Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mam dobrych wiadomości :(

Dorek ma szmery w sercu - istniało duże ryzyko więc nie odważyłam się podać mu narkozy. We wtorek ma konsultację u kardiologa i robione badania

Posted

[quote name='ivette3']Pomóżcie rozsyłać :

ślepy, głuchy , Filipek prosi o trochę serca....
Finał wątku to niechlubny precedens czy szokująca norma na dogo ?

http://www.dogomania.pl/threads/174239-STARY-A-LEPY-niecaA-kiem-GA-UCHY-Filipek-juA-w-hotelu-odzyskuje-wiarAE-w-czA-owieka

:-(:-(:-( Czy jeszcze kiedyś zobaczymy Filipka???
Zajrzalam ... na watek Filipka-------jezusicku co tam sie dzieje?Jedna baba drugiej babie.....mam konto ,nie mam konta:shake:przelecialam kilka postow wstecz i nie wiem co z psiakiem,nie bede wkladala kija w mrowisko,chyba nie jestem......wogole nie rozumiem,tylko straszelnie szkoda mi Filipka:-( Dorciu,miales duzo szczescia:pmimo klopotow z serduchem,cieszysz sie zyciem:lol:

Posted

DORA1020 napisał(a):
Zajrzalam ... na watek Filipka-------jezusicku co tam sie dzieje?Jedna baba drugiej babie.....mam konto ,nie mam konta:shake:przelecialam kilka postow wstecz i nie wiem co z psiakiem,nie bede wkladala kija w mrowisko,chyba nie jestem......wogole nie rozumiem,tylko straszelnie szkoda mi Filipka:-( Dorciu,miales duzo szczescia:pmimo klopotow z serduchem,cieszysz sie zyciem:lol:

przykro mi,że mój wpis o koncie tak jest odbierany...ale cóż...Dziękuję,że zajrzałś...

Posted

Pochwalony :)
Musiałam odpocząć od netu :)
Kudłaty w Głogowie zaczął młodzieżowy championat, a potem musieliśmy odespać :)
U nas bez zmian w zasadzie - przyjmujemy gości, remontujemy i palimy w kominku

Posted

Pochwalony :)

@bico
thx za gratki - teraz Rzeszów i Bydgoszcz nas czeka. Nie liczymy co prawda na łatwe zdobycie wniosków, ale pierwsze koty za płoty :)

@ majga
jutro jedziemy się badać i wieczorem będę w stanie podać konkretne info o stanie zdrowia Dziadka :)