kora78 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 marta ona zawsze z przodu, bo rwie się, żeby zwiać Quote
marta0731 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 kora78 napisał(a):marta ona zawsze z przodu, bo rwie się, żeby zwiać Hmmmmm....... Może tak, a może nie... Może zaczyna się przyzwyczajać... Wychodząc ze schronu z Wami ciągła bo chciała zwiać, teraz już trochę czasu minęło Quote
kizimizi Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 u mnie w tych stalych miejscach na siku te z sie juz lepiej czoła i czasem sobie pozwolila na wachniecia innych kup ;) Quote
kora78 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 wąchanie cudzych kup... to jest to!! :) Buniu wąchaj cudze kupy :D nie żałuj sobie mała Quote
marta0731 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 I możesz nawet w ślad za schroniskową koleżanką Kaśką tarzać się w śniegu!!!:):):) Ciotkom humor dopisuje.......... Czyżby śledzik?;) Quote
kizimizi Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 eheh już widzę Buniaka jak sie tarza grzbietem po sniegu i radośnie podszczekuje. Albo ja musiałabym wypic albo ona :) Quote
agata51 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Tak trzymaj, Buniu! Śliczna jesteś, wiesz? Cioteczki, rozumiem, że kasa, którą wysłałam 9.01. dla Hope, to jest moja buniowa deklaracja za luty? Quote
kizimizi Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 tak to co było na Hope jest na Bunię Quote
marta0731 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 agata51 napisał(a): Cioteczki, rozumiem, że kasa, którą wysłałam 9.01. dla Hope, to jest moja buniowa deklaracja za luty? Tak, to była wpłata za luty, bo Zuzi płacimy za miesiąc z góry. Czyli na koniec lutego będę czekać na wpłaty za marzec Quote
kizimizi Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 tak to moze po 20 bedziemy przypominac o nowych wplatach? Quote
marta0731 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Przypominać pewnie będę jak ktoś sam nie będzie pamiętał, oto "przyjemność" jak się zbiera na swoje konto;) Prosiłabym tylko Zuzię żeby przypomniała okres rozliczeniowy żebym nie szukała po wątku Kojarzy mi się od 29 do 28...? Chyba... Jak to będzie skoro luty ma 28dni i nie ma dnia 29? Wyjdzie że od 1 do 30? Zuziu policz:) Quote
zuziaM Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Okres rozliczeniowy kolejny bedzie od 28.02.10 do 29.03.10 ( to za 30 dni ) Quote
marta0731 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dzięki Zuziu za przypomnienie:) Mówiłam że mi będzie ciężko takie daty zapamiętać;) Teraz sobie zapiszę A jak Bunia? Quote
zuziaM Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Bunia bardzo chetnie juz wychodzi na dalsze spacery. I tak, jak mowilam, na sile nie dalo by rady nic zrobic. Ona sama musiala tego chciec. Dzisiaj nawet juz wyszla do mnie, jak weszlam do kojca. Do tej pory przypinalam jej smyczke, jak siedziala w budce, ale nie stawiala oporu i zaraz chetnie sama wychodzila z budki ( nie musialam jej wyciagac na sile ). Na spacerach zatrzymuje sie czasem i czeka na glaskanie i smakolyka. Na glaskanie reaguje jak kazdy psiak, bez leku i wydaje sie zadowolona. To naprawde przesympatyczna sunie. I bardzo lagodna, mimo leku, ktory przezywala niegdy nawet nie warknela na mnie. Quote
kora78 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 No ale szybko poszło!! To moje fluidy ponaglające ją chyba pomogły :D ZuziuM czy możesz porobić jej fotki z jej wysokości? tzn kucnąć przy niej. takie łądne do ogłoszeń. W ojcu może, jak będzie jadła, a Ty kucnij w środku, żeby krat nie było. Zawołaj ją na chwilę, by głowe podniosła i spojrzałą na Ciebie i szybko cyk. Jak dostane łądne fotki to robię jej allegro Quote
zuziaM Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Sprobuje te zdjecia porobic. Ale pewnie bede musiala Bunie do nich przywiazac gdzies na spacerku, bo inaczej to ona caly czas w ruchu bedzie. W ogole to psy sie stresuja, jak widza aparat...... wszystkie tak maja ..... Quote
kora78 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 trudno. stres nie stres. aparat nie gryzie. bez lampy można robić w dzień, jak jasno, śnieg odbija światło. bez dobrych fot ogłoszenia mało skuteczne będą. takie jak z tym całuskiem to jest fajne :) ja mam foty jej sylwetki, jak na dworcu siedziała, ale chodzi też o plener. z pozycji psa- z wysokości psa. i może nie na siedząco, bo takie mam. dlatego może przy misce,jak je? Quote
Tamaryszek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Witam! Calineczka, moja córeczka, poinformowała mnie, że ciągle brakuje pieniędzy na hotel Buni. Mogę zadeklarować stałą wpłatę w wysokości 20 zł. Proszę o informację gdzie przelewać pieniądze na ten cel. Czy dostanę informację, jeśli Bunia znajdzie dom? Co wtedy będzie z moimi wpłatami? Pozdrawiam - Tamaryszek Quote
kora78 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Super! Bardzo się cieszę za nas wszystkie :) marta0731 poda prywatną wiadomością numer konta jutro, bo już poszłą spać. Oczywiście, ogłosimy całęmu światu, jeśli Bunia znajdzie już dom :) Wtedy np wpłacone w przód pieniążki zostaną oddane. A dalsze wpłaty będą niepotrzebne. zuziaM w swoim hotelu oddaje pieniążki wpłacone na hotel, a niewykorzystane, gdy pies np w połowie miesiąca znajdzie dom i hotel opuści (bo płaci się za miesiąc z góry). To już brakuje tylko 20zł miesięcznie :) Ale jakiś zapas mamy z bazarków kizimizi :) Ciotki ważne!! tekst do ogłoszeń! niech ktoś napisze.............. Quote
zuziaM Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 To masz tu kora jeszcze Buniaczka z bliska i podczas jedzenia sniadanka. . Quote
kora78 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 o jakie ładne! dzięki :) wieczorem robię allegro Buni i Barneyowi. Tekst poprosze jakiś dla Buni!! i kizi jak te foty mam sobie ściągnąć,żeby na alegro zrzucić? Quote
zuziaM Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 kora78 napisał(a): zuziaM w swoim hotelu oddaje pieniążki wpłacone na hotel, a niewykorzystane, gdy pies np w połowie miesiąca znajdzie dom i hotel opuści (bo płaci się za miesiąc z góry). Niekoniecznie za miesiac ..... Z gory - tak, ale moze byc i za np. dwa tygodnie, czy nawet tydzien .... To zalezy od wplacajacych za hotel. I jak najbardziej nie wykorzystane pieniadze sa zwracane po przeliczeniu rzeczywistego czasu pobytu. Quote
kizimizi Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 dzieki Tamaryszek :) Marta poda Ci meila z nr konta. A jak piesek znajdzie juz dom to poinformujemy o tym wszystkich i wtedy będziesz mogła/mógł tą kwote przeznaczyć na innego psiaka albo po prostu już nie płacić. Zuziu a Buniek chyba coś przytyła wreszcie?:lol: Powiedz mi jak ci sie z nią żyje?;) Mi strasznie w serce zapadła ale wiem, ze to pies, który bardzo mało daje od siebie. Quote
zuziaM Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 A pytalas kiedys, jak Bunia spedza swoj dzien ...... Kiedy juz jest najedzona , "wyspacerowana", a na dworze swieci sloneczko .... to wlasnie tak ..... Quote
Recommended Posts