funia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Zdjęcia piękne ....Jak balsam na moje serce .Dorek wygląda jakby od urodzenia leżał na kanapach ! Quote
malibo57 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ja tu zagladam, ale nie piszę, bo wprawdzie wyszukiwarki nie działaja, ale po "aktywnosci" można trafić. Ah, ten Szczebrzeszyn! Razem z Chrząszczem. Quote
gonia66 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 bico napisał(a):POPIERAM! Czipować jak najbardziej! Rozsądny pomysł i pożyteczny:) omar, lubię bardzo czytać te Twoje relacje o Dorku:multi: piszesz tak literacko i zabawnie:cool3: ps - o bandzie ze Szczebrzeszyna nic nie wiem:shake: ale wiem, że tam w trzcinie ukrywa się niejaki Chrząszcz:evil_lol::DNie TY jedna bico to lubisz..relacje omar to takie rozprezenie i balsam dla duszy, po pobycie na niektorych watkach:):) Nic sie nie boj kochana tego Chrzaszcza...jeden PAC nożka i go nie ma:)tylko straszy...poki co jednak nożki szkoda:)bo narty by w szafie przeleżaly cala zime;) Quote
majqa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Dorek ma dograne allegro i pomoc ogłoszeniową. Quote
Isadora7 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Wyróżnione allegro dla Dorka: http://www.allegro.pl/item881832306_dorek_dziwnymi_drogami_chadza_jego_szczescie.html :p Quote
omar Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Dziękuję w imieniu Dorka :D no i swoim rzecz jasna :) Quote
DORA1020 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 omar napisał(a):Dziękuję w imieniu Dorka :D no i swoim rzecz jasna :) No i w moim rzecz jasna:p Quote
ivette3 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Hop :) i pozdrowienia dla Dorkowskich :loveu: Quote
omar Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Witamy poniedziałkowo :) Właśnie skończyłam poranną jazdę na mopie - psowate na fochu, bo z racji mokrej podłogi mają chwilowo ograniczoną wolność ;) Teraz kawencja poranna (wiem która jest godzina, wiem :P ) a potem śmigamy w plener, bo wiatru nie ma a krajobraz bajeczny :D O rany, jak to fajnie nie biegać rano :D i tak tydzień calutki - witaj słodkie lenistwo :D Jak znam życie to za tydzień ten "urlop" mega zakwasami przepłacę, ale martwić się tym zamierzam dopiero po powrocie z Gdańska, a co tam ;) Dorek ogonem zaciesza i gorąco cioteczki pozdrawia :) Obiecał pozować na spacerku, a Dorka dała słowo, że nie będzie go w zaspy wbrykiwać (jakoś jej nie wierzę, to silniejsze od niej) Quote
omar Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='majqa']Ja się zawyję śmiechowo... :-) majga, robaczku, nie wyj, bo jak to moje stado podłapie, to majątek na stopery wydam ;) Bierz przykład z Dorka i ogonem zacieszaj - z braku ogona możesz wyjątkowo łapką :evil_lol: A tak btw: ciekawe czy facet (taki ludzki) jest w stanie ogonem zacieszać :diabloti: ok, my ze spaceru do dom wrócili - skład liczebny przed i po spacerowy taki sam - czyli że ofiar brak Co do Dorki to miałam rację - wbrykiwała ile wlezie, więc fotek nadających się do publikacji jest niewiele; na pozostałych albo uchotylko, albo kaałek ogona, albo plama, która nijak pod psa nie podchodzi - buciki betonowe będę musiała towarzystwu sprawić następnym razem... albo chociaż obrożę z obciążeniem... tak z 10 kg na sztukę wystarczyć powinno :evil_lol: Jedziemy z koksem zatem: za płotem mamy tak powiem ci w sekrecie... skaczcie do góry :D brykanie czyli to ptak... to samolot... NIE - to Super Dorian :D i parami buziaki palimy frana, że na tabliczce prawda pisze i my jesteśmy "ZŁE PSY" :evil_lol: Dorka z pewną taką nieśmiałością... (glut w bonusie) matka, poszli do dom, bo zimno w kuper koniec :razz: aaa, dzwoniła Magda (przyznawać się która), bo chce Dorka odwiedzić - powodzenie ma facet, fiu fiu ;) Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Napewno nie ja, bo mam troche daleko :):) Ale masz fajne towarzystwo :):) I kolory takie dobre dobrane, czarono rudo biale :):) Quote
majqa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Jak dzwoniła Magda, to ja niemal wiem którać! :-) Omar, i Ty się migasz od pisania tekstafuf??? A fe, Leniuuuuuuuu!!!!!!! ;-) Zdjontka cudniaste, nic tylko zawartość wyłapać, tulić, całować!!!!!!! :-) Quote
omar Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 majqa napisał(a):...nic tylko zawartość wyłapać, tulić, całować!!!!!!! :-) No weź powiedz że MNIE :evil_lol: Mi czułości brak :D powiesz? plissssssss Quote
omar Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 majqa napisał(a): Omar, i Ty się migasz od pisania tekstafuf??? A fe, Leniuuuuuuuu!!!!!!! ;-) Migam, bo mnie łzawe nie idą za cholerę :D zacieszasz? Quote
majqa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Zacieszam ale nie powiiim... boć nie brak Ci wsercwłajstwa!!!!!!!! :-) Quote
omar Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ty lepiej powiedz CZYM zacieszasz :D ogon ma? fajny? Quote
majqa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Moje wsie - psie, kocie, luccckie mają git ogonki. Quote
omar Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 mnie najbardziej te luccckieinteresują powiem szczerze ;) dobra, dość, bo przed 22:00 jest Quote
majqa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ać sama się Aśćka prosiłaś, błahahahaha.... ale, mówisz i masz. :-) Quote
omar Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 a On (ten najbardziej mnie ogon interesujący, a właściwie zacieszający/merdający nim merdacz), to tak dla ogółu merda, czy się w dom bawić trzeba? :D Quote
ivette3 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 :oops: Majga ! :oops: Omar ! :mad: Toć to jeszcze przed 22 .00 !!!! młodzież to czyta :eviltong: a po 22...,:evil_lol:. to ja może jakieś bliższe info lub namiary poproszę...:diabloti: Quote
Recommended Posts