Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak dzwoniłam wczoraj kilka razy i dzis też.
Jutro po szkole też zadzwnie ale obawiam sie że Pani chyba nie ma.

Wysle jej moze sms, ze prosze o kontakt, tylko nie jestem pewna an ile ta PAni sprawnie komórke obsługuje ale jeśli jest u córki to ta na pewno jej pokaże, ze ma wiadomość.

Posted

DZwoniłam i wyslałam smsa ze prosze o kontakt.

Marta z Bulinkowych 50zł zostało ci 7zł po opłaceniu leku dla Buni a ja gdy bazarek sie zakonczy oddam te obiecane 20kilka złoty.

Posted

kizimizi napisał(a):

Marta z Bulinkowych 50zł zostało ci 7zł po opłaceniu leku dla Buni a ja gdy bazarek sie zakonczy oddam te obiecane 20kilka złoty.

Nie rozumiem... Jakie 50 i jakie 7zl?

Mam narazie nadal 74zl bo jeszcz Zuzi nie wysylalam tych 43 za lekarstwo, bo nie pisala ze musze
Zrobie to przy wplacie za nastepny miesiac hotelu

Posted

Najpierw pieniadze Bulinka:
deklarowałam z bazarku 50zł ale skoro pozwoliłyście wizasc to an lek dla Buni to zostało 7zl (50-43 to 7).
Pozniej powiedziałam ze z bazarku jeszcze sie uskrobie i dodam 20zł czyli tylko 23zł zabrano by na lek dla Buni z tych 50zł.
Wychodzi ze Buli ma na koncie 27zł a 23 poszło na Bunie.

O pieniadzach z zapasu Buniaczka nie mowimy bo ich nei ruszamy w ogóle bo są potrzebne na nastepne meisiace na hotel dla suki.

Rozumiesz mnie teraz?

Zuziu czy ty już potrzebujesz te pieniadze za lek czy jeszcze nie?
JAk sie Bunia czuje teraz? Zaczyna sie już goic?

Posted

[quote name='kizimizi']Najpierw pieniadze Bulinka:
deklarowałam z bazarku 50zł ale skoro pozwoliłyście wizasc to an lek dla Buni to zostało 7zl (50-43 to 7).
Pozniej powiedziałam ze z bazarku jeszcze sie uskrobie i dodam 20zł czyli tylko 23zł zabrano by na lek dla Buni z tych 50zł.
Wychodzi ze Bulinke ma na koncie 27zł a 23 poszło na Buniaka.

O pieniadzach z zapasu Buniaka nie mowimy bo ich nei ruszamy w ogóle bo są potrzebne na nastepne meisiace na hotel dla suki.

Rozumiesz mnie teraz?

ja sama nie kumam już nic :)
Kizi deklarowałaś datek na oba psy w sumie 70zł tak? z tego 43 poszło na lek Buni, więc dla Buliego zostaje 27zł. proste. ja tak to liczę.
a jeszcze ja z Tobą musze się policzyć za asta,ale to już mailowo

Posted

Tak w sumie wyszło 70zł.

50zł już macie na koncie Bulinka i z niego zabierzcie 23zł a ja dosle jeszcze 20zł Marcie na konto Buni(Balbinki) i niech te 43 wyśle Zuzi.
Wtedy na koncie Buniaczka poza stałymi deklaracjami zostaje te 70kilka złoty zapasu a na koncie Bulinka 27zł. (50-23zł= 27)

Posted

to ja dam marcie do reki te 20zl za asta i wpisz u asta,ze ja juz zaplacilam,a marta wysle zuzi te 43zl i jestesmy kwita. tylko ty mi dasz za bulika te 27 plus te 3 za bunie,czyli 30. i bedzie na lek buni i nedzie na asta i na buliego.tak?

Posted

kora78 napisał(a):
to ja dam marcie do reki te 20zl za asta i wpisz u asta,ze ja juz zaplacilam,a marta wysle zuzi te 43zl i jestesmy kwita. tylko ty mi dasz za bulika te 27 plus te 3 za bunie,czyli 30. i bedzie na lek buni i nedzie na asta i na buliego.tak?

Spoko moze byc za te20zł dasz ty a ja zaplace za Asta.
A za bulinka wy już macie pieniadze z bazarku.

moze odłóżmy już te rozliczenia miedzy nami i zajmijmy sie Buniaczkiem.

