omar Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 @ ketunia wpłata doszła - dziękuję Kasiu w imieniu Dorka :loveu: wpłaty do dorkowej skarpety: malibo57 - 500zł ketunia - 500zł stan skarpety po uregulowaniu płatności - 730zł wydatki planowane w przyszłym tygodniu: - czynsz za przemieszkany tydzień - 70zł - kastracja (będzie we wtorek) - 150zł - szczepienie (kompleks) + wścieklizna - 50zł razem: 270zł Quote
omar Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dorek i ciocia Gosia :) A tu ze swoją nową miłością: Quote
majqa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Nie chce się wierzyć, że w życiu psiaka nastąpił taki zwrot. :-) Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 A nowa milosc to kto ??taka dosyc duza, to duzo do kochania bedzie :):) Quote
omar Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 tosa - Akemi vel Ruda vel Smok - też emerytka już Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 omar napisał(a):ruda to tosa TZ-a Czy ona te milosc podziela ??:):) mam nadzieje, ze Dorek nie bedzie cierpial :):) Quote
omar Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 podziela jak najbardziej, Dorkę też kocha - ona wszystkich i wszystko kocha :) Quote
gonia66 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Alez piekne foteczki:):)Wiecie co??J amyslalam ze Dorek to duzo mniejszy jaest..ale w zderzeniu" z czlowiekiem- to taki sredniaczek:):) CUdny..i kochany..(o Rudej to juz nawet nie wspominam:)) Quote
malibo57 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Rude jest piekne!:) Wiecie, czasem to ma swoje zalety, ze te wyszukiwarki nie działają. Chyba tu nas ta banda nie znajdzie/ Quote
malibo57 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 A pływają po Dogo takie różne rybki;-) Polują, żerują... Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 malibo57 napisał(a):A pływają po Dogo takie różne rybki;-) Polują, żerują... O mam nadzieje ze to nie o mnie bo jestem rybka zodiakowa :):) Quote
malibo57 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Nie, kochana, to na 100% nie o Tobie - pewnie nawet nie znasz tego towarzystwa i oby tak pozostało. Czego serdecznie zyczę. Quote
Gosia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ciocia Gosia jest taka nie za duża, to i Dorek wydaje się większy ... Banda ze Szczebrzeszyna jak mniemam. Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No nie znam, bo nie wiem o kim piszesz :):) Quote
gonia66 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 malibo57 napisał(a):A pływają po Dogo takie różne rybki;-) Polują, żerują... i manipuluja:p..a ja tyz jestem rybka:D Quote
majqa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dzień dobry Doruś. Na dworze zawierucha, a Ty na kanapeńce!!! :-) Quote
malibo57 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 gonia66 napisał(a):i manipuluja:p..a ja tyz jestem rybka:D Rybki są szlachetne, półszlachetne i podróby. Quote
omar Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 bo ten typ ryb o których mailbo pisze, to takie śnięte ryby, z zapaszkiem odpowiednim Cześć wszystkim :) Zasypało nas, ale pięknie jest na dworze Dziadzio Dorek ogranicza spacerki do minimum, bo podwoziem po śniegu szoruje, tak więc tylko toaleta ekspresowa i norka lub kanapa Wyniki krwi są ok, ale więcej na ich temat napiszę we wtorek, jak zobaczy je lekarz przed zabiegiem Quote
omar Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Cioteczki tyle tak na szybko udało mi się zrobić. Teraz się męczę z galerią, ale myślę że do poniedziałku wszystko powinno być gotowe www.petsitter.waw.pl Pytanko jeszcze takie mam: Co myślicie o tym, żeby Dorka zachipować? Tak wiecie, w razie czego (tfu tfu). Zawsze to jakaś możliwość identyfikacji... Quote
majqa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 W moim odczuciu zachipowanie jak najbardziej tak. Quote
omar Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dziewczyny tak sobie myślę, że ten chip by nam kwestię własności Dorka rozwiązał. No bo jak go będę chipować to podam swoje dane jako właściciela przecież, więc w przeciwieństwie do tych ludzi będę w stanie udowodnić, że jest mój. Ewentualni przyszli właściciele też, no bo na umowie adopcyjnej chip będzie podany. Pomoże nam to też identyfikować psa i jeśli (tfu tfu) coś się stanie to większa szansa, że będziemy o tym poinformowane. Zwiększy to też wiarygodność umowy adopcyjnej, bo przecież psiaków podobnych do Dorka może być kilka, a tak będziemy w stanie udowodnić, że on to on:) Quote
majqa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Sprawa sensu zachipowania raczej nie podlega dyskusji. :-) Quote
bico Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 majqa napisał(a):Sprawa sensu zachipowania raczej nie podlega dyskusji. :-) POPIERAM! Czipować jak najbardziej! Rozsądny pomysł i pożyteczny:) omar, lubię bardzo czytać te Twoje relacje o Dorku:multi: piszesz tak literacko i zabawnie:cool3: ps - o bandzie ze Szczebrzeszyna nic nie wiem:shake: ale wiem, że tam w trzcinie ukrywa się niejaki Chrząszcz:evil_lol::D Quote
Recommended Posts