Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a to w marcu wraca?ale na koniec,czy początek?
to się ją ciachnąc zdąży. i jak ona zdeklaruje jakoś, że na bank ją boerze to może szyki miesięczny dt się znajdzie? u yes? żeby trochę popracować nad nią , no i po co ma tam siedzieć i popadać bardziej w deprechę?
może jakiś dt na miesiąc tylko....czy dwa

Posted

kizimizi!super!trzymam kciuki!duzo mi o tym swoim Bartusiu opowiadala:)
a kiedy mglaby byc sterylka?chociaz w sumie nie spieszy sie jak w marcu bralaby Balbinke;)

Posted

teraz nam tną innego psiaka. to nie chcemy naciągać chyba za szybko na następnego, zwłąszcza,że pani jeszcze niepewna. też schron będzie chciało miec pewnośc najpierw zapewne

Posted

dla mnie baLbinka. a dla kizi babinnka :)

dziś ją osobiście zaklepałam. ma iść na sterylkę w tym tyg jeszcze jak zdąży, a jak nie to w pn
w pn mam dzwonić i pytać

miała w karcie wpisane 8 lat- w marcu 09. czli teraz ma prawie 9 latek.

czy nie za stara na sterylkę?

no lalunia, 2 tyg i jedziesz do Zuzi na miejsce Hope.

Posted

Ojej, ale fajniutka biszkopciczka ... Naprawde sie ciesze !
No i nie ukrywam, ze dla mnie lepiej jak sunie sa wysterylizowane, ale jesli beda przeciwwskazania, to oczywiscie, ze na sile nie mozna .....

Posted

tak, na pm damy nr konta na dniach :) i stałe info o poczynaniach wszelkich, nie wszystko może być tutaj.

a przede wszystkim:
DZIĘKUJEMY!!!!!! KOCHANA JESTEŚ:multi: :multi: :multi:

Posted

dziewczyny, fajnie ze zamiast Hope nie rezygnujecie i chcecie pomóc Babince (Balbince). Ja do jutra jestem poza forum bo mam trudne zaliczenie ale widzę ze Kora wszystko pilnuje.

Posted

ja już wczoraj w 1 poście wkleiłam te deklaracje - z calineczką.
Wszystkie te co na watku Hope podalas ostatnio jako aktualne -czyli stale wszystkie bez MARSA a jednorazowe -potwierdzone tylko brzez BJUTE.

Mialas do ULKI pisać i do PAPRYCZKI w sprw. ich jednorazowych

Posted

Cz Babinka jest wielkosci Hope ????
Duza taka na zdjeciach wyglada .....
Jesli bedzie miala do mnie przyjezdzac, to musze sie przygotowac z odpowiednia budka, bo mamy dla srednich pieskow, a tylko kilka jest nieco wiekszych.....