marta0731 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Tylko ta "dwójka" w kojcu...:oops: Oj musiała naprawdę długo w schronie siedzieć, że tak nauczona:roll: To by trzeba było teraz do oporu latać z nią na te spacery i jak wreszcie zrobi to chwalić, ale to pewnie mało realne..... Quote
kizimizi Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 przypominam o bazarku m.in dla Buniaczka: http://www.dogomania.pl/threads/179700-cienie-bA-yszkyki-inne-kosmetyki-COTY-ESSENCE-ORIFLAME-do-konca-lutego takie oto kosmetyki mamy: [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
kora78 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 usunęli mi allegro, bo jakoś źle sformułowałam formułkę o nielicytowaniu, wizytach przedadopcyjnych, itp.. a obejrzen było... jakoś ponad 50 Quote
marta0731 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ciotki... Już 24 luty a do końca miesiąca muszę zapłacić ZuziM za marzec, także: ZACZYNAMY WPŁACAĆ DEKLARACJE [SIZE=2] zaraz wszystkim na PM w razie czego przypomnę konto:) Quote
marta0731 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Zajrzałam na konto a tam... wpłata 30zł od Calineczki:) Na dobry początek;) Sama pamiętała:cool3: Dziękujemy bardzo:) Quote
kizimizi Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Marta mam Ci wplacic czy dac do ręki? Quote
marta0731 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 kizimizi napisał(a):Marta mam Ci wplacic czy dac do ręki? Jak Ci wygodniej, dla mnie bez różnicy Quote
kizimizi Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 to ja dam Korze a on już tobie przekaze. Ode mnei i od siostry w tym miesiacu 55 zł dla Buniaczka! :) A powiedz mi jak z zapasem stoimy? Quote
zuziaM Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Z Buni juz naprawde wspaniala kompanka do spacerow .... no moze troche powolna sie zrobila, bo wszystko musi wywachac i zatrzymuje sie co pare krokow .... trzeba na nia czekac. Kochana dziewczynka, ale dalej tylko siusiu na spacerkach robi .... Quote
kizimizi Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 A czy buniek juz lepiej reaguje na twoją obecność? Quote
zuziaM Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Oj, tak. Co prawda jeszcze nie wychodzi z budki, kiedy jej mowie : chodz , idziemy na spacerek, ale kiedy odchodze od budy i ide w kierunku furtki, to wychodzi z budki i daje sobie przypiac grzecznie smyczke. dzisiaj nawet chodzila sobie po swoim kojcu, kiedy przygotowywalam kojec sasiedni dla nowej suni, ktora przyjedzie w sobote. Normalnie do tej pory zawsze sie chowala do budy, kiedy bylam w poblizu niej. Quote
zuziaM Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Z pewnoscia ... Bunia jest juz napewno gotowa, zeby zamieszkac w swoim wlasnym nowym i juz na zawsze, domu. Quote
kizimizi Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Ojej Zuziu, nawet nie wiesz jak mi przykro będzie was rozdzielic. Buniek Cie tak pokochała (na swój psi sposób), ze rozłąka z Toba będzie dla niej bardzo trudna. Tak szczerze powiedziawszy to ty jestes najlepszą rzeczą ( a właściwie osobą), jaka ja w życiu spotkała! Ty jej pokazałaś, ze moze byc inaczej, że możebyć dobrze, ze ona też na to zasługuje! I przyjdzie czas na rozłąkę, eh ... Quote
Olga7 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 wplacilam teraz choc te 10 zl- za dwa m-ce Buni .. za luty -marzec .. pozdr. Quote
zuziaM Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dziekuje za mile slowa. Bunia naprawde sie bardzo zmienila. Wlasnie przed chwilka musialam isc do psiakow, bo jeden mi lobuz zaczal sciagac kocyk z ogrodzenia ( a powioesilam je dzisiaj, bo ladna pogoda, wiec niech sie wywietrza ) i Bunia jak mnie zobaczyla to od razu zeskoczyla z budki i przybiegla pod furtke. Ja wiedzialam, ze spacerki jej sie spodobaja.... teraz by stale chciala wychodzic..... Quote
marta0731 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Wspaniałe wiadomości:multi: Zuziu dzięki Tobie:loveu: słodki Buniek się otwiera:lol: Jeszcze żeby się "dwójkę" nauczyła na spacerze... Ona u Ciebie Kizimizi wytrzymywała? Quote
marta0731 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 kizimizi napisał(a): A powiedz mi jak z zapasem stoimy? Zapas z zeszłego miesiąca to 54zł z tego co pamiętam jak we wcześniejszych postach liczyłam... Tylko w tym jest 10zł więcej od PapryczkiChili, bo wpłaciła więcej i pisałam jej że jak nie będziemy mieć braku w tym miesiącu to jej nie będę nękać za deklarację na ten miesiąc;) Czyli od niej wpłaty ze stałych w tym miesiącu nie liczymy W tej chwili mam już na koncie wpłaty od: Calineczki - 30zł, Lucyfrecji - 10zł, Izzie - 20zł, oraz Olgi - 10zł Dzięki ciotki!!! Quote
calineczka000 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Nie ma sprawy, niech Buni idzie na zdrowie! Miło czytać o tym jak wychodzi na prostą :) Quote
zuziaM Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Bunia wychodzi juz z budki, albo zeskakuje z budki na kazde zawolanie.... Zal mi niuni, bo pna zawsze mysli, ze na spacerek pojdzie .... ale niestety..... Ale juz sie przymierzam do puszczania Buni samej do ogrodu. Najpierw bede musiala niestety moje suki, a przynajmniej dwie, zamykac na ten czas w domu. Bunia jest dosc duza i o ile one toleruja takie mniejsze i rowne sobie, to nie wiem, jak sie beda zachowywaly w stosunku do Buni. Ale bede oczywiscie w poblizu i zawsze mozna interweniowac. Bunia moze nie wyglada na agresorke, ale nie wiem, czy widzialyscie kiedys ja szczekajaca ..... Wyglada bardzo groznie , a glos ma niesamowicie glosny i mozna sie wystraszyc.... a szczeka czesto wlasnie, gdy moje suki albo inne puszczone luzem psiaki, w poblizu kojcow sie kreca. Quote
kora78 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 nie widziałyśmy nigdy w schronie, jak ona szczeka. Super, że będzie biegać po ogrodzie już niedługo :) marta0731 ja dam kase do ręki ,jak zawsze Quote
kizimizi Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 dziewczyny pomóżcie bo niedługo będzie watek do przeniesienia do "Za TM" http://www.dogomania.pl/threads/180544-Bullowata-zastrzaszona-psina-BA-AGA-O-DOM-CHOCIAZ-O-TYMCZAS?p=14198314#post14198314 Quote
Recommended Posts