kizimizi Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 tak na leki 20zł z bazarku a 23 z konta Bulinka. poza tym jest 74zl z deklaracji jednorazowych i dodatkowe ponad 40zł z bazarku, ktory wlasnei zakończyłam. Quote
kizimizi Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 na nastepny miesiac ni jest zle ale jak dluzej to trzeba zaczac deklaracji szukac. Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Zuziu jak tam nasz Buniaczek sie miewa? JAk uszko, juz zdrowe? Quote
zuziaM Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Wszystko jest ok. Bunia sie otwiera juz naprawde fajnie. Nie reaguje juz tak na glaskanie i dotykanie ... jest jej to obojetne, albo nawet top troche lubi. Na spacerach ciagnie juz nieco mniej. Jest spokojniejsza i chetnie wychodzi do mnie, kiedy sie zblizam. Teraz nie wychodzi sama ( inne sunie tez ), bo mamy cieczke i zaczely sie nawet jakby walki miedzy panienkami. Chlopaki podenerwowane w kojcach .... a ja zwariuje .... Mam nadzieje, ze sie szybko skonczy. A Balbina na zlosc paraduje pod kojcami przed samymi nosami chlopakow. Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 hehe no wiesz Zuziu, wiosna idzie ;) to musisz miec oczy dookoła głowy zeby Ci sie tam jakieś "wakacyjne" romanse nie powykluwały ;) No bo jakby nie patrzeć to te psy u Ciebie - a masz sporo staruszków- to jak dziadki w Ciechocinku ;) Ale Buniaczek jest po sterylce Quote
marta0731 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Mam juz wplaty od: Tamaryszek 20 Agata 20 Berta 30 Za poprzedni miesiac nie zaplacila jeszcze Lucyfrecja:roll: Zaraz reszcie cioteczek przypominam;) Zuziu jutro puszczam Ci przelew Quote
marta0731 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 kizimizi napisał(a):hehe no wiesz Zuziu, wiosna idzie ;) to musisz miec oczy dookoła głowy zeby Ci sie tam jakieś "wakacyjne" romanse nie powykluwały ;) No bo jakby nie patrzeć to te psy u Ciebie - a masz sporo staruszków- to jak dziadki w Ciechocinku ;) Kuracjusze hihi:evil_lol: Quote
kora78 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 no,ale ona po sterylce to chłopaki powinny ją olewać Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Chłopaki to moze jak podejdą bliżej to nie czują "pociągu" ale suki mogą sie scierać. U mnie suka potrafiła nawet na kota nawarczeć gdy ta przechodziłą obok. Raz nawet do niego skoczyła bo kot zatrzymał sie i plamę krwi powąchał. Quote
marta0731 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Mam juz wplaty od: Tamaryszek 20 Agata 20 Berta 30 Calineczka 30 Lucyfrecja 10 (zalegle 10 rowniez doszlo, Lucyfrecja miala male problemy) Dzieki ciotki:lol: Zuziu juz puszczam przelew za okres 28 kwiecien 27 maj 350zl plus oczywiscie 43zl za lekarstwo Zgadza sie?;) Quote
marta0731 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Ciotki przyznać się która wpłaciła 18zł, bo bez swoich ściągawek które zostawiłam u siebie (a mieszkam chwilowo u rodziców) to nie pamiętam kto się jak nazywa w realu;) za co z góry przepraszam:oops: I ta kwota wpłaty mi do nikogo nie pasuje...:razz: Quote
marta0731 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Coś u Buńci cicho... Ciotki jeszcze mają weekend majowy?;) Quote
kora78 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 mnie ta babka martwi bardzo. po świętach miałą dać znać, a tu już po kolejnych świętach... i cisza z ogłoszeń może trzeba robić na inny tekst albo fotki? chcę bazarek sklecić, kizi pomóż na pm. mam na dziś jedną rzecz, czy można pojedyncze robić? bo resztę będę miała jutro, ale tę jedną rzecz chciałąm pojedynczo Quote
