kizimizi Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Fajny ten Twoj Piąteczek. Tez chciałabym takiego tymczasowicza no ale nie mam jak. Edit: kupiłam juz te ogłoszenia bo widze, ze zadna z was sie zdecydowac nie mogła:mad: http://www.dogomania.pl/threads/190083-60-og%C5%82oszen-za-10-z%C5%82!-Na-zwierzaki-u-Missieek!-%29/page19 Marta ty zrobisz przelew a tekstem i fotkami sama sie zajmę. Quote
kora78 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 ja sie nie mieszlam, b ani ja nie od wysylania tekstow i fot, ani ja od wysylania kasy. mnie wsio ryba to wysylajcie dziewczyny wreszcie. choc w sumie dobrze,ze juz p owakacjach za 2 dni, bo ludzie wracac beda i myslec o nowym roku, nowe plany robic. moze sie domek odezwie wreszcie dobry dla bunki zuziuM, a jak Bunia? zdrowa i wszystko ok? dawaj nam znac na biezaco, jak cos bedzie nie tak a tu bazarek ciuszkowy na hotel naszej inne starowniki prawie, bo tez 8smiolatki od nas www.dogomania.pl/threads/191568-tuniki-letnie-bluzki-jeansowe-rybaczki-i-katana-mango-na-nasze-psiaki-(DO-09.09) Quote
marta0731 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='kizimizi']Fajny ten Twoj Piąteczek. Tez chciałabym takiego tymczasowicza no ale nie mam jak. Edit: kupiłam juz te ogłoszenia bo widze, ze zadna z was sie zdecydowac nie mogła:mad: http://www.dogomania.pl/threads/190083-60-og%C5%82oszen-za-10-z%C5%82!-Na-zwierzaki-u-Missieek!-%29/page19 Marta ty zrobisz przelew a tekstem i fotkami sama sie zajmę. To ten co znalazłam? Bardzo dobrze Kizi:) też miałam to zrobić dziś, tylko Kora pisała że ma lepszego linka z jakimiś lepszymi stronami ogłoszeniowymi Dasz mi znać, kiedy mam wpłacić? Bo nie wiem, pewnie Ci PM przyślą, to wyślij mi te dane od razu Quote
marta0731 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Zuziu wolisz kasę od razu żebym Ci wysłała, czy na początku miesiąca? Quote
marta0731 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Aktualne rozliczenie Buni, wpłaciły: Calineczka 30 Berta 30 Tamaryszek 20 Kora 60 Papryczka 10 (+10 zaległe + 10 na przyszły miesiąc) Pozostaje: Agata 30 (+10 bazarek ogł) Aleksandra D 50 Kizimizi + siostra 55 Lucyfrecja 10 Olga 5 Z czego zalega (nie liczę obecnego miesiąca): Lucyfrecja za 2 miesiące 20 Olga za poprzedni 5 Nie chcę krakać, ale jak teraz nie wpłacą (a raczej nie wpłacą), a wysyłam Zuzi zawsze całość bez względu na terminowość wpłat - będzie z mojej kieszeni 40zł.............. Quote
agata51 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Kaska wysłana. Mam nadzieję, że w poniedziałek będzie. Fajnie, że będą ogłoszenia. Quote
marta0731 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Zuzia wedle życzenia właśnie puściłam przelew;) Ciotki może jakiś bazarros na pokrycie braków Buni trzeba zrobić? Czy szukamy nowych deklaracji? Założyłam ze swoich 40zł O resztę się nic a nic nie martwię, ale nie płaci Lucyfrecja od 3 miesięcy po 10zł (chyba jej na dogo już nie ma) i Olga 5zł od zeszłego miesiąca (za dlugo by opowiadać, ale o każde 5zł nie będę się 100razy prosić) Quote
marta0731 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Kizi jak na tym bazarku dostaniesz dane do wpłaty to tylko mi prześlij i ja zapłacę od Agaty:) Bez pisania tam że Ty zdjęcia i tekst itd a ktoś inny przelew, bo po co mieszać za bardzo... Wpłacę i tyle, przecież nie wiedzą czy Ty się nazywasz tak jak ja czy tak jak Ty i od kogo przelew...;););) Quote
kizimizi Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 MArta masz pm z danymi. Co do bazarku to robimy 1 z Kora i dobrze by bylo cos ba Buniaczka odlozyc. Moze uda mi sie ejeszcze jakis zrobicprzed wyjazdem ale w tej chwili prowadze 3 a rozliczam sie z jeszcze 1 wiec ciezko to widze Quote
kora78 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 oto sobowtor Buni, nowa chyba.... niedaleko kojca, gdzie byla Hope Quote
marta0731 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Wpłacilam dziś na bazarek ogłoszeniowy 10zł od Agaty Quote
kizimizi Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 ja wysle tekst i fotki jutro dopiero Quote
marta0731 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Doszła wpłata od Agaty + 10zł na bazarek Oraz oczywiście od Aleksandry D. :) Quote
kizimizi Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Tekst juz wyslalam, namiary i aktywacja ogloszeń już na Ciebie Kora. A to dla Buni: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192071-Buniowa-ksi%C4%99garni%C4%85-lektury-poradniki-oraz-podr%C4%99czniki-do-j.-obcych-%28do-11.09%29ROBIEJa?p=15302902#post15302902[/URL] idę na kawę bo siedzę nad dogo już ponad 4 godz. Quote
agata51 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Do zobaczenia za 2 tygodnie. Życzcie mi pogody - ma być ciepło i mokro. Grzyby mają być!!! Quote
kizimizi Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='agata51']Do zobaczenia za 2 tygodnie. Życzcie mi pogody - ma być ciepło i mokro. Grzyby mają być!!![/QUOTE] zyczymi Ci takiej pogody jaką być sobie chciala i tyyyyle grzybów :) Quote
kizimizi Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Marta zrobilam Ci dzis ten zalegly przelew na 55zł. To na wrzesien, tak? Quote
marta0731 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 kizimizi napisał(a):Marta zrobilam Ci dzis ten zalegly przelew na 55zł. To na wrzesien, tak? Doszła, dzięki :) Tak, to za wrzesień, czyli dokładnie 26.VIII - 24.IX. bo Zuzi wysyłam za miesiąc z góry, wysyłam całość niezaleznie od tego czy wszyscy wpłacili czy nie Brak wpłat nadal od Lucyfrecji (trzy miesiące po 10zł) i Olgi (dwa miesiące po 5zł) czyli mam na minusie 40zł Trzeba by było jakiś bazarek zorganizować... No i doszukać jakoś tych deklaracji Quote
kizimizi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 marta0731 napisał(a): Brak wpłat nadal od Lucyfrecji (trzy miesiące po 10zł) i Olgi (dwa miesiące po 5zł) czyli mam na minusie 40zł Trzeba by było jakiś bazarek zorganizować... No i doszukać jakoś tych deklaracji ja zrobilam Buniaczkowi bazarek ksiazkowy ale cos cisza. Link jest kilka postów wczesniej wiec podrzucicie od czasu do czasu. Co do zbierania deklaracji to aj nawet sie nie chce wypowiadac bo ostatnio jak brakowało ponad 60zł to ponad tydzień straciłam na spamowaniu i wysylaniu pm i odpowiedzi bylo rowne 0. Dobzre, ze Agata dodałą deklarację mamy bo byśmy całkiem na minusie byly:shake: Ja wcześniej nei chciałam o tym pisać ale niebawem deklaracji Buniaczkowych nam braknie a nie zapowiada sie an to aby suczka szybko ds znalazła. Deklaracje sie sypią, co chwilę dochodzą też jakieś wydatki a my nie mamy na nei pokrycia. Kurcze nie wiem co tu robic ...:roll: Quote
kora78 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 potwierdzam trzeba intensywnie ds poszukac. w gazecie ogloszenia moze? ale to platne kolo 100zl. darmowe sa w wyborczej moze chociaz znizke na hotel dostanie za dlugoterminowy pobyt? moze trzeba sie wziasc i porozwieszac ogloszenia na slupach? ja tego nigdy nie robilam, od czasu latania po osiedlu i rozwieszania o znalezieniu i zaginieniu psa. zima. nie usmiecha mi sie taka akcja znow. ale moge to zrobic. drukarke juz mam w domu. 2 foty wstawie, tekst z ogloszen i porozwieszam na slupach- ale na slupach to musi miec format podluzny, prostokatny. u weta moge takie pelne powiesic. ale u weta to nie miejsce na szukanie domu dla psa, tak sadze Quote
kizimizi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Buniaczek ma sporo ogloszen i to nei w nich jest problem. Ja jej co jaksi zcas kilka robie aby była na 1 stronie, teraz poszedł pakiecik i bedzie znow duuużo ogloszen. Problemem jest to, ze suczka jest nadal wycofana i cieżko takiego psiarza znaleźć co by chciałą z nia pracować zanim sie oswoi. Mozna rowieszac plakaty na słupach bo jakby nie patzrec to tez ogłoszenie ale szans eznalezienia psiarza sa znow minim. Ja mysle, ze o wiele lepiej by bylo gdyby ktoś mogl zalogowac sie na cafeanimali i regularnie oglaszac tam Bunie. Wtedy jest szansa, ze suka trafi do gazety tak jak kiedys. Quote
kora78 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 ja bede to robic wieczorem zaczne czyli problem glowny w charakterze Buni. moze poszukamy jakiejs tresury? to jej pomoze?? moze czas na dt domowe, gdzie bedzie miala non stop kontakt z czlowiekiem? dla niej to najlepsze zycie na wsi jest. cisza, przestrzen, bez 4 scian. kizi masz cos na mysli, ale nie wypowiadasz Quote
kora78 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 aha, metro czytaja mieszzuchy, na wsiach tego nie ma a zycia w iescie my jej nie szukamy przeciez Quote
Recommended Posts