omar Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 mam laleczkę VooDoo :D Będę wbijać igły :) Quote
majqa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ty tu nas nie zagaduj tylko dawaj nam porcję newsków o Doreczku. :-) Quote
omar Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Się robi się :) Dziadek standardowo zalega na kanapie - spacer dłuższy niż toaletowy miał głęboko pod ogonem, bo znowu sypało u nas rano. Tak naprawdę to nie ma za bardzo co pisać o nim, bo jego nie ma :) Ogólnie pospało mi się dziś jakoś psie towarzystwo. Nawet zabawa w " :evil_lol: łapaj kota :evil_lol:" im nie w głowie W dzisiejszym menu śniadaniowym ser biały z marchewką. Dorek standardowo zjadł ser, a zieleninę dla plebsu zostawił. Zastanawiam się jak on skubany to robi, że nawet okruszynki serka nie zostawia - będę musiała widelcem marchewę potraktować następnym razem Quote
Jasza Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Widać faceci wszyscy tacy sami... Mój Reksio i mój TZ zieleninką gardzą.... Jabłka najwyżej skubną... Uściski dla Dorka! Quote
omar Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 lalalalalalaaaaaa :) odkopali nas :D Właśnie takie wielkie bydlę przejechało i zabrało zalegający śnieg - czyli że wet jutro bez przeszkód natury naturalnej :D Quote
majqa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ja właśnie tak widelcuję jedzonko, by żadna selekcja nie weszła w grę. Quote
ivette3 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 omar napisał(a):lalalalalalaaaaaa :) odkopali nas :D Właśnie takie wielkie bydlę przejechało i zabrało zalegający śnieg - czyli że wet jutro bez przeszkód natury naturalnej :D :lol: no to jutro wielki dzień dla Dorka ......a na piątek będzie kilka jaj na tort więcej :lol:....bo oczywiście wiecie,że on ma imieniny???:roll: ( Izydor,Izydorek ...dorek.....:evil_lol: ) Majga konkurs na imię ogłaszała a ja go wygrałam :loveu: to wiem co gadam :loveu: matka chrzestna jestem wreszcie,no nie??? :lol::evil_lol: Quote
omar Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 hahaha, on wcale nie jest rad z takiego obrotu sprawy :D On jest z tymi jajami bardzo emocjonalnie związany Quote
majqa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Matka Chrzestna, ooops, pojechało mafią. ;-) Quote
ivette3 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 majqa napisał(a):Matka Chrzestna, ooops, pojechało mafią. ;-) Nie dogaduj :eviltong: , bo to Ty tu zaczęłaś na tym wątku rządzić .....więc śmiało na tytuł:evil_lol: " matki dyrektorki" zasługujesz:lol: .... Quote
majqa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Popiół na łeb sypiemmm i siadam cichutko, by nie rzec, potulnie. Quote
ivette3 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 majqa napisał(a):Popiół na łeb sypiemmm i siadam cichutko, by nie rzec, potulnie. :roll: jaaaasne :placz: ...teraz niewiniątko będziesz udawać ...a mnie na żer demonom poślesz :placz:.... Ale ok:roll: ...tylko Światuś z Filipem i Dorkiem się w watahę zbiorą to niektórych tu nimi poszczujemy :evil_lol: Quote
majqa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Szykuje się widać solidna bitwa, błahahaha.... Quote
ivette3 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 majqa napisał(a):Szykuje się widać solidna bitwa, błahahaha.... Ten się śmieje ,kto się śmieje ostatni...:eviltong: Banda trzech - w tym dwóch szczerbatych,prawie głuchych i ślepych + jeden bez jaj:mad: .....kontra majga -matka dyrektorka od demonów....Nie masz szans:eviltong: ...nawet ze szpilkami od laleczek omar:evil_lol: Quote
majqa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ivette, poczytałam i nawet nie będę się bronić. Niech mnie zamemła tak doborowe grono chrupkowatych ramolków. Quote
Gosia Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 tu piszę ja - omar czyli, z Gośkowego konta, bom się w gościnę wybrała, a przelogowywać mi się nie chce :) Filip Filipowicz Zwisłodziąsły również jąder pozbawion zostanie :) Jak wszyscy to wszyscy :) Quote
majqa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Gosia napisał(a): (...) Jak wszyscy to wszyscy :) ...więc babcia też. Quote
gonia66 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 i Znow temat jaj...no dziewczyny!!Wy niemozliwe jestescie...a moze tak porozmawiamy i modzie???:p Quote
gonia66 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 majqa napisał(a):Popiół na łeb sypiemmm i siadam cichutko, by nie rzec, potulnie. BUahahahhahahaha...to TY tak jak ja Majqa..ale Ci sie chyba watkli pomylily:p Tu mozesz byc soba:D Quote
majqa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Wieczorową porą dźwigamy Pięknego Rudaska. Quote
malibo57 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ty sie, Omar nie cisz. U nas dziś o piątej rano pojawił się pług wydębiony od gminy. I co? Przejechał 1,5 km z łycha w górze i pojechał dalej. A fakturka do Gminy za 3 godziny odnieżania. Quote
Gosia Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 a na tym wątku, wiecie, którym, jutro do 19 się umówią, co zeznawać. i skąd wziąć pieczątkę weta...ewentualnie. :mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts