Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='R-oy']Budyn nie zna zycia poza schroniskiem wiec spacer z obcymi ludzmi musi byc ogromnym stresem. Zawsze byl przeuroczym psem, co wiecej jego rodzenstwo to same urocze psiaki wiec geny ma swietne. Troche (albo moze duzo!) cierpliwosci, ciepla i czasu poswieconego na socjalizacje ze swiatem pozaschroniskowym i wierze gleboko, ze nowy wlasciciel zyska w nim wspanialego przyjaciela.
Mam nadzieje chlopaku, ze ci sie poszczesci....[/QUOTE]

te "świetne geny" mnie przekonały ;)

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odzewu z ogłoszeń nie było, miał mnóstwo wejść na allegro, ale chyba nie było z tego telefonów, nic w każdym razie o tym nie wiem. ale czekamy czekamy i kciuki zaciskamy:)

Posted

Przepraszam :oops:
Staruszek Dan już ponad pół roku czeka w hoteliku na dom !
Ze względu na wiek pewnie jeszcze tam trochę posiedzi :-(
Ma 110zł stałych deklaracji, a miesięcznie potrzebne jest 200zł.
Brakuje więc jeszcze tylko/aż ? 90zł !

Prosimy, dorzuć piątaka !
:loveu::loveu::loveu:

->
http://www.dogomania.pl/threads/186633-B.schorowany-i-stary-ASTEK-w-schronisku-!-Potrzebny-spokojny-k%C4%85t-na-stare-lata-!?p=14781803#post14781803

Zapraszam również na wątek starej, schorowanej suni, która cały czas podupada na zdrowiu i potrzebuje pieniędzy na leki :(

-> http://www.dogomania.pl/threads/196383-Wyrzucona-smutna..SPOWODOWA%C5%81A-WYPADEK-!-UCIEK%C5%81A-Z-DT!-S%C5%82awno-okolice

Posted

Trzyma się dzielnie!
Kochane Cioteczki!!! Już nie mogłam się doczekać dzisiejszego dnia i tego, aż Wam o tym napiszę... OD DZISIAJ BUDYŃ JEST Z NAMI!!!! Odebraliśmy go ok. 11 ze schroniska, droga do Poznania przebiegła nadzwyczaj spokojnie... po prostu zasnął :)
Budyń jest prze-kochanym aniołkiem!!! :loveu: Chodzi sobie, wącha, zwiedza... i podchodzi już do nas:)
Nawet raz zamerdał już ogonkiem!! (wcześniej miał cały czas podkulony)
Więcej opiszę później, bo teraz muszę go filmować jak walczy ze sobą, żeby się nie położyć:) Najpierw zamykał oczy na stojąco, ale uginały mu się nogi, więc w końcu przełamał się i usiadł... później chyba z 20 minut "walczył" z przednimi łapami... stały wyprostowane, ale przysypiał i go zarzucało.... teraz walczy z oparciem pyska... :evil_lol:SŁODZIAK!!!
Obiecuję bieżące relacje z jego poczynań.
Pozdrawiamy ciepło wszystkie Cioteczki :)

Posted

no... z nami:)
tydzień temu byliśmy go odwiedzić i zakochaliśmy się po uszy:)
a dzisiaj oficjalnie adoptowaliśmy Budynia:)
mieszka teraz w Poznaniu i ma pańcię Joannę i pańcia Krzysztofa, którzy są w niego tak zapatrzeni, że lada moment rozpuszczą tego kochanego, grzecznego i ułożonego pieska :evil_lol:
P.S. skończył walkę ze snem, poddał się i śpi koło mnie :loveu:
postaram się wrzucić jakieś zdjęcia:)

Posted

Ucieszycie? zalalam cala klawiature i zastanawiam sie dlaczego mi literki skacza......
To wspaniala wiadomosc.....:):) Budyn juz nie sam.....:):)
Boziu ... cudowne jest takie zakochanie sie.......:)

Posted

si_bcw napisał(a):
ile mnie kosztowało trzymanie języka za zębami:D
bonheur, cudownie, trzymam kciuki mocno, żeby szybko się aklimatyzował:)

hahaha... tak przeczuwałam, że coś wiesz... :evil_lol:

Posted

ja też się łzami zalewam... bo to ANIOŁ nie pies... pozwiedzał, pozwiedzał... zjadł trochę swojego obiadku (ryż z mięskiem) i położył się w swoim legowisku (co prawda Krzysztof musiał się najpierw sam położyć obok, żeby go przekonać, ale udało się :) ) i teraz leży tam prawie od godziny... nawet poszłam już sprawdzić, czy żyje :evil_lol: nie interesowało go nawet to, że my jedliśmy obiad :crazyeye:

martwię się tylko, bo jeszcze ani razu nie siusiał... ani na dworze, ani w domu:cool3:

Posted

ależ On z radością spaceruje co jakiś czas po mieszkaniu... tu powącha, tu zajrzy... :) dwa razy był już na dworze... a siusiu jak nie było, tak nie ma... :(

P.S. Chciałam dodać zdjęcia, ale chyba nie umiem :placz: