Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

najlepiej na wrocław, bo najbliżej. przynajmniej gumtree wrocław
ale do krakwoa sporo psów od nas jeździ, jakieś miasto pozytywne tam

dziękujemy za te ogłoszenia!!!! :)

Posted

Nie ma sprawy, niewiele pomogłam. Kilka stron, na których zawsze robiłam niestety odpadły, bo albo się pozmieniały, albo nie można się na nie dostać. Muszę sobie wynaleźć nowe stronki, bo 12 ogłoszeń to trochę mało.

Posted

zuziaM napisał(a):
Zdjecia zrobie, jak juz sie pogoda poprawi. Od wczoraj pada , a i wczesniej tez bylo paskudnie ... pochmurno i szaro.

Prawie wszystko, co napisalas o Buni jest prawda ..... ale prawie.
Usmiech pojawia sie tez, kiedy przypinam smyczke przed spacerkiem.
Wtedy Bunia macha ogonkiem i siega nochalkiem do mojej twarzy .....
Na spacerach zachowuje sie juz znacznie spokojniej. Duzo wącha, przystaje i spaceruje wolniej. Chociaz powroty do domu sa nadal w szybkim tempie.
Ja mysle, ze to pozostale przyzwyczajenie z jej poprzedniego zycia.
Zyjac dziko chodzila na poszukiwania jedzonka .... wolno i z uwaga.
A powrot do miejsca schronienia byl szybki ... moze miala maluszki i do nich sie wtedy spieszyla .....

Czyli mam czekać na zdjęcia do allegro?

Posted

__Lara napisał(a):
Czyli mam czekać na zdjęcia do allegro?

moim zdaniem nie bo nei wiadomo keidy sie pogoda poprawi. Bunia ma fotki w śniegu i na specerku, sa na 1 stronie

Posted

kizimizi napisał(a):
moim zdaniem nie bo nei wiadomo keidy sie pogoda poprawi. Bunia ma fotki w śniegu i na specerku, sa na 1 stronie

Oki, dzięki za odpowiedź :D

Posted

izzie1983 napisał(a):
Bunia miała na dzisiejszym gumtree już 20 wizyt. Mam nadzieję, że ktoś się w jej sprawie odezwie niedługo.

oby bo starsze psiaczki to zawsze pod gore mają. A my razem z nimi ....

Posted

Podczas dzisiejszego porannego spaceru porobilam troche zdjec Buni.
Bunia niezbyt to lubi .... i byla troszke zniecierpliwiona. Ale niektore sa ladne. Do ogloszen mozna wykorzystac.

Posted

bardzo łądne, zwłaszcza pierwsze :)
ale mi się wydaje, czy jeszcze jej z boku sierśc wychodzi zimowa? trzeba ją wyczesać, nawet jak teg nie lubi, trudno

ale ona gruba :)

Posted

agata51 napisał(a):
Wysłałam dziś Buni 40zł - za maj i czerwiec. Ale warto wyróżnić takie piękne allegro :lol: Może czerwcowa rata nie będzie już potrzebna ;)

Oj Agato chciałybyśmy tego ale poki co Buniek ma za mało kasy na przyszły meisiac a jeszcze szczepienie ją czeka:roll:

Posted

Allegro piękne:)

Kizi do tej pani "kiedyś chętnej" dzwoniłam kilka razy o różnych porach, no i ona po prostu nie odbiera:shake:

Doszła już wpłata od Calineczki. Szybciutko, dzięki:)

Posted

marta0731 napisał(a):

Kizi do tej pani "kiedyś chętnej" dzwoniłam kilka razy o różnych porach, no i ona po prostu nie odbiera:shake:

no własnie. Ona juz chyba nei odbierze .....

Posted

kizimizi napisał(a):
Oj Agato chciałybyśmy tego ale poki co Buniek ma za mało kasy na przyszły meisiac a jeszcze szczepienie ją czeka:roll:

Wyróżnijcie allegro za moją czerwcową ratę.

I dopiszcie 50zł/mies. Od Aleksandry D. To moja mama. Ma się ten dar przekonywania. Żartuję - nawet nie musiałam bardzo się starać. I dodajcie dyszkę do mojej deklaracji.

Posted

agata51 napisał(a):
Wyróżnijcie allegro za moją czerwcową ratę.

I dopiszcie 50zł/mies. Od Aleksandry D. To moja mama. Ma się ten dar przekonywania. Żartuję - nawet nie musiałam bardzo się starać. I dodajcie dyszkę do mojej deklaracji.

O kurcze, aż mnie zatchnęło i przestałam nadążać;)

Od Twojej Mamy to co miesiąc?:crazyeye: