beataczl Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='kora78']z darow dogomanki, ktora chce pozostac anonimowa- na transport Buni bazarek ciuchowy podnosic mi !!! www.dogomania.pl/threads/196934-robi-sie-nie-pisac?p=15793762#post15793762 juz zajrzalam, super ze jest bazarek, dziekujemy anonimowi !!! :smile: kora popraw tam mc zakonczenia... Quote
kizimizi Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Marta ja dodalam ten link ale mam jakies problemy z dodawaniem linkow na tym kompie i on znow nie zdiala. Ja pod spodem dopisalam gdzie go mozna znalezc. Quote
kora78 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 www.dogomania.pl/threads/196940-swiateczne-ozdoby-domu-na-transport-buni-do-dt-do-01.12?p=15794035#post15794035 \ a tu bazar, z jakiego dochod idzie na Belle. wysylka w jednej cenie z obu bazarkow, mozna zamowic tu i tu i bedzie razem wyslane i kolejny- ksiazki do sluchania www.dogomania.pl/threads/196966-ksiazki-na-plytach-i-ksiazki-do-czytania-na-potrzeby-2-suczek-do-05.11?p=15796528#post15796528 Quote
kora78 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 marta musisz podac linka do tego postu swojego a conajmniej jego numer. numer postu ja na str 80 nie widze zadnego postu z rozliczeniami..... masz cos inaczej ustawione edit. ah post 80. a nie strona 80... no to juz mam lkink na 1 stronie od kizi dziala. tylko trzeba jedno dodatkowe http sobie usunac i juz dziala. wiec mamy jednorazowo na trasnport niepelne 200zl. brak 150zl!!!!! proponuje nie wplacac zuzi za caly miesiac, bo tyle tam bunia juz nie zostanie. choc pewnie marcie bedzie sie tak latwiej rozliczac. jednak ze zwrotem od zuzim jest ciezko- bo na moje pm z poprzedniej kacji o szybkim odeslaniu nadywzki oplaty hotelowej- nawet nie odpowiedziala, ani na watku nie wspomniala. a pieniadze dla beaty tez trzeba bedzie miec z gory i na transport bo kizi pozycza obecnie jakies 380zl. wiec nie wystarczy 300zl na dt i 150zl brakujace na transport. wiec jesli sie wplaci do zuzi wszystko, a ona ne odda zawczasu, to zabraknie znow 3 dni, aby miec kase z gory a oplate dt i transportu. Quote
kora78 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 mamy juz 30zl z bazarku, z jednej rzeczy :) Quote
agata51 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='kora78']z darow dogomanki, ktora chce pozostac anonimowa- na transport Buni bazarek ciuchowy podnosic mi !!! www.dogomania.pl/threads/196934-robi-sie-nie-pisac?p=15793762#post15793762 Nie dość, że podnoszę, to jeszcze chcę kupić, a ciebie tam nie ma! Quote
kora78 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 o 3 rano to ja jestem tylko w lozku i smacznie spie :) juz uzupelnilam dane, o ktore tam pytacie. ja tych rzeczy na oczy nie widzialam, bo sa podarowane i "mieszkaja " wciaz w swoim domku stalym :) wiec ds podaje dane :) przez moje rece. Quote
zuziaM Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 kora78 napisał(a):marta proponuje nie wplacac zuzi za caly miesiac, bo tyle tam bunia juz nie zostanie. choc pewnie marcie bedzie sie tak latwiej rozliczac. jednak ze zwrotem od zuzim jest ciezko- bo na moje pm z poprzedniej kacji o szybkim odeslaniu nadywzki oplaty hotelowej- nawet nie odpowiedziala, ani na watku nie wspomniala. a pieniadze dla beaty tez trzeba bedzie miec z gory i na transport wiec jesli sie wplaci do zuzi wszystko, a ona ne odda zawczasu, to zabraknie znow 3 dni, aby miec kase z gory a oplate dt i transportu. Wiec ja proponuje, zeby mi nic nie wplacac, a uregulowac, jak Bunia juz wyjedzie. Albo wplacac na raty po kazdym tygodniu pobytu Buni. Tak bedzie najprosciej. A nadwyzke po poprzedniej akcji planowalam wyslac bezposrednio do Beaty, bo tak tez byloby najprosciej. Czekalam jedynie na wyjazd Buni. A pieniadze ida przeciez jeden dzien. Quote
