Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty Nas chciałaś zwabić na wizytę przedjakąśtam ????????????????:angryy:

O Ty podstępna :mad:....teraz to ci cysterna na te poczęstunki braknie !!!!

Dziewczyny !!! za pół godziny zbiórka na trasie :diabloti: jedziemy do omar !!!!:multi::multi::multi:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Morze...
jutro to edytuję, więc sobie screena na pamiątkę zrób, i jako dowód, bo Ci nikt wiary nie da:

też lovam

a piwo tylko jedno wypiwszy, więc świadoma ci pisze ;-)

Posted

malibo57 napisał(a):
Wezmę autostopowiczki;-) Juz odpalam wrotki.

tylko o mnie ie zapomnijcie!!!!!!!!!!!!ja juz w czapce i butach czekam:)Kapcie w torebce mam i flaszke za pazucha na droge tez:p

Posted

gonia66 napisał(a):
tylko o mnie ie zapomnijcie!!!!!!!!!!!!ja juz w czapce i butach czekam:)Kapcie w torebce mam i flaszke za pazucha na droge tez:p

Ty to jednak masz łeb na karku :loveu:...Jasne że o suchym pysku w taką zimnice to nie można :lol:
Omar !!! drzwi otwieraj już ,bo my poślizgiem wpadniemy

Posted

HAhahahhaa...sluchajcie dziewczyny...nasz watek ma szpiegow....od tej pory chyba malibo musisz i tu granatami rzucac...niestey...poswiecimy sie..ale trza wytepic robactwo:/

Posted

gonia66 napisał(a):
HAhahahhaa...sluchajcie dziewczyny...nasz watek ma szpiegow....od tej pory chyba malibo musisz i tu granatami rzucac...niestey...poswiecimy sie..ale trza wytepic robactwo:/

goniu to robactwo tak już się z kąsaniem poplątało,że samo się zaczęło unicestwiać...w panice przed demaskacją...

Chwyty poniżej pasa mogą zaboleć ...ale przyzwoici ludzie wyciągną wnioski i ocenią brudną grę...więc prawdziwy cios uderzy w nadawcę :)

Posted

ivette3 napisał(a):
goniu to robactwo tak już się z kąsaniem poplątało,że samo się zaczęło unicestwiać...w panice przed demaskacją...

Chwyty poniżej pasa mogą zaboleć ...ale przyzwoici ludzie wyciągną wnioski i ocenią brudną grę...więc prawdziwy cios uderzy w nadawcę :)

NO fakt....ale smrod czuje az tu a podobno mam daleko do Krakowa...widac jednak nie za bardzo:p

Posted

gonia66 napisał(a):

O dziekuje, to robactwo to niby ja ??
Milo mi :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
O dziekuje, to robactwo to niby ja ??
Milo mi :):)

NO co TY???a skad CI to do glowy przyszlo????Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!robactwo to szpiedzy ktorzy szukajac zaczepki leczac kompleksy wchodza, czytaja i cytuja na innych watkach nasze wypowiedzi....to jest parwdziwe robactwo:) Ale na nich mamy granaty:P

Posted

Karrrrrrrrrrrramba!

odechciewa mi sie dgm - słowo honoru

i gdybym wiedziała, że to tak będzie wyglądać, to chyba bym się nie powstrzymała przed rejestracją

Posted

Szarotka napisał(a):
O :):) a jak sie ich poznaje i po czym ?? :):) a z czego macie granaty ??

Zapewniam ze nie chcesz ich poznawac...a granaty..' TO PRAWDA!!!!:):) wiesz ze potrafi zabic nawet..ale przed smiercia sie robale wija jak zmije i kasaja jadem na odleglosc....

Posted

Koniec mojej aktywności na tym wątku
Kwestię odbioru psa jak i wszelkie inne załatwię bezpośrednio z Mamą Ani

A po podpisaniu dokumentów adopcyjnych mam do was prośbę:

Zostawcie Filipa w spokoju...