kizimizi Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Niestety ale PAni wciaz nei odbiera mojego tel. byc moze jest w Francji. Skoro miala tam jechac po swietach i zajac sie córką to nawet by psaowało, że jeszcze milczy. No albo jest druga wersja ... wiecie jaka. A moze ja dam jej nr napm i któraś z was zadzwoni? moze ona mnie już nei odbiera bo nie ma odwagi zrezygnowac? ktoś spróbuje, moze Ty Marta ty taka ulozona jestes i spokojna, bynajmniej przy rozmowie ;) A poza tym ani 1 tel. w sprawie Buniaczka nie nyło. Mysle ze moze jej nowy tekst napiszemy i znow ogloszenia kupimy, co? Quote
marta0731 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Znów kupić? A te co wykupione to juz się skończyły?:crazyeye: Ja mogę zadzwonić, spoko... Ale może spróbuj najpierw ze swojego numeru i po chwili z numeru koleżanki czy kogoś, żeby wogóle sprawdzić czy odbierze... Bo jeśli odbierze z obcego nr, to moim zdaniem bedzie jednoznaczne i nie będzie już wogóle po co do niej dzwonić...:shake: Quote
kora78 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 dlatego marta, kizi proponuje byś ty dzwoniła, anie jakaś obca koleżanka. no bo ty jesteś koleżanką :D zgadajcie się komókowo jutro i próbujcie ogłoszenia proponuję robić na włąsną rękę jakieś kizi gumtree na całą polskę ja te,co zawsze marta allegro, ale może wyróżnione zamiast pakiet wykupywać? bo te pakiety chyba średnio się sprawdzają, nikt z nich jeszcze o nasdzego psa nie dzwonił Quote
kizimizi Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='marta0731']Znów kupić? A te co wykupione to juz się skończyły?:crazyeye: Ja mogę zadzwonić, spoko... Ale może spróbuj najpierw ze swojego numeru i po chwili z numeru koleżanki czy kogoś, żeby wogóle sprawdzić czy odbierze... Bo jeśli odbierze z obcego nr, to moim zdaniem bedzie jednoznaczne i nie będzie już wogóle po co do niej dzwonić...:shake:[/QUOTE] a ja jestem sama i moge tylko swoj nr ukryć ale wiem ze wtedy nei odbiera bo juz próbowałam. Mogłabys powiedziec ze ja sie wycofałam i teraz ty sie tym, zajmujesz albo coś takiego. Ogłoszenia sie nie skończyły tylko ze odzewu nei byo żadnego a nie mozna z tym samym tekstem dac 2 bo strony poodrzucają jako duplikaty. JA moge tradycyjnie gumtree i allegro ale to mało jest. A tam s apakiety po 50 ogłoszen. Kora pakiet jest na tych samych stronach co my robimy same + inne strony. Jak na razie to zainteresowanie było np. Barneyem dwa razy i Rufim i chyba Reksem ale neistety ludzie ni Ci. No ale jak uważacie. To ja gumtree i allegro a ty Kora? Quote
marta0731 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Nie zawsze mozna się spodziewać od razu nie wiadomo ilu telefonów... Przykład z innymi psami... Choć jak możecie i od siebie robić ogłoszenia trochę inne to się na pewno przydadzą:) A numer mi wyślij Kizi do tej pani, jutro zadzwonię Quote
kora78 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 ja to,co zawsze. wymieniałam to już parę razy jak zrobię to napiszę zaczynam od biszkopta ktoś o reks ai rufiego dzwonił? nic tam nie pisałaś u nich.. i co?? Quote
kizimizi Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='kora78'] ktoś o reks ai rufiego dzwonił? nic tam nie pisałaś u nich.. i co??[/QUOTE] no bo niezawsze pisze. CZasem ktos zadzwoni albo meila wysle a jak mowie o wizycie to sie juz nie odzywa. Dlatego dopoki nic pewnego nei ustalę, ze jest poważny ze mu zależy to nie pisze czesto Quote
kora78 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 to pisz, to zawsze choćby podniesienie psa i może komuś z dogo się pomyśli, by psa poogłąszać, albo gdzies tam go posłać Quote
kora78 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 bazarek jednosztukowy http://www.dogomania.pl/threads/184935-Garsonka-3-częściowa-rozm-S-na-utrzymanie-psów-na-dt-do-20.05 Quote
zuziaM Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Bunia miala ostatnie szczepienie p.wsciekliznie 09.04.2009 . Umawiam wlasnie pania doktor na maj, bo mam 4 psiaki, ktore powinny dostac kolejne szczepienia. Mysle, ze juz w sobote bedzie mozna Bunie zaszczepic. Quote
Recommended Posts