fiorsteinbock Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Wczoraj poznałam Bunię, jest bardzo ładna. Ale wciąż trzyma dystans z obcymi, nie chciała podejsc. Quote
kora78 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 fiorko ty moja!!!! \i nic sie nie chwalilas, ze tam jedziesz? ale niespodzianka! o kurka!! fotki piekne!! do ogloszen cudo a masz wiecej? jakbym wiedziala,ze tam jedziesz to bym specjalnie prosila o takie piekne foty, bo masz talent i dobry sprzet :) ale Bunia jest grubas prawie az za bardzo!! patrzcie, jak jej brzucho wisi :) fiorko, wiecej szczegolow prosimy :) biegala nerwowo? czy tylko podczas prob podejscia? do Zuzim podeszla? Quote
fiorsteinbock Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Hehehe - bylam, bylam po niewidomego Babelka. Wyjazd zupelnie nie planowany, taki z dnia na dzien, dzisiaj haslo jutro wyjazd. Na marginesie, nie wiedzialam, ze macie u Zuzi psiaka :) Bunia nie biegala nerwowo, tylko trzymala sie od nas w bezpiecznej odleglosci. Jak probowalam podejsc to sie wycofywala, ale nie byly to reakcje nerwowe. Kolo boksow sobie spacerowala, na trawce wylegiwala ja mialam wrazenie, ze jest zupelnie odprezona - poki nie zauwazala, ze sie zblizam. Kora, zdjec mam wiecej - jutro pozmniejszam i przesle ci na @ - bedziesz miala do ogloszen. Quote
kora78 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ok, dziekuje. tak, widzialam u Babelka cudownego, ze ds znalazl wreszcie :) bunia, czemu ty wciaz dzika jestes? jak my ci dom znajdziemy :( mialo byc inaczej :( Quote
laikinia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Czy jak Bunia miala sterylke , to nie okazalo sie czasem, ze ona juz po operacji i bez calej macicy jest? I gdzie byla sunka znaleziona i w jakim schronisku itd.- bo o jej historii to malo mozna sie doczytac, a jest zapytanie... Dzwonila babka, co miala kiedys taka sunie, ale byla z Zielonej Gory... Sunia byla po "totalnej operacji"... Quote
kora78 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='laikinia']Czy jak Bunia miala sterylke , to nie okazalo sie czasem, ze ona juz po operacji i bez calej macicy jest? I gdzie byla sunka znaleziona i w jakim schronisku itd.- bo o jej historii to malo mozna sie doczytac, a jest zapytanie... Dzwonila babka, co miala kiedys taka sunie, ale byla z Zielonej Gory... Sunia byla po "totalnej operacji"...[/QUOTE] Bunia miala sterylke na nasze zyczenie, moje i kizi, gdy oznajmialysmy,ze na hotel ja bierzemy. Nie bylo wtedy mowy,ze sie okazalo, ze ona juz wyciachana byla. W schronie Bunia zyla od 2007roku jakos... czy 2006. moge sprawdzic, jesli to cos pomoze Bunia jest z Walbrzycha, odlowiona Quote
agata51 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 No tak, trzeba będzie Bunię odchudzić! Ale i tak jest śliczna! Quote
kizimizi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Bunia o ile sie nie myle miala w tamtym roku 8 lat i od 2004r jest w schronie. ja watpie zeby byl to czyjs pies bo Buniak jak przyszła już dos chronu byla bardzo dzika. dzieki Fiorko za te zdjecia, rzezcywiscie bardzo fajnie wyszły. Ja musiałam pstrykac ja ostatnio na duzym zoomie i w sumie zdjecia nienajlepsze są. Mam nadzieje, ze pomizials buniaczka od nas ? ;) Quote
marta0731 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 A to niespodzianka ;) Piękne zdjęcia A Zuzia chyba dobrze gotuje :) Quote
marta0731 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='kizimizi'] Kizi-mizi 30 Kora+ dziadek 60 Marta 30 Papryczka Chili 10 [B]lucyfrecja 10zł Karolina (moja siostra) 25zł Agata51 30zł Koleżanka Marty 20 zł Olga 5 zł Calineczka000 30 zł Berta 30 zł Tamaryszek 20zł Aleksandra D 50zł Razem 350zł Kizimizi wiem, że jesteś teraz rzadko na dogo, ale przydałoby się zmienić te deklaracje w 1poście na aktualne Agata51 50zł AleksandraD 50zł Calinieczka000 30zł Tamaryszek 20zł Gruba Berta 30zł PapryczkaChili 10zł Kizimizi 30zł Siostra Kizi 25zł Kora78 60zł Marta0731 50zł W sumie 355zł Quote
