Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico napisał(a):
POPIERAM! Czipować jak najbardziej! Rozsądny pomysł i pożyteczny:)

omar, lubię bardzo czytać te Twoje relacje o Dorku:multi: piszesz tak literacko i zabawnie:cool3:

ps - o bandzie ze Szczebrzeszyna nic nie wiem:shake: ale wiem, że tam w trzcinie ukrywa się niejaki Chrząszcz:evil_lol::D
Nie TY jedna bico to lubisz..relacje omar to takie rozprezenie i balsam dla duszy, po pobycie na niektorych watkach:):)
Nic sie nie boj kochana tego Chrzaszcza...jeden PAC nożka i go nie ma:)tylko straszy...poki co jednak nożki szkoda:)bo narty by w szafie przeleżaly cala zime;)

Posted

Witamy poniedziałkowo :)

Właśnie skończyłam poranną jazdę na mopie - psowate na fochu, bo z racji mokrej podłogi mają chwilowo ograniczoną wolność ;)

Teraz kawencja poranna (wiem która jest godzina, wiem :P ) a potem śmigamy w plener, bo wiatru nie ma a krajobraz bajeczny :D

O rany, jak to fajnie nie biegać rano :D i tak tydzień calutki - witaj słodkie lenistwo :D
Jak znam życie to za tydzień ten "urlop" mega zakwasami przepłacę, ale martwić się tym zamierzam dopiero po powrocie z Gdańska, a co tam ;)

Dorek ogonem zaciesza i gorąco cioteczki pozdrawia :)
Obiecał pozować na spacerku, a Dorka dała słowo, że nie będzie go w zaspy wbrykiwać (jakoś jej nie wierzę, to silniejsze od niej)

Posted

[quote name='majqa']Ja się zawyję śmiechowo... :-)

majga, robaczku, nie wyj, bo jak to moje stado podłapie, to majątek na stopery wydam ;)
Bierz przykład z Dorka i ogonem zacieszaj - z braku ogona możesz wyjątkowo łapką :evil_lol:

A tak btw: ciekawe czy facet (taki ludzki) jest w stanie ogonem zacieszać :diabloti:

ok, my ze spaceru do dom wrócili - skład liczebny przed i po spacerowy taki sam - czyli że ofiar brak

Co do Dorki to miałam rację - wbrykiwała ile wlezie, więc fotek nadających się do publikacji jest niewiele; na pozostałych albo uchotylko, albo kaałek ogona, albo plama, która nijak pod psa nie podchodzi - buciki betonowe będę musiała towarzystwu sprawić następnym razem... albo chociaż obrożę z obciążeniem... tak z 10 kg na sztukę wystarczyć powinno :evil_lol:

Jedziemy z koksem zatem:

za płotem mamy tak

powiem ci w sekrecie...

skaczcie do góry :D brykanie czyli

to ptak... to samolot... NIE - to Super Dorian :D

i parami

buziaki

palimy frana, że na tabliczce prawda pisze i my jesteśmy "ZŁE PSY" :evil_lol:

Dorka

z pewną taką nieśmiałością... (glut w bonusie)

matka, poszli do dom, bo zimno w kuper

koniec :razz:

aaa, dzwoniła Magda (przyznawać się która), bo chce Dorka odwiedzić - powodzenie ma facet, fiu fiu ;)

Posted

Jak dzwoniła Magda, to ja niemal wiem którać! :-)
Omar, i Ty się migasz od pisania tekstafuf??? A fe, Leniuuuuuuuu!!!!!!! ;-)
Zdjontka cudniaste, nic tylko zawartość wyłapać, tulić, całować!!!!!!! :-)

Posted

majqa napisał(a):
...nic tylko zawartość wyłapać, tulić, całować!!!!!!! :-)

No weź powiedz że MNIE :evil_lol: Mi czułości brak :D
powiesz?
plissssssss

Posted

majqa napisał(a):

Omar, i Ty się migasz od pisania tekstafuf??? A fe, Leniuuuuuuuu!!!!!!! ;-)

Migam, bo mnie łzawe nie idą za cholerę :D
zacieszasz?

Posted

a On (ten najbardziej mnie ogon interesujący, a właściwie zacieszający/merdający nim merdacz), to tak dla ogółu merda, czy się w dom bawić trzeba? :D

Posted

:oops: Majga ! :oops: Omar ! :mad: Toć to jeszcze przed 22 .00 !!!! młodzież to czyta :eviltong:

a po 22...,:evil_lol:. to ja może jakieś bliższe info lub namiary poproszę...:diabloti: