kora78 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 zuzia czyli jak goscie przyjechali to bunia akurat latala sobie luzem? Quote
zuziaM Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Prawie caly dzien lata sobie luzem. Chociaz przewaznie sama sobie wraca do siebie i lezy na budce. Quote
kora78 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 no to super! to ma teraz, jak w raju! serio?codziennie tak lata luzem wciaz? a od kiedy? czemu sie nic nie chwalilas? Quote
marta0731 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='kizimizi']Marta papryczka mi odpisała i powiedziałą ze wpłąci. [/QUOTE] Tak, już mam na koncie, zaległe 10zł i bieżące 10zł za ten miesiąc:) Zuziu już Ci puszczam przelew i proszę pozostałe ciotunie o wpłaty Quote
zuziaM Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Juz dawno pisalam, ze puszczam Bunie. Na pozatku ja musialam poobserwowac, ale potem juz biegala coraz dluzej. Nie zaczepia innych suczek, wiec moze sobie z nimi biegac. Wlasciwie, to tak jak pisalam, ona i tak woli byc u siebie w kojcu, mimo ze jest otwarty, to tam sobie lezy na budce. Quote
kora78 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 dobrze,ze ma wybor i robi, co lubi :) nie pisalas,ze bunia lata sobie luzem tak czesto,czy codziennie. bylo pisane,ze czasem Quote
zuziaM Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Dzisiaj jej zrobilam zdjecie z domu. Troche kaszkowate, bo na najwiekszym zblizeniu. Bunia lezy sobie na budce mimo otwartego kojca. Pobiegala troszke i woila o siebie. Quote
agata51 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Takie upały, że też wolałabym poleżeć na swojej budce w cieniu niż ganiać po rozgrzanych do bólu łąkach. Czerwcowa kaska już do ciebie idzie, Buniu. Lipcową wyślę ok. 10. Quote
zuziaM Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 To nie wygryziona dziura ..... nie nie ... to po prostu czerwona obrozka. Quote
kizimizi Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 a ja lubie to zdjecie: Bunia jakby "Randkę w ciemno" miała ;) Quote
Topi Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Raczej randkę z ciemnym :-) Bunia na każdym zdjęciu śliczna jest. Quote
kizimizi Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Bo Bunia jest fajowy psiak tylko ludzie głupi nie wiedzą! Quote
agata51 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Cioteczki, wracać z weekendu i u Buni się meldować! Quote
marta0731 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Agatko, doszła wpłata od Was czyli Ciebie 30zł i Aleksandry 50zł:) Buńciu hopsaj:loveu: Quote
kizimizi Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 dziewczyny juz jestem i oczywiscie Buniaczka miziam. Mi sie przez Astula ostatni tydz. tak pokomplikował ze nie mialam nawet zcasu myslec o innych psiakach. Na szczescie juz jest dobrze i wreszcie spokojnie usne. Przepraszam, już sie poprawiam i wznawiam Buniczkowi ogłoszenia :) Quote
agata51 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 kizimizi napisał(a):dziewczyny juz jestem i oczywiscie Buniaczka miziam. Mi sie przez Astula ostatni tydz. tak pokomplikował ze nie mialam nawet zcasu myslec o innych psiakach. Na szczescie juz jest dobrze i wreszcie spokojnie usne. Przepraszam, już sie poprawiam i wznawiam Buniczkowi ogłoszenia :) kizimizi, czuj się usprawiedliwiona ;) Miłych snów Quote
zuziaM Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Potwierdzam wszystko, co o Buni napisane .... sliczna, fajowa, super ... Dzisiaj raniutko wstalam po 4 ( Dylanka mi szczeka juz o swicie i musze ja wypuscic z kojca, bo sie zaszczeka biedaczka ... ). No i Bunia od razu jest zawsze raniutko wypuszczana. I kiedy juz i ja sie z lozka zwleklam, zjadlam sniadanie, wypilam kawe i poszlam do psiakow ... to juz 7,30 byla. I zapomnialam nawet, ze Bunia tez juz lata od switu ... a ta cholerka, jak wyskoczyla z kojca na moj widok ... jak zaczela wokol mnie latac, jak skakac i sie wywijac .... No mowie Wam ... warto naprawde o swicie wstawac, zeby potem takie scenki ogladac. Piewszy raz Bunia ucieszyla sie na moj widok ... nie na widok wiaderka z paroweczkami czy psia kielbaska .... nie na widok chrupeczek .... Nie mialam nic do jedzenia ze soba ... a ona szalala z radosci !!!! No kochana dziewuszka ...przekochana ..... Quote
marta0731 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Super! Może jej się coś fajnego śniło, że taki humor z samego rana;) Quote
zuziaM Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Oj to chyba nie sen sprawil .... to swoboda i piekna pogoda tak uszczesliwily Bunie. Dzisiaj cos Bunia sobie zrobila za to w lapcie i troszke utyka na przednia lewa. Ale to nic bardzo powaznego, bo na niej staje, tylko tak delikatniej i lekko utyka. Musiala na cos twardego stanac ..... Quote
kora78 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 zuziuM zaglafaj tam,czy ropa nie zacznie sie zbierac, jesli ma cos wbitego Quote
Recommended Posts