Edit:
Zuziu a jak tam Bunia?Jak to ucho?

Tak patrze na Buniaczka pieniadze. Ma 74zł zapasu i tylko 290zł stalych deklaracji.
NA następny mieisac jest akurat -zostanie 14zł zapasu.

ALe gdyby Buniek miała jeszcze u Zuzi zostać to trzeba koniecznie deklaracje zbierac bo 60zł co miesiac sie tak "o" nie uzbiera.
Wszystko by sie wyjaśniło gdyby Pani odbeirala ode mnie tel.

Nie wiem co z nią. Ona jej nie weźmie tak czuje:shake: Jeszcze wizyty nie było a tyle przeszkód stoi przed tą adopcją.
SZkoda bo Pani ma naprawdę wielkie serducho, tylko sie jakos nie układa .. :roll:

Posted

Nie musisz osobno przelewac pieniedzy za masc. Moze byc pozniej, razem z wplata za hotel. To bez roznicy.
A uszko juz lepiej, ale na spacerach jeszcze czasami kreci glowka. Zagladalam i wydaje mi sie, ze nie ma juz zaczerwienienia. Podam maszc jeszcze kilka dni i wtedy jej wyczyszcze uszka.
Bunia nie robi z tym juz problemow, pozwala to sobie robic.

Posted

No to fajnie ze nie ma nerwów przy tym czyszczeniu. Ona Ci juz Zuziu ufa i wie ze ty jej nic złego nei zrobisz.
A macha do Ciebie ogonkiem i chociaż raz chciała sama z siebie się połasić?

Niestety od keidy poszły ogłoszenia dla Buniaczka zadnego tel. nie było. No tak, bo po co komu stary pies :(
Moze znow z metrem spróbować?Jakby zmienic opis i dac inne zdjecia to sie nikt nie zorientuje ze to ten sam pies. No id ane kontaktowe szły by na Korę.
Tamto wydanie Metra było za wczesnie. tak mało o Buniaczku wiedzielismy, teraz byłóo9by inaczej ... tak myślę.

Posted

a nie trzeba czyścić codziennie? teraz ma inny lek, ale jak miałąm psy z grzybicą w uszach to miały mieć przy każdym zakrapianiu, czyli 2 razy dziennie czyszczone. skoro sobie daje to na pewno się nie przedobrzy, a może potem znów nie nawróći dzięki temu

Posted

Ok Zuzia przeleje Ci za lek razem z hotelem

Ciotki Kora i Kizimizi.............. Nie rozumiem wogole Waszych kombinacji;) finansowych i nie bede sie w nie zaglebiac:shake: za duzo namieszane
Moge dalej zbierac na swoje konto dla Bunki, bo niektorzy je maja zapisane w swoich przypomnieniach - ale nie chce mieszania z innych watkow, ja powysylam co trzeba i gdzie trzeba. To dla mnie jest niezrozumiale a co dopiero dla innych z ktorymi nie mamy kontaktu:roll:

Posted

marta0731 napisał(a):

Ciotki Kora i Kizimizi.............. Nie rozumiem wogole Waszych kombinacji;) finansowych i nie bede sie w nie zaglebiac:shake: za duzo namieszane
Moge dalej zbierac na swoje konto dla Bunki, bo niektorzy je maja zapisane w swoich przypomnieniach - ale nie chce mieszania z innych watkow, ja powysylam co trzeba i gdzie trzeba. To dla mnie jest niezrozumiale a co dopiero dla innych z ktorymi nie mamy kontaktu:roll:

Tak MArta bo to sie zbyt zamieszane robi.
Buniek ma co miesiac na koncie nasze stale deklaracje I TEGO PILNUJ :) i właśnie przelałam Ci dodatkowe 20zł z bazarku na te kropelki.
Dopisałam też w 1poscie, ze z konta buliego wpłynęło 23zł a w zapasie zostaje 74zł.

Posted

kizimizi napisał(a):
Tak MArta bo to sie zbyt zamieszane robi.
Buniek ma co miesiac na koncie nasze stale deklaracje I TEGO PILNUJ :) i właśnie przelałam Ci dodatkowe 20zł z bazarku na te kropelki.
Dopisałam też w 1poscie, ze z konta buliego wpłynęło 23zł a w zapasie zostaje 74zł.

Czyli Bunka ma nadplate 74zl na hotel i 43zl na lek