Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musze Wam powiedziec, ze Bunia znow poczynila spore postepy. Pisalam, ze strasznie ciagnie na smyczy.
otoz juz od jakiegos czasu jest o niebo lepiej.
Wlasciwie, to juz nie ciagnie. idzie w obie strony w tym samym tempie.
Kiedys w drodze powrotnej tak gnala, ze az jezyk mi powiewal nad uszami ..... Nie bylo mowy o zatrzymaniu sie na wachanie czy siusiu ...
Teraz juz idziemy sobie na prawdziwy spacerek. Nie na wyscig !

Posted

Pewnie Buniek koachany sie na tej trasie poczuł pewnie.A jak pojedziecie w inna strone?

A powiedz mi Zuziu, czy Buniek np. reaguje na to co sie do niej mówi? np. macha ogonem jak do niej ciepłym głosem mówisz? Albo cieszy sie przy głaskaniu?

Posted

Na spacery chodzimy roznymi trasami. Mamy tu 3 mozliwosci.
Bunia reaguje machaniem ogonka, kiedy ide do niej i wie, ze jest pora na spacer. Podchodzi od razu do bramki i macha ogonkiem.
To jednak jedyna taka sytuacja. Natomiast podczas spaceru idac przede mna, spoglada co jakis czas na mnie. Podczas krotkich postojow, kiedy ja glaszcze, to stoi cierpliwie az skoncze. I dopiero wtedy rusza dalej. Sama w ogrodzie puszczana nie reaguje na nic. Kiedy ja chce juz zlapac, to musze po nia isc.

Posted

Tylko wyślijcie mi te konto, coby nie było, że nie dacie, ja zapomnę a potem na CK będę:-)
I tak dobrze, że jak do niej idziesz to czeka a nie ucieka.....

Posted

Wysłałam dziś 60zł - 50 od Aleksandry D i 10 dopłaty do mojej majowej deklaracji.

Bunieczko, mizianko od mojej mamusi. Zaniosłam jej twoje zdjęcie - niech wie, na jakie cudo łoży. Miała łzy w oczach (do złudzenia przypominasz naszą Pumę, która odeszła w 1989r.) - trzyma kciuki za twój domek.

Posted

Doszła wpłata od Agaty vel Aleksandry D.:) 60zł
Również od Olgi zaległe i na bieżący miesiąc w sumie 10zł:)

Zuziu wysłałam Ci właśnie przelew za okres 28.V - 26.VI

Reszcie cioteczek wyslałam PM z przypomnieniem, Korze i Kizi chyba nie muszę...;)

Wysłałam również PM z kontem do Awit która deklarowała jednorazowe 15zł

Posted

Doszły wpłaty od (tymczasowe rozliczenie):
Tamaryszek 20zł
Agata51 30zł
Aleksandra D 50zł
Calineczka 30zł
Olga 5zł

Przeniesienie (nadpłata) 23zł - było 17 doszło zaległe 5 od Olgi

Posted

Awit napisał(a):
Awit czekała i czekała na PW i myślała, że już nie dostanie.
Ale dostała i przelew zrobiła.

Wybacz...:oops: Kilka dni nie zaglądałam na dogo, i tak mam wyrzuty sumienia jak nie wiem co...:oops:;)

Posted

dziewczyny dzis oddzwoniła do mnie Pani z Krakowa. Przeprosiła ze sie nei odzywa no ale nei było jej cały czas w Polsce. O Buni myśli cały czas, ona nawet powiedziała juz swojemu wetowi ze Bartek (jej ślepaczek) bedzie miał towarzyszkę. Zmartwiłą sie bo Bartek strasznie posmutniał i nie pozwala jej an wiele zabiegó wokół siebie, które keidyś wykonywał. Myśli że moze przy Buniaczku sie znów otworzy.

W każdym bądź razie PAni jest wciąż zainteresowana psem i jego adopcja.Pytała sie jak sie Buniek miewa, czy sie juz oswaja z ludzmi i takei tam.
Posałą mi tez adres do wizyty tylko ze dopiero w przyszłym tyg, ta wizyta bo ona służbowe zaległosci nadrabia.

Pani mieszka na początku Wieliczki, w miejscu, w którym kończy sie Kraków. Mozecie kogoś stamtąd polecić?

Posted

strasznie się cieszę!!!!!!!!!!!!
super!!!
oby sie pani nam udała

ja,bez związku z tym muszę zrezygnowć z mojej deklaracji misięcznej. nie stać mnie od wczoraj. nie mam z czego płacić. przepraszam
powodzenia bunia!!