kora78 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 wiec o planach prosze pisac na biezaco :) bo ja szalalam, nie wiedzac, skad wziasc kase w ciagu 2 dni i liczylam kazdy grosz, ile jest, a ile brakuje. ja jestem za propozycja, by uregulowac, gdy Bunia wyjedzie. jednorazowo tez trzeba patrzec, nie na ilosc przelewow i wmieszanych osob, a na to, by na jednym rachunku marty sie wszystko ladnie zamykalo w calosci i nie dzielilo na milion czasteczek. mielismy dowod, ze marta lubi miec poukladane, bo dojsc pozniej nie mozna ide patrzec na transportowy, kogo podczepic do nas... z bazarku bedzie juz z 50zl :) brak okol o100zl jedorazowych na transport, jesli mamy jechac sami Quote
kizimizi Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='agata51']Nie dość, że podnoszę, to jeszcze chcę kupić, a ciebie tam nie ma! Aga, ty Buniaka od poczatku wspierasz. I kase dokładasz i zakupy na bazarku robisz. Może przemyslisz jeszcze raz adopcje suni??:cool3: [quote name='zuziaM']Wiec ja proponuje, zeby mi nic nie wplacac, a uregulowac, jak Bunia juz wyjedzie. Albo wplacac na raty po kazdym tygodniu pobytu Buni. [QUOTE] Zuziu jesli ci to pasuje to chyba byłoby tak najlepiej. Quote
marta0731 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 kora78 napisał(a): tez trzeba patrzec, nie na ilosc przelewow i wmieszanych osob, a na to, by na jednym rachunku marty sie wszystko ladnie zamykalo w calosci i nie dzielilo na milion czasteczek. mielismy dowod, ze marta lubi miec poukladane, bo dojsc pozniej nie mozna Dziękuję Koruś :) Rozmawiałam z Zuzią, i będę wysyłać "tygodniówki", mnie ten przelew 50gr nie zbawi, a będzie jasność sprawy, a Zuzi też tak nie można bez kasy zostawić, skoro wydaje pieniądze dla Buni Wysyłam Zuzi za tydzień 24-30.XI. 7dni 81,50zł Oczywiście uaktualniam post nr 80;) Quote
kora78 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 pomine milczeniem, jak wiele razy....... uzbieralo sie na dzis juz 83zl z bazarku od anonimowej Dogomanki naszej kochanej, co tyle fantow dala dla Buni i Belli!!! brak okolo 70zl na transport tylko Quote
agata51 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='kizimizi']Aga, ty Buniaka od poczatku wspierasz. I kase dokładasz i zakupy na bazarku robisz. Może przemyslisz jeszcze raz adopcje suni??:cool3: [QUOTE] Przemyślę. W sumie taniej by wyszło. ;) Quote
kizimizi Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 nikt nie zawita do naszej brązowookiej gwiazdy?? Quote
marta0731 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='agata51'][quote name='kizimizi']Aga, ty Buniaka od poczatku wspierasz. I kase dokładasz i zakupy na bazarku robisz. Może przemyslisz jeszcze raz adopcje suni??:cool3: Przemyślę. W sumie taniej by wyszło. ;) Przemyślisz???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ;) Quote
zuziaM Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 agata51 napisał(a):Przemyślę. W sumie taniej by wyszło. ;) Kochana, uwierz mi ze nie pozalujesz, jesli podejmiesz taka wlasnie decyzje. Bunia jest najslodsza i najkochansza dziewczynka, jaka poznalam. Jest taka spokojna, lagodna niesamowicie, wesola i naprawde przekochana. Wdzieczna za okazywanie jej uwagi, bardzo chetna juz do zaczepek i zabawy ... choc rozni sie to jeszcze od tych zabaw, ktore ogladamy u otwartych i odwaznych psiakow. Trzymam kciuki najmocniej, jak umiem !!!!!!! Quote
beataczl Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 kizimizi napisał(a):nikt nie zawita do naszej brązowookiej gwiazdy?? oj, jestem u Bunieczki :loveu: a myslami jeszcze czesciej ... tylko przyszlo mi szukac dzikuska od soboty (jedzonko nie ruszone odkad snieg i mroz) i nie moge sie pogodzic z tym ze Go juz nie ma... szukam i poplakuje i znow szukam i tak to wyglada - strasznie mi Go szkoda :-( Quote
