Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kizimizi']Marta papryczka mi odpisała i powiedziałą ze wpłąci.

[/QUOTE]

Tak, już mam na koncie, zaległe 10zł i bieżące 10zł za ten miesiąc:)

Zuziu już Ci puszczam przelew i proszę pozostałe ciotunie o wpłaty

Posted

Juz dawno pisalam, ze puszczam Bunie. Na pozatku ja musialam poobserwowac, ale potem juz biegala coraz dluzej.
Nie zaczepia innych suczek, wiec moze sobie z nimi biegac.
Wlasciwie, to tak jak pisalam, ona i tak woli byc u siebie w kojcu, mimo ze jest otwarty, to tam sobie lezy na budce.

Posted

Dzisiaj jej zrobilam zdjecie z domu.
Troche kaszkowate, bo na najwiekszym zblizeniu.

Bunia lezy sobie na budce mimo otwartego kojca.
Pobiegala troszke i woila o siebie.

Posted

Takie upały, że też wolałabym poleżeć na swojej budce w cieniu niż ganiać po rozgrzanych do bólu łąkach.

Czerwcowa kaska już do ciebie idzie, Buniu. Lipcową wyślę ok. 10.

Posted

dziewczyny juz jestem i oczywiscie Buniaczka miziam. Mi sie przez Astula ostatni tydz. tak pokomplikował ze nie mialam nawet zcasu myslec o innych psiakach. Na szczescie juz jest dobrze i wreszcie spokojnie usne.
Przepraszam, już sie poprawiam i wznawiam Buniczkowi ogłoszenia :)

Posted

kizimizi napisał(a):
dziewczyny juz jestem i oczywiscie Buniaczka miziam. Mi sie przez Astula ostatni tydz. tak pokomplikował ze nie mialam nawet zcasu myslec o innych psiakach. Na szczescie juz jest dobrze i wreszcie spokojnie usne.
Przepraszam, już sie poprawiam i wznawiam Buniczkowi ogłoszenia :)

kizimizi, czuj się usprawiedliwiona ;) Miłych snów

Posted

Potwierdzam wszystko, co o Buni napisane .... sliczna, fajowa, super ...

Dzisiaj raniutko wstalam po 4 ( Dylanka mi szczeka juz o swicie i musze ja wypuscic z kojca, bo sie zaszczeka biedaczka ... ).
No i Bunia od razu jest zawsze raniutko wypuszczana.
I kiedy juz i ja sie z lozka zwleklam, zjadlam sniadanie, wypilam kawe i poszlam do psiakow ... to juz 7,30 byla.
I zapomnialam nawet, ze Bunia tez juz lata od switu ... a ta cholerka, jak wyskoczyla z kojca na moj widok ... jak zaczela wokol mnie latac, jak skakac i sie wywijac .... No mowie Wam ... warto naprawde o swicie wstawac, zeby potem takie scenki ogladac.
Piewszy raz Bunia ucieszyla sie na moj widok ... nie na widok wiaderka z paroweczkami czy psia kielbaska .... nie na widok chrupeczek ....
Nie mialam nic do jedzenia ze soba ... a ona szalala z radosci !!!!
No kochana dziewuszka ...przekochana .....

Posted

Oj to chyba nie sen sprawil .... to swoboda i piekna pogoda tak uszczesliwily Bunie.

Dzisiaj cos Bunia sobie zrobila za to w lapcie i troszke utyka na przednia lewa.
Ale to nic bardzo powaznego, bo na niej staje, tylko tak delikatniej i lekko utyka.
Musiala na cos twardego stanac .....