Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Się robi się :)

Dziadek standardowo zalega na kanapie - spacer dłuższy niż toaletowy miał głęboko pod ogonem, bo znowu sypało u nas rano. Tak naprawdę to nie ma za bardzo co pisać o nim, bo jego nie ma :)

Ogólnie pospało mi się dziś jakoś psie towarzystwo. Nawet zabawa w " :evil_lol: łapaj kota :evil_lol:" im nie w głowie

W dzisiejszym menu śniadaniowym ser biały z marchewką. Dorek standardowo zjadł ser, a zieleninę dla plebsu zostawił. Zastanawiam się jak on skubany to robi, że nawet okruszynki serka nie zostawia - będę musiała widelcem marchewę potraktować następnym razem

Posted

lalalalalalaaaaaa :)

odkopali nas :D

Właśnie takie wielkie bydlę przejechało i zabrało zalegający śnieg - czyli że wet jutro bez przeszkód natury naturalnej :D

Posted

omar napisał(a):
lalalalalalaaaaaa :)

odkopali nas :D

Właśnie takie wielkie bydlę przejechało i zabrało zalegający śnieg - czyli że wet jutro bez przeszkód natury naturalnej :D

:lol: no to jutro wielki dzień dla Dorka ......a na piątek będzie kilka jaj na tort więcej :lol:....bo oczywiście wiecie,że on ma imieniny???:roll: ( Izydor,Izydorek ...dorek.....:evil_lol: ) Majga konkurs na imię ogłaszała a ja go wygrałam :loveu: to wiem co gadam :loveu: matka chrzestna jestem wreszcie,no nie??? :lol::evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
Matka Chrzestna, ooops, pojechało mafią. ;-)

Nie dogaduj :eviltong: , bo to Ty tu zaczęłaś na tym wątku rządzić .....więc śmiało na tytuł:evil_lol: " matki dyrektorki" zasługujesz:lol: ....

Posted

majqa napisał(a):
Popiół na łeb sypiemmm i siadam cichutko, by nie rzec, potulnie.

:roll: jaaaasne :placz: ...teraz niewiniątko będziesz udawać ...a mnie na żer demonom poślesz :placz:....
Ale ok:roll: ...tylko Światuś z Filipem i Dorkiem się w watahę zbiorą to niektórych tu nimi poszczujemy :evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
Szykuje się widać solidna bitwa, błahahaha....

Ten się śmieje ,kto się śmieje ostatni...:eviltong:

Banda trzech - w tym dwóch szczerbatych,prawie głuchych i ślepych + jeden bez jaj:mad: .....kontra majga -matka dyrektorka od demonów....Nie masz szans:eviltong: ...nawet ze szpilkami od laleczek omar:evil_lol:

Posted

tu piszę ja - omar czyli, z Gośkowego konta, bom się w gościnę wybrała, a przelogowywać mi się nie chce :)

Filip Filipowicz Zwisłodziąsły również jąder pozbawion zostanie :)

Jak wszyscy to wszyscy :)

Posted

majqa napisał(a):
Popiół na łeb sypiemmm i siadam cichutko, by nie rzec, potulnie.

BUahahahhahahaha...to TY tak jak ja Majqa..ale Ci sie chyba watkli pomylily:p Tu mozesz byc soba:D

Posted

Ty sie, Omar nie cisz. U nas dziś o piątej rano pojawił się pług wydębiony od gminy. I co? Przejechał 1,5 km z łycha w górze i pojechał dalej. A fakturka do Gminy za 3 godziny odnieżania.