Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malibo57 napisał(a):
(...) Na czyje konto wpłacamy pieniądze dla Dorka?

Trzeba poczekać na wpis Dory. Nie wiem, co ustaliła z DT. Bez wątpienia trzeba tę sprawę rozwiązać, jako, że w pierwszej kolejności do uregulowania jest sprawa transportu.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam że nie zaglądałam, ale mam komputer padnięty w domu.
Jestem na Dogo tymczasowo tylko w pracy.
Ściska m kciuki z aDorka i czekam na wieści!
Dobrze, że juz bezpieczny!

Posted

funia napisał(a):
No to co tam u Dorka bo sie martwię ....

Dostalam info od omar,ktora w tej chwili opiekuje sie Dorkiem.Dorek zaklimatyzowal sie w nowym miejscu bardzo szybko:loveu:Nie brudzi w domu,sygnalizuje chec wyjscia na spacer,wraca na wolanie,nie niszczy,jestem zaskoczona:crazyeye:,psiak,ktory nosa nie wychylal z budy.No i apetyt mu dopisuje. Zostal odrobaczony,wykapany/strasznie smierdzial/i otrzymal preparat na kleszcze.Bedzie odpchlony,juz funia sygnalizowala,ze pchel ma moc. Omar jest w trakcie zalatwiania kastracji/cena zabiegu ok.100 zl./Po kastracji zostanie zaszczepiony. Wysylam pw.z numerem konta. Dopiero teraz zauwazylam,ze Dorek jedno uszko klapniete ma:pniby Mis Uszatek.

Posted

haha, tak btw to niezły mam cyrk w domu teraz :) 2 psiaki na DT - jeden to Dorek, a drugi... Dorka :D
Dorek ma salonie "budę" - klatkę przykrytą kocem. Dorka czasem tam do niego zagląda, bo bardzo przypadły sobie do gustu i polubiły. Razem czują się raźniej no i w grupie nie taki diabeł straszny, więc w parze zwiedzają dom i zakamarki podwórka. Jesteśmy po praniu - z preparatem na pchły i kleszcze musimy poczekać 48h - do tego czasu szampon powinien nieco pomóc. Na chwilę obecną jedyny "problem" Dorka to chomikowanie jedzenia. Pranie zniósł z pokerową miną. Jest bardzo stonowany, ale nie lękliwy. Potrafi chodzić na smyczy. Mojego kota ma głęboko w nosie... z wzajemnością

Posted

majqa napisał(a):
Mam nadzieję, że jesteś nieco spokojniejsza i zadowolona Doro. :-) Pamiętam naszą rozmowę i się uśmiecham. Nie taki diabeł straszny! ;-)

Taaaak,jestem zadowolona:loveu:jak dostalam info od omar i zdjecia,to juz wiedzialam,ze wszystko jest ok. No tak,nie taki diabel:diabloti:straszny.

Posted

Dorek i Dorka...a to dobre !! To ci komplet sirot !;)
Aż tak szczęśliwego zakończenia akcji się nie domyślałam....

Teraz tylko ten DS-sik wyszukać. ... Ma chłopak szczęście !!!

Posted

Tak na szybko, bo zaobserwowane przed chwilą dosłownie:
Dorek UWIELBIA facetów - im większy tym lepszy :D
Odwiedził mnie dziś znajomy i Dorek się zakochał - nie odstępował na krok, właził pod rękę i pchał się na kolana, wtulał pod pachę - kosmos normalnie :D
Został przez kolegę ochrzczony "Piorunem"
Kurde szkoda że nie mogłyście tego zobaczyć - morda mu się cała śmiała, lat ubyło :D