ivette3 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ty Nas chciałaś zwabić na wizytę przedjakąśtam ????????????????:angryy: O Ty podstępna :mad:....teraz to ci cysterna na te poczęstunki braknie !!!! Dziewczyny !!! za pół godziny zbiórka na trasie :diabloti: jedziemy do omar !!!!:multi::multi::multi: Quote
omar Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Morze... jutro to edytuję, więc sobie screena na pamiątkę zrób, i jako dowód, bo Ci nikt wiary nie da: też lovam a piwo tylko jedno wypiwszy, więc świadoma ci pisze ;-) Quote
malibo57 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Wezmę autostopowiczki;-) Juz odpalam wrotki. Quote
ivette3 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 malibo ! i granatnik...bo omar się odgraża ,że świadoma....trzeba jej trochę intelekt przytępić ,bo ze skąpstwa nam wody do piwa doleje... Quote
omar Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 to "morze" to specjalnie przez "rz" hahaha, poprzedni post był do mojego Morza wariatki Quote
gonia66 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 malibo57 napisał(a):Wezmę autostopowiczki;-) Juz odpalam wrotki. tylko o mnie ie zapomnijcie!!!!!!!!!!!!ja juz w czapce i butach czekam:)Kapcie w torebce mam i flaszke za pazucha na droge tez:p Quote
gonia66 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 omar napisał(a):hahaha, ten post był do mojego Morza wariatki :D lalalllaaaa...a ja wiedzialam:P Quote
ivette3 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 gonia66 napisał(a):tylko o mnie ie zapomnijcie!!!!!!!!!!!!ja juz w czapce i butach czekam:)Kapcie w torebce mam i flaszke za pazucha na droge tez:p Ty to jednak masz łeb na karku :loveu:...Jasne że o suchym pysku w taką zimnice to nie można :lol: Omar !!! drzwi otwieraj już ,bo my poślizgiem wpadniemy Quote
gonia66 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 omar napisał(a):Mam gąsiorek winogronowego - zapraszam :D Phi...gąsiorek??To dla mnie...a dla Was co????:p Quote
gonia66 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 omar napisał(a):haha, do mnie z górki więc narty bierzcie MOja wielka dupa zastapi dwie pary nart:D Quote
omar Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Właśnie poznałam wspaniałego mężczyznę! Jest postacią fikcyjną, ale przecież nikt nie jest doskonały. :D Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 omar napisał(a):chodzi o to, że jest do dupy :( mi jest do dupy A czemu jest Ci do dupy ??? Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Widze, ze mimo wieku moge sie tu doksztalcic:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 HAhahahhaa...sluchajcie dziewczyny...nasz watek ma szpiegow....od tej pory chyba malibo musisz i tu granatami rzucac...niestey...poswiecimy sie..ale trza wytepic robactwo:/ Quote
ivette3 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 gonia66 napisał(a):HAhahahhaa...sluchajcie dziewczyny...nasz watek ma szpiegow....od tej pory chyba malibo musisz i tu granatami rzucac...niestey...poswiecimy sie..ale trza wytepic robactwo:/ goniu to robactwo tak już się z kąsaniem poplątało,że samo się zaczęło unicestwiać...w panice przed demaskacją... Chwyty poniżej pasa mogą zaboleć ...ale przyzwoici ludzie wyciągną wnioski i ocenią brudną grę...więc prawdziwy cios uderzy w nadawcę :) Quote
gonia66 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ivette3 napisał(a):goniu to robactwo tak już się z kąsaniem poplątało,że samo się zaczęło unicestwiać...w panice przed demaskacją... Chwyty poniżej pasa mogą zaboleć ...ale przyzwoici ludzie wyciągną wnioski i ocenią brudną grę...więc prawdziwy cios uderzy w nadawcę :) NO fakt....ale smrod czuje az tu a podobno mam daleko do Krakowa...widac jednak nie za bardzo:p Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 gonia66 napisał(a):HAhahahhaa...sluchajcie dziewczyny...nasz watek ma szpiegow....od tej pory chyba malibo musisz i tu granatami rzucac...niestey...poswiecimy sie..ale trza wytepic robactwo:/ O dziekuje, to robactwo to niby ja ?? Milo mi :):) Quote
gonia66 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Szarotka napisał(a):O dziekuje, to robactwo to niby ja ?? Milo mi :):) NO co TY???a skad CI to do glowy przyszlo????Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!robactwo to szpiedzy ktorzy szukajac zaczepki leczac kompleksy wchodza, czytaja i cytuja na innych watkach nasze wypowiedzi....to jest parwdziwe robactwo:) Ale na nich mamy granaty:P Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 O :):) a jak sie ich poznaje i po czym ?? :):) a z czego macie granaty ?? Quote
omar Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Karrrrrrrrrrrramba! odechciewa mi sie dgm - słowo honoru i gdybym wiedziała, że to tak będzie wyglądać, to chyba bym się nie powstrzymała przed rejestracją Quote
gonia66 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Szarotka napisał(a):O :):) a jak sie ich poznaje i po czym ?? :):) a z czego macie granaty ?? Zapewniam ze nie chcesz ich poznawac...a granaty..' TO PRAWDA!!!!:):) wiesz ze potrafi zabic nawet..ale przed smiercia sie robale wija jak zmije i kasaja jadem na odleglosc.... Quote
omar Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Koniec mojej aktywności na tym wątku Kwestię odbioru psa jak i wszelkie inne załatwię bezpośrednio z Mamą Ani A po podpisaniu dokumentów adopcyjnych mam do was prośbę: Zostawcie Filipa w spokoju... Quote
majqa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Oj, padłam, a tu się nadziało, że hohohoho... Doreczku, w górę! Quote
Recommended Posts