Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
Maj się zbliża, poproszę o numer konta dla Dorunia:) Zebym nie zapomniala o swojej wielkiej deklaracji:);)

już Ci podaję na pw i przy okazji informuje,że przed chwilą wysłałam 240 zł Astaroth za kwietniowy pobyt Dorka

Posted

ala123 napisał(a):
już Ci podaję na pw i przy okazji informuje,że przed chwilą wysłałam 240 zł Astaroth za kwietniowy pobyt Dorka

Pedzisz Ala jak wicher,jeszcze dobrze nie przeczytalam,a tu numer konta wyslany,pieniazki Astaroth wyslane,dzieki:lol:Monika,a dzieki Tobie tak kolorowo i cieplo zrobilo sie na watku Dorka:lol:

Posted

ala123 napisał(a):
wczoraj nadeszły takie wpłaty:
Aleksandra R.-P. 15zł
Elżbieta O. 15zł
Sylwia G.B. 40zł
proszę się ujawnić:lol::lol::lol:

I ja prosze,chcialam uzupelnic w 1 poscie:lol:

Posted

jola_li napisał(a):
Bardzo żałuję, ale pomóc mogę na razie skromnie i tylko jednorazowo :-(.
Poproszę o numer konta.

Wyslalam numer konta na pw. Jola i nie tak:-(,tylko tak:lol:,Dorek ucieszy sie z kazdej zlotowki.

Posted

W "komplecie" do Dorka dostałam tabletki Agapurin, już się prawie skończyły, załatwiłam jakby co receptę na następne opakowanie. Wykupić? On je bierze na serce dobrze pamiętam?

Przelew doszedł, dzięki.

Posted

Zaproszenie dostałam, ale linka do wątku już nie miał kto mi podać. Więc trochę potrwało zanim sobie go odnalazłam. Jutro poczytam wątek i zobaczę jak mogę pomóc. Jak znam życie to kasa najważniejsza. Cosik pewnie wysupłam dla Dorka.

Posted

Astaroth napisał(a):
W "komplecie" do Dorka dostałam tabletki Agapurin, już się prawie skończyły, załatwiłam jakby co receptę na następne opakowanie. Wykupić? On je bierze na serce dobrze pamiętam?

Przelew doszedł, dzięki.

Oczywiscie wykupic,jezeli jest taka potrzeba,o ile sobie przypominam Omar byla z Dorciem u kardiologa,ale nie pamietam zalecen.

Posted

marysia55 napisał(a):
Zaproszenie dostałam, ale linka do wątku już nie miał kto mi podać. Więc trochę potrwało zanim sobie go odnalazłam. Jutro poczytam wątek i zobaczę jak mogę pomóc. Jak znam życie to kasa najważniejsza. Cosik pewnie wysupłam dla Dorka.

Witamy na watku:lol:Znasz zycie,znasz:lol:

Posted

[COLOR=red]Dostałam też pw od wspaniałej [B]Redpit[/B], która daje DORECZKOWI 5 zł [/COLOR][COLOR=red]miesięcznie! Wielkie dzięki![/COLOR]

Miałem to zameldować, więc melduję - ale nie wszyscy są tu płci żeńskiej jakby co ;) Pozdrowienia :)
pewnie wtorek :( bo Banki zamkłe :D

Posted

[quote name='Redpit'][COLOR=red]Dostałam też pw od wspaniałej [B]Redpit[/B], która daje DORECZKOWI 5 zł [/COLOR][COLOR=red]miesięcznie! Wielkie dzięki![/COLOR]

Miałem to zameldować, więc melduję - ale nie wszyscy są tu płci żeńskiej jakby co ;) Pozdrowienia :)
pewnie wtorek :( bo Banki zamkłe :D[/QUOTE]

Witamy Wujaszka:) :) :)