Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata51']Wyróżnijcie allegro za moją czerwcową ratę.

I dopiszcie 50zł/mies. Od Aleksandry D. To moja mama. Ma się ten dar przekonywania. Żartuję - nawet nie musiałam bardzo się starać. I dodajcie dyszkę do mojej deklaracji.

Co to dzisiaj jakis dzien dobroci dla zwierząt i dla nas?! normalnie same dobre wiesci wtorek przyniósł:multi:
To napisze Larze żeby wyróżniła tylko nie wiem czy juz to może czy dopiero jak nowe zrobi. Nie znam sie.

CZyli dopisujemy Aleksandra D 50zł miesiecznie i Agata51 po zwiększeniu -bedzie 30zł ???

W imienu Buniaczka dziekuje bo ona nie ma jak ci się odwdzięczyć ale jakby mogła to by pewnie Cie w nosek pocałowała:cool3:

Posted

kizimizi, wyślij Larze 21zł, ok? Dodam tę złotówkę przy czerwcowej wpłacie.

Będę wpłacała razem, ale w rozliczeniach proszę nas potraktować osobno - niech ma, matczysko, swój udział. I niech Bunia pośpieszy się z tym domkiem, bo mamusia leciwa (93 lata) - dobrze by było, żeby doczekała i się ucieszyła. Poza tym nie uśmiecha mi się przejmować po niej jej deklaracji ;)

Posted

[quote name='kizimizi']Co to dzisiaj jakis dzien dobroci dla zwierząt i dla nas?! normalnie same dobre wiesci wtorek przyniósł:multi:
To napisze Larze żeby wyróżniła tylko nie wiem czy juz to może czy dopiero jak nowe zrobi. Nie znam sie.

CZyli dopisujemy Aleksandra D 50zł miesiecznie i Agata51 po zwiększeniu -bedzie 30zł ???

W imienu Buniaczka dziekuje bo ona nie ma jak ci się odwdzięczyć ale jakby mogła to by pewnie Cie w nosek pocałowała:cool3:

Mogę już teraz wyróżnić :)

Posted

21zł? tak dużo? mi zawsze max 18zł wychodzi. za miniaturkę, pogrubienie i po 10gr dopłąty za zmniejszanie fot

kizimizi zmien tytuł, już nie brak 60zl. i nowe zycie to ona już rozpoczęła, ale nie takie docelowe. ale rozumiem,że boisz się słowa- w hotelu

ta pani, jak nie odbiera to nie znaczy, że nigdy nie odbierze tel. bo nie wie, kto dzwoni i nie miga się przed odebraniem. kiedyś z francji pewnie wróci, ale my już na nią nie czekamy

Posted

kizimizi napisał(a):
no to wyroznij prosze i wyslij MArcie pm z swoim nr konta zeby ci za to wyroznienie przelala

Wyróżnione. A komu mam podesłać nr konta???

Posted

kora78 napisał(a):

ta pani, jak nie odbiera to nie znaczy, że nigdy nie odbierze tel. bo nie wie, kto dzwoni i nie miga się przed odebraniem. kiedyś z francji pewnie wróci, ale my już na nią nie czekamy

Można jeszcze od czasu do czasu próbować, bo może rzeczywiście jej nie ma i ciekawa jestem co powie jak wreszcie wróci... Będę próbować
Ale masz rację Kora, nie czekamy na nią;)

Posted

Marta powiedz czy sie zgadzają deklaracje:

Deklaracje stałe:
Kizi-mizi 30
Kora+ dziadek 60
Marta 30
Papryczka Chili 10

lucyfrecja 10zł
Karolina (moja siostra) 25zł
Agata51 30zł
Koleżanka Marty 20 zł
Olga 5 zł
Calineczka000 30 zł
Berta 30 zł
Tamaryszek 20zł
Aleksandra D 50zł
Razem 320zł

Posted

Dobrze Agata liczysz. JA wczoraj w nocy cos namieszałam:roll:
Jest 350zł stałych i tego zapasu 17zostało.

Marta ty powiedz czy wszytkie osoby co sa w deklaracjach stałych płaca czy poza twoimi znajomymi się jeszcze coś wykruszyło?

Posted

Deklaracje się zgadzają

Z tym, że w poprzednim miesiącu nie wpłaciła Olga 5zł, ja to odjęłam, bo przeniesienia by było 23zł a nie 17zł. Jeśli się zdecyduje i wpłaci to dodam. Przypomnę jej jeszcze na pm z wpłatą za czerwiec

Możesz też poprawić, że ja płacę 50zł, bo te dwie osoby ode mnie 20zł... W ferworze szukania deklaracji bardzo mi zależało i pytałam kogo popadnie w pracy, a klienci nawet fajni - nie są to osoby których mam ochotę się sama prosić o kasę, więc się nie proszę... Ale powiedziało się A to trzeba powiedzieć B, ja to bedę płacić

Doszły już wpłaty od:
Calineczka 30zł
Tamaryszek 20zł
Agata 40zł

Przelałam już dziś Larze z wpłaty Agaty 21zł za allegro

Posted

kizimizi napisał(a):
Marta jak rozsylasz pm o zaplacie to mi też prosze bo ja nigdy nei wiem kiedy jest czas

Spokojnie, jeszcze chwilę;) Zapłacić muszę za okres od 27 maja. O ile mi karta kodów do przelewów przyjdzie:angryy: za często ostatnio przelewam chyba;)

Posted

Awicie na stełe deklaracje to już za pozno bo sie potrzebujące 60zł odnalazło.
Ale potrzebne jest teraz jednorazowe na szczepienie. Moze jednorazowo pomożesz?

Posted

[quote name='zuziaM']Bunia miala ostatnie szczepienie p.wsciekliznie 09.04.2009 .
Umawiam wlasnie pania doktor na maj, bo mam 4 psiaki, ktore powinny dostac kolejne szczepienia.
Mysle, ze juz w sobote bedzie mozna Bunie zaszczepic.

Zuziu ile za te szzcepionke bo nie moge znaleźć nigdzie?

Posted

Jeszcze pani doktor nie bylo. Ale szczepienie kosztuje 25 zl.
Bedzie moze w nastepna sobote, ale to jeszcze nie potwierdzone, bo moze bede musiala jednak jechac z Buba na zabieg usuniecia guzka, wiec wtedy pani doktor nie przyjedzie juz do nas.