Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AKTUALIZACJA
Wpłaty, które już mam:
Lucyfrecja 10zł
Agata51 20zł
Berta 30zł
Bjuta 50zł
Ulka1108 20zł
Calineczka000 20zł
Olga7 5zł
Ja 30zł
Moi znajomi 60zł
RAZEM: 245zł
Czekamy na Papryczkę 20zł, Kora i Kizimizi + siostra- my się jakoś policzymy czyli przekażą mi pieniążki do rączki

Bazarek nie wiem jak rozliczyć, bo nie wiem ile z tych kwot to opłaty za przesyłkę. Dotarło:
Julia 14zł
Pliszka 45,50zł
Princezz 14zł
Ketunia 43,50zł

Posted

I jak ????
Czy sunia dzisiaj przyjedzie ????
Zadzwoncie lub przyslijcie sms-a, bo musze jedzenia wiecej ugotowac wtedy.
A pytam , bo ta pogoda dzis taka, ze moze sie Ania jednak nie zdecyduje jechac.....
Ja zaraz musze isc odsniezac w kojcach, bo nawialo strasznie duzo sniegu.
Przy sniadaniu musialam szukac psich miseczek........ Straszna ta zima..... Juz wolalam mrozy chyba, niz te zawieje....

Posted

Bunia chyba coś czuje. Poszłyśmy rano na spacerek i tak szybko do domu uciekała. Teraz śpi sobie sama w korytarzu i nawet do mnie nie zajrzy. Nawet jedzonko jej nie zwabiło.:roll:

Chyba Buniek domyśla sie że coś sie świeci i ze sie rozstaniemy. Mi całą noc było przykro, ze będę musiała ją zostawić. Pewnie sobie Buniek pomyśli, ze mam jej dosć i ją oddałam:shake:

Posted

[quote name='zuziaM']I jak ????
Czy sunia dzisiaj przyjedzie ????
Zadzwoncie lub przyslijcie sms-a, bo musze jedzenia wiecej ugotowac wtedy.
A pytam , bo ta pogoda dzis taka, ze moze sie Ania jednak nie zdecyduje jechac.....
Ja zaraz musze isc odsniezac w kojcach, bo nawialo strasznie duzo sniegu.
Przy sniadaniu musialam szukac psich miseczek........ Straszna ta zima..... Juz wolalam mrozy chyba, niz te zawieje....[/QUOTE]

pisałm Ci na pm że Bunia czeka na Anię. Dzis już będzie

Posted

Z tym sie zaraz rozliczymy. Tylko niech Bunke w samochód wsadze i pomyśle.
100 dla Ani i 20 co mi przelałaś pójdą na wczorajszego weta.
Jeszcze 15zł wydam na preparat na pchly.

To co będę musiała doplacic i kwoty z przesyłek odejmiesz od moich deklaracji i już.

Posted

DZiewczyny już wyjechaly. Buńka przed wyjazdem miała wyczyszczone uszko i zakropione. Nastepne czyszczenei dziś wieczorem. Ania przywiozla też coś na pchełki wiec Buniek nie będzie się już drapał.

Jak wróciłam do domu i sie zorientowałąm ze Buniek nie siedzi z konciku i nie łypie tymi oczkami smutnymi na mnie to az mi sie oczy mokre zrobiły. Pewnie sobie teraz myśli, ze jest taka stara i brzydka i nikt jej nie kocha dlatego ją oddałam. Chciałabym zeby wiedziała, ze to nie prawda!:shake:

Czekamy na wieści Zuzi jak już się Bunia ulokuje.

Posted

[quote name='kizimizi']DZiewczyny już wyjechaly. Buńka przed wyjazdem miała wyczyszczone uszko i zakropione. Nastepne czyszczenei dziś wieczorem. Ania przywiozla też coś na pchełki wiec Buniek nie będzie się już drapał.