laikinia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='kora78']Bunia miala sterylke na nasze zyczenie, moje i kizi, gdy oznajmialysmy,ze na hotel ja bierzemy. Nie bylo wtedy mowy,ze sie okazalo, ze ona juz wyciachana byla. W schronie Bunia zyla od 2007roku jakos... czy 2006. moge sprawdzic, jesli to cos pomoze Bunia jest z Walbrzycha, odlowiona[/QUOTE] Przy okazji mozesz zobaczyc- przyda sie na ewentualne pytania... ;-) Ale nie sadze, zeby to byla ta sama niunia... i swoja droga- ta kobieta oddala ja sama do schronu... z placzem, ale jednak- jakies osobiste powody... teraz miala nadzieje, ze moze sunie odzyskac... Nie wiem, czy to jest osoba, ktorej mozna psa zaufac... Teraz mowi, ze ma warunki: dom, ogrod i dwa male yorki, wiec nie byloby problemu... ale jej chodzi oczywiscie o JEJ sunie... :roll: niby kazdy zasluguje na druga szanse, ale przyjaciela oddac do schronu... :shake: :shake: :shake: No nic... wykupilam Buni "Top Ogloszenie", bedzie przez nastepny tydzien, czy dwa na pierwszej str... mam nadzieje, ze ktos dopatrzy sie tej bidulki :) Quote
fiorsteinbock Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Dziewczyny, wklejam fotki Buni, moze przydadza sie do ogloszen. Zdjecia są zmiejszone do rozm. 640x...piksel Quote
fiorsteinbock Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Niestety Kizi, nie wymizialam - nie pozwolila. A fotki tez robilam na duzym zoomie, nie chciala, zebym sie zblizala. Quote
marta0731 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ale fotki naprawdę piękne... Ta zieleń trawki i ten piękny rudy kolor Buńci :) Trzymam kciuki za odzew z ogłoszeń Laikini:modla: :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
marta0731 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 To ja tylko dodam, że dzięki Agacie mam komplet wpłat za ten miesiąc czyli 25.IX.-24.X. bo wyższa wpłata pokryła 15zł (za Lucyfrecję 10zł i Olge 5zł) I nadpłaty zostało 5zł na poczet zaległych 40zł, czyli tak jak mi obiecano (ktoś tam) ;) z bazarku powinnam dostać 35zł na pokrycie moich nadpłat Ktoś rozumie? Ja mam wszystko policzone jak jakaś księgowa ;) Quote
kora78 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 ja rozumiem z bazarku wysle, jak dostane wplaty. wyszlo kolo 70zl, czesc dla buni, czesc dla belli. akura po polowie ;) marta daj mi baner smutasa proszacego o hotel Quote
marta0731 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='kora78'] marta daj mi baner smutasa proszacego o hotel[/QUOTE] A który Ci usunąć, skoro mogą być tylko dwa.......:shake: Quote
kora78 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 juz pisalam, ze 2 dni temu. usun belle, bo ona kase ma na razie i jest w miare spokoj Quote
kora78 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 bazarek czesciowo dla buni, prosze podnosic i kupowac oczywiscie www.dogomania.pl/threads/194385-APASZKI-na-dolnoslaskei-psiaki-do-20.10?p=15528273#post15528273 z darow kizimizi Quote
kizimizi Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 podnosze Buniaczka i sie zapytowuje jak sie miewa? Akurat dzis rano przyszło mi pare linków do odświezenia ogłoszen i w znaczna z nich część była na Buniaka. Tel. teraz sa na Kore, moze tym razem sie uda? Moze właśnie wspaniały dom siedzi o ogląda ogloszenia bunii?:roll: edit: Marta czy moja deklaracja i siostry juz doszła? Quote
marta0731 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='kizimizi'] edit: Marta czy moja deklaracja i siostry juz doszła?[/QUOTE] Doszły, doszły, dlatego pisałam, że za ten miesiąc jestem "na czysto" ;) Quote
marta0731 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='kora78']juz pisalam, ze 2 dni temu. usun belle, bo ona kase ma na razie i jest w miare spokoj[/QUOTE] Wyślij mi sms lub pm z hasłem to Ci zmienię Quote
Recommended Posts