Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Balbinko pomozemy Ci tylko najpierw wyhotelujemy i wyadoptujemy twoją koleżank. Pozniej bierzemy sie za Ciebie babinko.

Czy ty Siekowa mozesz polecic dt domowe dla takich starszych psiaków?

Posted

kizimizi napisał(a):
Balbinko pomozemy Ci tylko najpierw wyhotelujemy i wyadoptujemy twoją koleżank. Pozniej bierzemy sie za Ciebie babinko.

Czy ty Siekowa mozesz polecic dt domowe dla takich starszych psiaków?

no to trzymam kciuki.Tymczas to byloby najlepsze rozwiazanie :-D

Posted

Balbinka jest w dzisiejszym Metrze ;)
Byl tylko jeden telefon.
Mila i konkretna Pani z krakowa.Ma juz psiaka ze schroniska 5 letniego niewidomego mieszanca owczarka.Niestety Balbina mialaby mieszkac w budzie w ogrodzie podobnie jak niewidomy onek....
niby zaden lancuch i fajna Pani i pomagajaca tez kotom no ale buda...Chociaz wiem,ze niektory psy dobrze czuja sie w budzie .

Pani ma jeszcze dzwonic.Obiecalam podac jej numer do kogos kto psa zna.ale nie mam takowego
cioteckzi czyj numer podac?

Posted

kizimizi 0664 532 841

a ta pani moze ją na dt chcoiaz wezmie? troche ja oswoi, pozanmy jej charakterek. jak sie okaze,ze jej dobrze w budzie,. niech zostanie na ds. jak bedzie jej zle,szukamy jej ds w mieszkaniu.
co Wy na to?

Posted

Jakby Pani chciała z psem pospacerować, dbałą by o niego to moze i Babince by sie podobala. W sumie ona i tak w budzie mieszka. Dla mnie większy problem jest taki jak balbinka sie bedzie zachowywac

Posted

kizimizi ale ja nie mam twojego numeru.Jestes?ona bedzie zaraz dzwonic nie bardzo wiem co powiedziec.
aha kurczaki ona jest z Krakowa.No i wiadomo musi najpierw z Toba pogadac a potem ktos musi wozyteprzedadopcyjna zrobic.

Posted

porozmawiam z Pania, ze balbinka jest juz starsza, ze długo w schronie siedzi, ze pewnei bedzie wymagac opieki i czasu zeby sie przyzwyczaila do nowej sytuacji.
A ta PAni taka "kontaktowa" z rozmowy?

Posted

Pani bardzo kontaktowa.Najwazniejsze zeby ktos z nia powaznie pogadal i sprawdizl warunki-ogrodzenie,stan budy i w ogole.
O kurcze zapomnialam.Chciala zeby Balbinka byla wysterylizowana bo ma tego slepaczka niekastrowanego :/

no i narazie nie dzwoni....eh

Posted

dzis wieczorem byl te.
Pani bardzo mila, kontaktowa jak najbardziej. A wiec tak:

babinka mieszkałaby w ogrodzie razem z Bartkiem (ślepym psem). Pani nie boi sie, ze sie mogą niedogadań psiaki bo to chłopak i dziewczynka przecież. Bartek jest strasznie spokojny z racji ślepoty.

Balbinka mieszkalaby w budzie i biegała sobie po ogrodzie. Zadne łańcuchy!
Pani nie pracuje więc spędza czas z psami. Do domu pies nie moze isć bo Pani ma koty.

Bardzo sie Pani zasmuciła, ze pies już na depresję choruje. Ona Bartka ze schronu wzięła bo on ślepy i nikt go nie chciał.

Leczy zwierzęta, ma weta z Wieliczki od wielu już lat jednego.

Jeden warunek: sterylka balbinki.
Wizyta, umowa oczywiscie, ze tak.

Teraz jedzie do córki do Francji ale jak wróci sie odezwie i umówi na wizytę.