa) bedzie na na koncie na poczatku przyszlego tygodnia. :) :) :) Quote
Monika z Katowic Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [FONT=Book Antiqua]Właśnie dostałam kolejne pw z dobrymi wieściami![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Kakaicezar daje DORKOWI 10 zł miesięcznie![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Dziękujemy WSZYSTKIM z całego serca![/FONT] Quote
DORA1020 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 ala123 napisał(a):wczoraj nadeszły takie wpłaty: Aleksandra R.-P. 15zł Elżbieta O. 15zł Sylwia G.B. 40zł proszę się ujawnić:lol::lol::lol: I ja prosze,chcialam uzupelnic w 1 poscie:lol: Quote
DORA1020 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 jola_li napisał(a):Bardzo żałuję, ale pomóc mogę na razie skromnie i tylko jednorazowo :-(. Poproszę o numer konta. Wyslalam numer konta na pw. Jola i nie tak:-(,tylko tak:lol:,Dorek ucieszy sie z kazdej zlotowki. Quote
kakaicezar Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Witaj Doreczku melduje sie cioteczka na wątku :-) czekam na nr konta...pozdro Monia Quote
Monika z Katowic Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Dziękujemy serdecznie, najserdeczniej Kakaicezar za serce dla DORKA! Dostałam też pw od wspaniałej Redpit, która daje DORECZKOWI 5 zł miesięcznie! Wielkie dzięki! Quote
Astaroth Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 W "komplecie" do Dorka dostałam tabletki Agapurin, już się prawie skończyły, załatwiłam jakby co receptę na następne opakowanie. Wykupić? On je bierze na serce dobrze pamiętam? Przelew doszedł, dzięki. Quote
marysia55 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Zaproszenie dostałam, ale linka do wątku już nie miał kto mi podać. Więc trochę potrwało zanim sobie go odnalazłam. Jutro poczytam wątek i zobaczę jak mogę pomóc. Jak znam życie to kasa najważniejsza. Cosik pewnie wysupłam dla Dorka. Quote
DORA1020 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Astaroth napisał(a):W "komplecie" do Dorka dostałam tabletki Agapurin, już się prawie skończyły, załatwiłam jakby co receptę na następne opakowanie. Wykupić? On je bierze na serce dobrze pamiętam? Przelew doszedł, dzięki. Oczywiscie wykupic,jezeli jest taka potrzeba,o ile sobie przypominam Omar byla z Dorciem u kardiologa,ale nie pamietam zalecen. Quote
DORA1020 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 marysia55 napisał(a):Zaproszenie dostałam, ale linka do wątku już nie miał kto mi podać. Więc trochę potrwało zanim sobie go odnalazłam. Jutro poczytam wątek i zobaczę jak mogę pomóc. Jak znam życie to kasa najważniejsza. Cosik pewnie wysupłam dla Dorka. Witamy na watku:lol:Znasz zycie,znasz:lol: Quote
marysia55 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 DORA1020 napisał(a):Witamy na watku:lol:Znasz zycie,znasz:lol: Dora, podrzuć mi na PW nr konta do wpłat. Quote
Ingrid44 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Tyle Cudownych cioteczek przyszko do Dorcia, bedzie dobrze piesku :) Quote
marysia55 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 DORA1020 napisał(a):Mowisz-masz:lol: przelew poszedł, pewnie będzie we wtorek. Quote
DORA1020 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 marysia55 napisał(a):przelew poszedł, pewnie będzie we wtorek. Dziekuje marysia:lol:Dorek dziekuje.Kolejna cioteczka usmiechnela sie do Dorka:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Dobrej nocy Doreczku kochany! Niech Ci dzisiaj przyśni najsmaczniesza kość... Quote
Redpit Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [COLOR=red]Dostałam też pw od wspaniałej [B]Redpit[/B], która daje DORECZKOWI 5 zł [/COLOR][COLOR=red]miesięcznie! Wielkie dzięki![/COLOR] Miałem to zameldować, więc melduję - ale nie wszyscy są tu płci żeńskiej jakby co ;) Pozdrowienia :) pewnie wtorek :( bo Banki zamkłe :D Quote
Ingrid44 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Redpit'][COLOR=red]Dostałam też pw od wspaniałej [B]Redpit[/B], która daje DORECZKOWI 5 zł [/COLOR][COLOR=red]miesięcznie! Wielkie dzięki![/COLOR] Miałem to zameldować, więc melduję - ale nie wszyscy są tu płci żeńskiej jakby co ;) Pozdrowienia :) pewnie wtorek :( bo Banki zamkłe :D[/QUOTE] Witamy Wujaszka:) :) :) Quote
Recommended Posts