beataczl Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='agata51'][quote name='kizimizi']Aga, ty Buniaka od poczatku wspierasz. I kase dokładasz i zakupy na bazarku robisz. Może przemyslisz jeszcze raz adopcje suni??:cool3: Przemyślę. W sumie taniej by wyszło. ;) :loveu::loveu::loveu: za to ze myslisz o Buni ! Quote
kizimizi Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 hmmm moze cos z tego bedzie ;) Agato ty chyba za granica mieszkasz, co? Quote
agata51 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ciotki, żartowałam, myślałam, że wiecie, że zapsiona jestem po same uszy. Przepraszam, jeśli obudziłam nadzieję. Przecież ja mam 3 psy (w tej chwili 4) i na wsi, niestety, nie mieszkam. Noszę się z tym zamiarem, ale to jeszcze potrwa. kizimizi, a skąd ten pomysł, że ja zagraniczna jestem? Quote
kora78 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 agata, ja wiedzialam, ze zartujesz ;) mamy z bazarkow na transport ponad 100zl juz uzbierane :) Quote
beataczl Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 dzis pod moim psem zarwal sie lod na jeziorze i nie mogl sie wydostac nie mialam komorki, nikogo w poblizu... musialam wejsc ,tez sie zapadl pode mna udalo sie Go wyciagnac wracalismy mokrzy przy -6 do domu ciagle jestem w szoku psychicznym, nie moge do siebie dojsc Quote
kizimizi Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 agata51 napisał(a):Ciotki, żartowałam, myślałam, że wiecie, że zapsiona jestem po same uszy. Przepraszam, jeśli obudziłam nadzieję. Przecież ja mam 3 psy (w tej chwili 4) i na wsi, niestety, nie mieszkam. Noszę się z tym zamiarem, ale to jeszcze potrwa. kizimizi, a skąd ten pomysł, że ja zagraniczna jestem? heheh wiemy Aga, my tez tak sobie zartujemy ;) Myslalam ze mieszkasz za granica i to nawet n innym kontynencie bo zawsze nocn pora piszesz, a to 3 w nocy a to 5 rno. Quote
marta0731 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 beataczl napisał(a):dzis pod moim psem zarwal sie lod na jeziorze i nie mogl sie wydostac nie mialam komorki, nikogo w poblizu... musialam wejsc ,tez sie zapadl pode mna udalo sie Go wyciagnac wracalismy mokrzy przy -6 do domu ciagle jestem w szoku psychicznym, nie moge do siebie dojsc O zgrozo:crazyeye: To się nazywa poświęcenie dla kochanego towarzysza......... Wszystkie dogomanki by tak pewnie zrobiły (bo inni "normalni" ludzie pewnie nie:shake:), bo nasze psinki dla nas najważniejsze, ważniejsze od nas samych..... ale musiałaś się wystraszyć:glaszcze: Szacunek wieeeeeeeeeeeeeeelki:loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 kora78 napisał(a):agata, ja wiedzialam, ze zartujesz ;) Wiem, post zuzi mnie zniepokoił. Ona mnie nie nie zna. Może uwierzyła? beataczl napisał(a):dzis pod moim psem zarwal sie lod na jeziorze i nie mogl sie wydostac nie mialam komorki, nikogo w poblizu... musialam wejsc ,tez sie zapadl pode mna udalo sie Go wyciagnac wracalismy mokrzy przy -6 do domu ciagle jestem w szoku psychicznym, nie moge do siebie dojsc Też bym długo dojść nie mogła. Biedna, kochana, tulę cię do serca. Psa też. Uważajmy, cioteczki, zima bywa zdradliwa. kizimizi napisał(a):heheh wiemy Aga, my tez tak sobie zartujemy ;) Myslalam ze mieszkasz za granica i to nawet n innym kontynencie bo zawsze nocn pora piszesz, a to 3 w nocy a to 5 rno. A już 5.02. Ja już tak mam. A poza tym, kiedy ma pisać matka, żona, babcia? Za dnia beznadzieja - zakupy, obiadki, spacerki (4) ze sforką, po południu do komputera dorywają się TŻ i córka, od czasu do czasu wnusia da popalić. Ja po prostu sowa jestem - łatwiej mi do 8 nie spać niż o 8 wstać. Quote
Recommended Posts