kizimizi Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Buniaczek mój kochany sie wygrzewa! Quote
zuziaM Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Oj, tak ... Bunia przytyla. Miala zebra przeciez na wierzchu, a teraz juz malutka warstewka sadelka pod skorka. Sunia jest fajniutka i co wazne, bardzo lagodna. Ale lubi sobie poszczekac. Szczegolnie rano, jak tylko sie zacznie rozjasniac i jak sie pora jedzenia zbliza. A ma bardzo donosny glos ...... Quote
kizimizi Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 a tego to niezauważyłam, chociaż raz mnie radosnei obszczekała jak ja przywiązałam do stołu bo mi w talerz wchodziła. Quote
kora78 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 To fajnie dzień spędza :) pozazdrościć leniuchowania u nas dziś też słoneczko Mnie się tak zdawało, że Bunia nieco przytyła, ale nie byłam pewna. kizi jak mam te fotki ściągnąć? fachowcu poradź. albo zuziM wyślij mi na maila? podam maila na pm. tak? BUŃKOWE CIOTKI SKLEĆCIE JAKIŚ TEKST DO OGŁOSZEŃ Quote
kora78 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 "Smutne oczy, jedno pragnienie jedno marzenie i jego spełnienie zza krat patrzy na świat. Ile ma lat? Stary już czy jeszcze młody? Miał być szczęściem czy opcją nagrody? Na betonie zimnym lezy jak szmata. Niepotrzebny. Myślą, że się do niczego nie nada. Patrzą na niego ludzie z góry, Nie widzą cierpienia z głowami po chmury. To serce bije jeszcze jak może, nadziei nie traci, nie może... Koło nosa pusta miska i kraty mały smutny kłębuszek włochaty... użyć tego? Quote
marta0731 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Tego nie, już nie jest w schronie............ A Bunia słodka naprawdę:loveu: Super zdjęcia Dziękujemy Tamaryszek, zaraz ślę PM z nr konta. Wpłaty teraz będziemy zbierać za marzec, na koniec miesiąca muszę wysłać Zuzi, także możesz wysyłać od razu żeby z pamięci nie wyleciało, lub na koniec miesiąca Quote
kora78 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Na wątku Barneya dałam ok 4 wierszyków wybierzcie ciotki prowadzące buńkę. któryś z nich Quote
xmartix Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Kora, prawy przycisk myszki, daj zapisz jako i zapisujesz na PC Quote
kizimizi Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 kora78 napisał(a): kizi jak mam te fotki ściągnąć? fachowcu poradź. albo zuziM wyślij mi na maila? podam maila na pm. tak? BUŃKOWE CIOTKI SKLEĆCIE JAKIŚ TEKST DO OGŁOSZEŃ Wytłumacz mi na pm o co chodzi bie nie rozumiem Cie. jeśli chcesz sciagnać fotki z forum to wystarczy za klikniesz prawym i wybierzesz ZAPISZ OBRAZEK. A jeśli potrzebujesz ich adresy URLL to musisz wejść w WŁAŚCIWOSC i dopiero tam jest adres. Quote
kora78 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 blondynką jestem i nie wiedziałam, że się da tylko prawym i skopiować u siebie na pulpicie. matrix dzięki :) skopiował mi się cały zuziowy plik z fotosika... tam są wszystkie foty buni. ciekawa jestem,czy to wystarczy,by fotki buńka dodać. jak zacznę robić, to się okaże ALE NADAL TEKSTU NIE MAM i ktoś wie może, jak się robi na allegro tak, żeby szło najpierw foto, potem kawałek tekstu, potem znó foto, itp?? Quote
kizimizi Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 ja pomysle nad tekstem. wieczoram dam. Quote
kora78 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 kizi zrobila tekscik i tytulik :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=931132524 Quote
kizimizi Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 NO TO BUNIACZKU TRZYMAMY KCIUKI! Czy ktoś widział bazarki z ogłoszeniami? jeśli tak to prosze o link. Quote
kora78 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 jest link na wątku bilbo, gdzieś na 5 stronie Quote
marta0731 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='kora78']kizi zrobila tekscik i tytulik :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=931132524 Kizimizi popraw w ogłoszeniu maila, zamiast @ wyszedł ! Wiem że to oczywiste że ma być @ ale wiesz;) Quote
zuziaM Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Bunia jest super dziewczynka. Mimo, ze nie chce wychodzic z budki, kiedy wchodze do kojca, to czeka .... czeka az przypne jej smycz, a zaraz wyskakuje z budki i chetnie, coraz chetniej maszeruje na spacerki. Poza tym zawsze, kiedy sie pojawiam w okolicy kojcow, to Bunia zaraz wskakuje na budke i szczeka ..... bardzo glosno i donosnie szczeka.... jakby mnie wołała .... Kochana panienka. Odpowiedzialna i troszke cierpliwa nowa pani Buni, szybko bedzie miala z niej naprawde oddana i kochajaca towarzyszke. Quote
kizimizi Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 ja sie tylko martwię zeby Buniek nie zwiał gdzieś zanim sie zadomowi. Nowi włąściciele będa musieli mieć na prawde solidne ogrodzenie -ona sie do Ciebie Zuzuiu przywiąże i nowe miejsce dla niej bedzie pewnie stresujące. Quote
zuziaM Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Troche jest bojazliwa w stosunku do innych psiakow. Omija je zawsze szeroko, jak sa w poblizu. Ale moje panny za to chetnie sie zapoznaja z nowymi kolezankami i kolegami i smialo podchodza. Tu Bunia sie poznaje blizej z moja Isia. Quote
kizimizi Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 ale fajnie! Widać, ze Buniak sie z każdym dniem otwiera:) I dobrze, bo gdyby wypalił ten domek co mamy na oku, Buniek mieszkałaby z ślepym Bartkiem. Quote
kora78 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 A na spacerach dalej ciągnie, jak koń pociągowy? Byle przed siebie, byle zwiać dalej? I ile razy dziennie chodzicie na spacerki? na alegro ponad 30 obehrzeń, połowa pewnie to nasze ;) Quote
zuziaM Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Bunia smialo moze mieszkac z innymi psiakami. Jest naprawde bardzo lagodna wobec nich. Na spacerkach juz zupelnie nie ciagnie. Zachowuje sie jak kazdy inny pies ( no moze z wyjatkiem zalatwiania sie ... robi tylko siku na spacerkach, a reszte w kojcu ).... wacha wszystko, co tylko znajdzie, wchodzi sobie miedzy krzaczki, jak i tam cos ciekawego wyczuje .... Ale kiedy idziemy juz nieco dalej , tzn w strony, gdzie Bunia jeszcze nie byla, wtedy robi sie niespokojna ..... idzie przed siebie , czasem zawraca i chce isc w kierunku domu .... Do domu zreszta wraca bardzo chetnie. A spacery mamy 3 x dziennie. Quote
kora78 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 to normalnie leci na smyczy i nie ciągnie do przodu? matko jedyna... woow!!! Quote
zuziaM Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ano nie .... idzie przede mna , ale nie ciagnie tak, jak masz to na mysli .... to znaczy tak bez opamietania ... byle do przodu, .... byle dalej , ..... byle szybciej ....... Po prostu spaceruje .... Quote
Recommended Posts