majqa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 malibo57 napisał(a):(...) Na czyje konto wpłacamy pieniądze dla Dorka? Trzeba poczekać na wpis Dory. Nie wiem, co ustaliła z DT. Bez wątpienia trzeba tę sprawę rozwiązać, jako, że w pierwszej kolejności do uregulowania jest sprawa transportu. Quote
ketunia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dora pisała do mnie i połowa mojej wpłaty pójdzie na opłacenie transportu. czekam tylko na dane do przelewu. Quote
Jasza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Przepraszam że nie zaglądałam, ale mam komputer padnięty w domu. Jestem na Dogo tymczasowo tylko w pracy. Ściska m kciuki z aDorka i czekam na wieści! Dobrze, że juz bezpieczny! Quote
Szarotka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='omar']Dorek pozdrawia z nowego domu :) Jak to z nowego domu ????????????prosze o relacje ???????????? Quote
malibo57 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dziewczyny, spokojnie:) To jest właśnie to DT. Czekamy ciagle na decyzje w sprawie Filipa.:( Quote
DORA1020 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 funia napisał(a):No to co tam u Dorka bo sie martwię .... Dostalam info od omar,ktora w tej chwili opiekuje sie Dorkiem.Dorek zaklimatyzowal sie w nowym miejscu bardzo szybko:loveu:Nie brudzi w domu,sygnalizuje chec wyjscia na spacer,wraca na wolanie,nie niszczy,jestem zaskoczona:crazyeye:,psiak,ktory nosa nie wychylal z budy.No i apetyt mu dopisuje. Zostal odrobaczony,wykapany/strasznie smierdzial/i otrzymal preparat na kleszcze.Bedzie odpchlony,juz funia sygnalizowala,ze pchel ma moc. Omar jest w trakcie zalatwiania kastracji/cena zabiegu ok.100 zl./Po kastracji zostanie zaszczepiony. Wysylam pw.z numerem konta. Dopiero teraz zauwazylam,ze Dorek jedno uszko klapniete ma:pniby Mis Uszatek. Quote
majqa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Mam nadzieję, że jesteś nieco spokojniejsza i zadowolona Doro. :-) Pamiętam naszą rozmowę i się uśmiecham. Nie taki diabeł straszny! ;-) Quote
omar Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 haha, tak btw to niezły mam cyrk w domu teraz :) 2 psiaki na DT - jeden to Dorek, a drugi... Dorka :D Dorek ma salonie "budę" - klatkę przykrytą kocem. Dorka czasem tam do niego zagląda, bo bardzo przypadły sobie do gustu i polubiły. Razem czują się raźniej no i w grupie nie taki diabeł straszny, więc w parze zwiedzają dom i zakamarki podwórka. Jesteśmy po praniu - z preparatem na pchły i kleszcze musimy poczekać 48h - do tego czasu szampon powinien nieco pomóc. Na chwilę obecną jedyny "problem" Dorka to chomikowanie jedzenia. Pranie zniósł z pokerową miną. Jest bardzo stonowany, ale nie lękliwy. Potrafi chodzić na smyczy. Mojego kota ma głęboko w nosie... z wzajemnością Quote
DORA1020 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 majqa napisał(a):Mam nadzieję, że jesteś nieco spokojniejsza i zadowolona Doro. :-) Pamiętam naszą rozmowę i się uśmiecham. Nie taki diabeł straszny! ;-) Taaaak,jestem zadowolona:loveu:jak dostalam info od omar i zdjecia,to juz wiedzialam,ze wszystko jest ok. No tak,nie taki diabel:diabloti:straszny. Quote
bico Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 OOO! To Dorek jest już w DT - ja też bardzo się z tego cieszę:):):) teraz musi jeszcze swój DS znaleźć;) musi się udać:) Quote
Jasza Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Juhuuuuu!!!! Piękny jest Dorek! I jaki zdziwiony, jakby jeszcze niedowierzał, że może mu być tak dobrze! Quote
togaa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dorek i Dorka...a to dobre !! To ci komplet sirot !;) Aż tak szczęśliwego zakończenia akcji się nie domyślałam.... Teraz tylko ten DS-sik wyszukać. ... Ma chłopak szczęście !!! Quote
omar Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Tak na szybko, bo zaobserwowane przed chwilą dosłownie: Dorek UWIELBIA facetów - im większy tym lepszy :D Odwiedził mnie dziś znajomy i Dorek się zakochał - nie odstępował na krok, właził pod rękę i pchał się na kolana, wtulał pod pachę - kosmos normalnie :D Został przez kolegę ochrzczony "Piorunem" Kurde szkoda że nie mogłyście tego zobaczyć - morda mu się cała śmiała, lat ubyło :D Quote
zula131 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 majqa napisał(a):Podzielam upodobania Dorka. :-) :diabloti: Chyba nie przejawiasz swoich upodobań w ten sam sposób? :eek2::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts