kora78 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 cholera no kizi oglaszalas cos bunie? z tym tekstem mam ja pooglaszac tam,co psy oglaszam? teraz mam staraaaasznie mulacy komp, czekam dlugo,az jedno foto sie wgra bedzie ciezko.. allegro niewyroznione przynajmniej tez musi miec Quote
kizimizi Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 No przecież kilka postów wyzej napsialam ze ma allegro, gumtree i jeszcze cos i tam jest nowy tekst dla niej. kora czytaj trochę, czytaj! ;) Quote
kora78 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 czytam, czytam. ale tyle tego na raz, ze sie czasem gubie pamietalam,ze jest tekst, ale nie pamietalam, jakie robione miala, a jakie nie Quote
zuziaM Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Zrobilam dzisiaj troszke zdjec Buni i innym psiakom przy okazji. Moze sie jakies przydadza do ogloszen. Quote
kizimizi Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 ale sie Buniaczek okrąglutki zrobiła:)A ona tak przy kojcach zcesto chodzi bo tam jest jej budka i lubi czy sie z psami zaczepia? Quote
agata51 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Pokazuj się, suniu. A ciotki albo do egzaminów zakuwają, albo długi weekend sobie zrobiły. Quote
marta0731 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Już się poprawiam;) Dzień dobry Buniaczku:) Quote
kizimizi Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 agata51 napisał(a):Pokazuj się, suniu. A ciotki albo do egzaminów zakuwają, albo długi weekend sobie zrobiły. niestety nie ma weekendu:( egzaminy, egzaminy i jeszcze raz egzaminy. A potem znow nauka na obronę. Ps. z Pania probowałam sie skontaktowac ale ona nei odbiera. Pomyślałam ze sama oddzwoni ale jeszcze tego nei zrobiła. Hmm moze sama zrezygnowała po tej wizycie? Quote
kizimizi Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='kora78']niech spada na drzewo[/QUOTE] widze masz humor dobry :) Nie no jasne, ze chciałam jej powiedziec, ze jednak nei bo to nei są warunki odpowiednie dla Buniaka no ale skoro sie Pani nei odzywa tzn, ze albo cos ja zatrzymało (znow), albo sama zrezygnowała ........ albo dogo czyta ;) Quote
kora78 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 hehe jak ktos czegos chce, a ktos inny do niego wydzwania wciaz, zeby to zalatwic, to nienormalne jest wieczne nieodbieranie i nigdy nieoddzwanianie,albo po tygodniu, albo po miesiacach. same problemy by byly potem z kontrolami i jakimis problemmi, o ile by sie wydarzyly. nie daloby rady dogadac sie z ta pania. szkoda zachodu, szkoda bylo moich nadzieji na ten dom dla buni bunia musi trafic na ludzi z wielkim sercem, bo nikt :normalny: jej nie wezmie.... a jak juz trafi to niejeden pies jej pozazdrosci :) Quote
marta0731 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Musi trafić.............. Trafi na pewno:) Doszła wpłata od Berty, express w tym miesiącu, dziękujemy:) Quote
agata51 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='kora78']niech spada na drzewo[/QUOTE] Widać jej nie zależy na Buni. Quote
kizimizi Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Podnosimy naszego Buniaczka. czemu Cie sunio nikt nie chce pokochac? :( Quote
zuziaM Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 No dobra .... ktora z cioteczek sie oferowala, ze moze przyjechac odwiedzic Bunieczke ?????? Pokasowalam PW i nie pamietam juz, ale chyba kizimizi , Agata51 czy marta0731 , tak ????? No bo ...... w sobote ok. godz. 10 moze sie zabrac ze stacji benzynowej przy zjezdzie z autostrady ( w kierunku na Zgorzelec ) z wujkiem Nikusiem i jego zona, ktory przywozi do mnie psiaka. I bez obawy, Nikus bedzie u mnie krotko , nie caly dzien , odwiezie znow do domu. Wiec ??????? Czy cioteczka chce odwiedzic Bunieczke w sobote ? Pojsc z nia na spacerek, zobaczyja , jaka jest sliczna i jaka kochaniutka ???? I zobaczyc, jak sie zachowuje, kiedy jest z innymi psiakami w ogrodzie ? Quote
kizimizi Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 ja chciałam odwiedzić ale nie wiedzialam wcześniej o tym a teraz to juz za pozno, bo obiecałam ze do domu an weekend wroce.:roll: A Nikus skad jedzie, gdzies z Katowic, tak? Zuziu następnym razem mów troche wczesniej to moze jeszcze zdążę przyjechać bo ja wynajmuje mieszkanie na czas szkoły ale nie an wakacji.:shake: edit: ale to i dobrze Zuziu ze nie z nimi. Ja do Ciebie przyjadę w któryś dzien pociągirm, na dłużej. Wezme aparat i porobie psiakom twoim fotki. Moze Kora ze mna pojedzie wtedy Quote
zuziaM Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Ale ja sama dopiero wczoraj po poludniu sie o tym dowiedzialam. No coz ... moge tylko powiedziec, ze wielka szkoda ...... I jeszcze moze tyle, ze nie wiem skad jestes, ale i z Lubania tez odjezdzaja pociagi i autobusy , wiec pewnie bys mogla pojechac i z Lubania prosto do domu. Quote
kizimizi Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 A do Ciebei jak sie jedzie do wysiada sie w Lubaniu czy Zgorzelcu? Quote
zuziaM Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 W Lubaniu lepiej, bo z Lubania do mnie na wies jest 8 km ... a ze Zgorzelca 15. I oczywiscie moge osobiscie dowiezc i odwiezc na dworzec. Quote
kizimizi Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 no to fajnie. W takim razie poczekam az skończy mi sie szkola i po obronie i wyprowadzce wsiade w pociag do Lubania i przyjade z aparatem obfocic Buniaczka i inne psiaki. To sie juz na pm umówimy. Quote
marta0731 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 doszła wpłata od Tamaryszek, dzięki:) Reszcie muszę wysłać przypomnienia, ale chyba dopiero jutro... Kizimizi czy coś odpisała Ci na maila Papryczka w sprawie wpłat? Teraz okres Buni 27.VI - 26.VII. Tak Zuziu?:) Przelewik zrobię jutro, najpóźniej w poniedziałek. Może być? Quote
zuziaM Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Jasne, ze moze byc. Dzisiaj przyjechal do nas nowy psiaczek i zamieszkal po sasiedzku z Bunia. Przyjela go bardzo ladnie. Ale do gosci za nic nie chcial podejsc ten dzikusek. Latala jak oszalala wokolo i tylko sie przygladala wszystkim. Jak juz sobie poszlismy spod kojcow, to weszla do siebie, ulozyla sie na budce i tam juz zostala. To zreszta robi dosc czesto ... jak nozki od chodzenia zabola, to wraca sama do siebie. Czuje sie tam widac dobrze i bezpiecznie. Quote
kizimizi Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Marta papryczka mi odpisała i powiedziałą ze wpłąci. A co do buniaczka to masz ZUziu racje, ona sie u Ciebie dobrze i bezpiecznie czuje. SZkoda ze nie moze tam zostac na zawsze Quote
Recommended Posts