Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

@ ketunia

wpłata doszła - dziękuję Kasiu w imieniu Dorka :loveu:

wpłaty do dorkowej skarpety:

malibo57 - 500zł
ketunia - 500zł

stan skarpety po uregulowaniu płatności - 730zł

wydatki planowane w przyszłym tygodniu:
- czynsz za przemieszkany tydzień - 70zł
- kastracja (będzie we wtorek) - 150zł
- szczepienie (kompleks) + wścieklizna - 50zł

razem: 270zł

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alez piekne foteczki:):)Wiecie co??J amyslalam ze Dorek to duzo mniejszy jaest..ale w zderzeniu" z czlowiekiem- to taki sredniaczek:):) CUdny..i kochany..(o Rudej to juz nawet nie wspominam:))

Posted

bo ten typ ryb o których mailbo pisze, to takie śnięte ryby, z zapaszkiem odpowiednim
Cześć wszystkim :)
Zasypało nas, ale pięknie jest na dworze
Dziadzio Dorek ogranicza spacerki do minimum, bo podwoziem po śniegu szoruje, tak więc tylko toaleta ekspresowa i norka lub kanapa

Wyniki krwi są ok, ale więcej na ich temat napiszę we wtorek, jak zobaczy je lekarz przed zabiegiem

Posted

Cioteczki tyle tak na szybko udało mi się zrobić. Teraz się męczę z galerią, ale myślę że do poniedziałku wszystko powinno być gotowe

www.petsitter.waw.pl

Pytanko jeszcze takie mam:
Co myślicie o tym, żeby Dorka zachipować? Tak wiecie, w razie czego (tfu tfu). Zawsze to jakaś możliwość identyfikacji...

Posted

Dziewczyny tak sobie myślę, że ten chip by nam kwestię własności Dorka rozwiązał. No bo jak go będę chipować to podam swoje dane jako właściciela przecież, więc w przeciwieństwie do tych ludzi będę w stanie udowodnić, że jest mój. Ewentualni przyszli właściciele też, no bo na umowie adopcyjnej chip będzie podany. Pomoże nam to też identyfikować psa i jeśli (tfu tfu) coś się stanie to większa szansa, że będziemy o tym poinformowane. Zwiększy to też wiarygodność umowy adopcyjnej, bo przecież psiaków podobnych do Dorka może być kilka, a tak będziemy w stanie udowodnić, że on to on:)

Posted

majqa napisał(a):
Sprawa sensu zachipowania raczej nie podlega dyskusji. :-)

POPIERAM! Czipować jak najbardziej! Rozsądny pomysł i pożyteczny:)

omar, lubię bardzo czytać te Twoje relacje o Dorku:multi: piszesz tak literacko i zabawnie:cool3:

ps - o bandzie ze Szczebrzeszyna nic nie wiem:shake: ale wiem, że tam w trzcinie ukrywa się niejaki Chrząszcz:evil_lol::D