Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żeby się nie okazało, że Mąż Zuzi w sen zimowy musi zapaść, zanim podejmie decyzję :evil_lol: Ja tam jestem niepoprawną optymistką i dobra myśl mnie nie opuszcza. A mamuśka już się cieszy, że następną żóltą sunię dofinansuje.

Posted

beataczl napisał(a):
jakby co miejsce czeka niezmiennie dla Bunci , choc DT to nie jednak to samo co DS - wiadomo :smile:
napisz zuziaM co slychac ,,na froncie" ;)

Wszystkie ciocie na szpilach siedzą............. Chyba już to pisałam ;););)

Dobrze Beatka, że w razie czego czekasz:calus:
Choć lepiej by było, by Buniek mógł zostać u Zuzi na ds..............:modla::fadein:

Posted

zabawa w szpiega ;)
nowine ogloszono 14stego
dzis 19sty i cisza
Zuzia byla na dogo 16stego

cisza wciaz.... zly znak??
czemu Zuzia nie pisze? tz sie nie zgadza? czy chce nam prezent pod choinke dopiero sprawic?

Posted

Zuzi brakuje czasu na dogo, bo walczy ze śniegiem
Ale wysłała mi sms, decyzja podjęta

BUNIA ZOSTAJE U ZUZI NA DS
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Zuziu ja nie mam słów uznania dla Twojego wielkiego serca dla Buni!!!!!:iloveyou::calus::calus::calus:
Kto by pomyślał, że tak się Buńci poszczęści i jej hotel zostanie jej domem, już nie jest niczyja i jest kochana:bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

strasznie sie ciesze, ze Bunia MA DOM!

kto by pomyslal miesiac temu chocby... i te pol roku temu, jak ja zabieralysmy ze schroniska....

chyba wizja rozstania z Bunia pokazala Zuzi, ze nie moglaby jej oddac, na dalsza poniewierke :)

bardzo sie ciesze :D:D:D:D

Posted

No to juz wszyscy wiedza. Super !
Ja sie tez bardzo ciesze, bo pokochalam Buncie bardzo.
A Bunia , mimo ze to ja ja karmie i ja z nia najwiecej czasu spedzalam, to i tak chetniej do mojego meza podbiega i sie lasi ....
No nie powiem, do mnie tez, ale jakos tak mnie po macoszemu troszke traktuje.
Dopiero, jak wie ze mam smakolyczki, to mi pod nogami sie tak placze, ze musze ja obchodzic, zeby sie nie przewrocic.
Kochana jest !

Posted

zuziaM napisał(a):
No to juz wszyscy wiedza. Super !
Ja sie tez bardzo ciesze, bo pokochalam Buncie bardzo.
A Bunia , mimo ze to ja ja karmie i ja z nia najwiecej czasu spedzalam, to i tak chetniej do mojego meza podbiega i sie lasi ....
No nie powiem, do mnie tez, ale jakos tak mnie po macoszemu troszke traktuje.
Dopiero, jak wie ze mam smakolyczki, to mi pod nogami sie tak placze, ze musze ja obchodzic, zeby sie nie przewrocic.
Kochana jest !

Zuziu bardzo sie cieszymy, ze Buniek nie musi zmieniac miesca zamieszkania tylko po to zeby byc bardziej "adoptowalna" .... bo wlasnie zostala zaadoptowana taka jaka jest :) Nie potrzebuje juz treningu z zakresu zycia z ludziem bo ma juz swoich ludzi, ktorych zna i pewnie na swoj psi sposób kocha. Kamien spadl mi z serca bo wiem, ze ktos lubi ją taka jaka jets i bedzie o nią dbal i na pewno jej nie skrzywdzi.

hehe teraz musimy sie umowic na wizyte po bo przed nie ebdzie juz potrzebna ;)

A powiedz mi Zuziu jak zamierzasz teraz Buniaka chowac, tak jak ejst do tej pory czy bardziej ja udomowic? Pytam bo wlasciwie mielismy takie wobec niej zamiary.

Posted

kizi zmien tytul i 1 post :)
nie moge sie doczekac, az Bunia bedzie w dziale- w nowym domu :)

czy Bunia bedzie wciaz mieszkala w swoim kojcu i swojej budzie???????

aha. pisalam do kundelkowej sarobnki, ze oddajemy 50zl, ktore uzyskalam na transport Buni do dt

beataczl wielkie, ogromne dzieki za chec pomocy!! wiesz,ze dzieki temu, ze sie znalazlas, ZuziM pewnie postanowila zostawic Bunie i jej nigdzie nie oddawac :lol:

Posted

Teraz dopoki jest zima to bedzie tak jak jest.
Ale Bunia jest coraz odwazniejsza i chetniej przychodzi pod dom ( nie od drzwi i ganku, ale od strony tarasu ).
Raz juz nawet malo nie wybila nam szyby w drzwiach tarasowych, bo podeszla na taras i zobaczyla koty. Rzucila sie w ich kierunku i walnela w szybe ....
Tak wiec mysle, ze latem bedzie na tarasie sie wylegiwala i bedzie kolo nas wtedy.

Posted

zuziaM napisał(a):
Teraz dopoki jest zima to bedzie tak jak jest.
Ale Bunia jest coraz odwazniejsza i chetniej przychodzi pod dom ( nie od drzwi i ganku, ale od strony tarasu ).
Raz juz nawet malo nie wybila nam szyby w drzwiach tarasowych, bo podeszla na taras i zobaczyla koty. Rzucila sie w ich kierunku i walnela w szybe ....
Tak wiec mysle, ze latem bedzie na tarasie sie wylegiwala i bedzie kolo nas wtedy.

uuuu brymi dobrze :)

Posted

zuziaM napisał(a):

Też mam ten "problem"........... Ja z Montkiem non stop i tylko JA, a jak się pojawi jego znajomy facet, to mogłabym nie istnieć... Do garów babo:roll::roll::eviltong::eviltong:;););)

Posted

Zdążyła mi już wpłacić na następny miesiąc Calineczka i Tamaryszek (dobrze pamiętam, że to jej mama...?)
Nie śledzą wątku:eviltong:;)

Zaraz wysyłam PM z informacją o wstrzymaniu wpłat, rozliczę post nr 80 i tu wkleję