Jak wróciłam do domu i sie zorientowałąm ze Buniek nie siedzi z konciku i nie łypie tymi oczkami smutnymi na mnie to az mi sie oczy mokre zrobiły. Pewnie sobie teraz myśli, ze jest taka stara i brzydka i nikt jej nie kocha dlatego ją oddałam. Chciałabym zeby wiedziała, ze to nie prawda!:shake:

Czekamy na wieści Zuzi jak już się Bunia ulokuje.[/QUOTE]

Zacznijmy od tego, że ona jest piękna:)

Posted

AKTUALIZACJA
Wpłaty, które już mam:
Lucyfrecja 10zł
Agata51 20zł
Berta 30zł
Bjuta 50zł
Ulka1108 20zł
Calineczka000 20zł
Olga7 5zł
Ja 30zł
Moi znajomi 60zł+10zł więcej jednorazowo od Krysi=70zł
Kora78 60zł
Wpłata jednorazowa na transport 50zł
Z Kizimizi+siostra 55zł jesteśmy rozliczone (niżej)
RAZEM: 420zł

Czekamy na Papryczkę Chili 20zł

Wpłaty na bazarek:
Julia 14zł
Pliszka 45,50zł
Princezz 14zł
Ketunia 43,50zł
Z tego odjąć 23zł na przesyłki = 94zł

W sumie 514zł

Wydatki- 150zł
Przelałam Kizimizi 120zł - 100zł transport do Zuzi + 20zł wizyta u weta
Transport z dworca + żel na uspokojenie 30zł

Czyli 514 - 150 = 364zł stan konta Buni:)

Posted

Wszystko w najlepszym porzadku.
Bunia ( moja kociczka tez ma takie imie ) rzeczywiscie juz sie uspokoila i teraz siedzi sobie w budce.
Nie wyszla nawet juz do mnie , kiedy przynioslam jej chrupki. Postawilam je wiec w przedsionku, nalalam swiezej wody i poszlam do innych psiakow.
I slyszalam tylko, jak Bunia chrupie jedzonko ...... Tak wiec kolacja zjedzona.
Dzisiaj nie bralam jej na spacer, bo jest juz ciemno i poza tym miala dosc wrazen jak na jeden dzien.
Mysle, ze bedzie sobie smacznie dzis spala. Dostala do budki dwa cieplutkie kocyki i swoja poszeweczke ze znajomymi zapachami. Jutro przybije do wejscia budki kocyk, zeby nie wwiewalo do srodka zimne powietrze i snieg.
Dzisiaj tego nie zrobilam, zeby Bunia jednak obserwowala z budy, co wokol sie dzieje.
Mam nadzieje, ze sie szybko oswoi i nie bedzie sie bala.
Chociaz te dzikie wrzaski Finnigana i Rumka, ktorzy sie nawzajem przekrzykuja, moga zle wplywac na pozostale psiaki i moga im przypominac schroniskowy zgielk.
Ale to trwa zwykle chwile i zaraz sie uspokajaja.
Jutro po porannym spacerze i sniadaniu napisze, jak minela noc.

Posted

[quote name='marta0731']A

W sumie 514zł

Czyli 514 - 150 = 364zł stan konta Buni:)

To jakby nie patrzeć brakuje nam ok.15 zł bo musimy jeszcze dozbierać 30 zł na tabletki na robale. Ale to można doslać za tydz.

Posted

[quote name='kizimizi']To jakby nie patrzeć brakuje nam ok.15 zł bo musimy jeszcze dozbierać 30 zł na tabletki na robale. Ale to można doslać za tydz.[/QUOTE]

Papryczka może wpłaci 20zł

Posted

Jak dzwonic do mnie, to dopiero kolo 10-tej.
Jak wychodze z domu o 7,30 ze sniadaniem i na spacery, to dopiero wtedy wracam.
Chyba, ze jutro znow bedzie potrzeba odsniezania, to bede pozniej uchwytna.
A telefonu ze soba nie zabieram, bo mi juz pare razy zamarzl i musialam podgrzewac pozniej .....

Posted

Jak dzwonic do mnie, to dopiero kolo 10-tej.
Jak wychodze z domu o 7,30 ze sniadaniem i na spacery, to dopiero wtedy wracam.
Chyba, ze jutro znow bedzie potrzeba odsniezania, to bede pozniej uchwytna.
A telefonu ze soba nie zabieram, bo mi juz pare razy zamarzl i musialam podgrzewac pozniej .....

Posted

Buńku mój kochany psiaczku, dobrej nocy c życzę. Wyśpij sie w spokoju i sie nie martw. Zuzia też o Ciebie zadba:)

normalnie mi sie plakac chce ze jej nie ma. Nie sądziłam ze az tak sie przywiąże.