kizimizi Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 ta buniek byla na mnie, na Bartka Asti. Moj pl nr juz nie dziala niestety. Nr dowodu mam wyslac Zuzi, tak? Quote
kizimizi Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Zuziu jak sie miewa nasza starsza pensjonariuszka? Quote
wykrywka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 beataczl napisał(a):i ja chetnie zobacze Buniaczka :) Ja też, ja też chcę zobaczyć Bunię :modla: Quote
marta0731 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 kizimizi napisał(a):No i gdzie ta Bunia? No i gdzie ta Zuzia i jej Bunia? ;) Quote
zuziaM Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Bunia z kolezanka wygrzewa sie w ostatnich cieplych promykach jesiennego slonka .... Quote
beataczl Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ooo jak milo widziec Bunie:multi: mizianka przesylam Jej i kolezance :loveu: Quote
wykrywka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Dzięki za fotkę i radość jaką sprawiła :lol:. Quote
beataczl Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 sorki za off zaglosujcie prosze na Przytulisko p.Ali Orzechowskiej (wspolny kandydat dogo i miau)w ankiecie Krakvetu dzieki :) Quote
agata51 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Jak się masz, Bunieczko? Pozazdrościłam zuzi żólciaka i tymczaskę sobie fundnęłam: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236331-*Pabianice*-sunia-ze-skomplikowanym-złamaniem-łapy-Potrzebna-kasa-na-operację-i-DT Pozdrawiamy! Quote
zuziaM Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Alez dawno tu nikogo nie bylo .... A nasza Bunieczka juz sie tak oswoila, ze nawet obcy, ktorzy nas odwiedzaja musza uwazac, zeby sie o nia nie potknac. Nie boi sie juz, chyba, ze ktos ma w reku smycz, wtedy jest czujna. Nie trzyma sie juz tylko czesci ogrodu za domem, ale chodzi sobie wszedzie. Tu przed domem kolo bramy wjazdowej Pozdrawiamy ! Quote
kizimizi Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 ooo jak milo Buniaczka widziec! Quote
beataczl Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 jakby szczuplejsza..?:) mizianka przesylamy poswiateczne... a jak zdrowko wszystko ok? Quote
marta0731 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 No i kto by pomyślał :) super :multi: Quote
wykrywka Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Również pozdrawiam Bunię i jej Opiekunów. Bardzo się cieszę widząc ją :lol: Quote
zuziaM Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Ze zdrowkiem wszystko w porzadku. Guz, ktory zostal usuniety chyba juz 2 lata temu, nie odrasta. Buniusia jest swietnym strozem i szczeka na wszystko, co sie dzieje poza ogrodzeniem. Ma w tym swoja kolezanke Inusie. Bardzo sie zaprzyjaznily. Na obiadki przychodzi pod sam dom i zjada go razem z kolezankami. Quote
kizimizi Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 a gdzie jest poprzednia kolezanka Buniaczka? Ta wieksza czarna sunia, tez strachliwa taka? Quote
kora78 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 czytam regularnie i ja sie ciesze, ze u Buni coraz lepiej :) wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich Hotelowiczow i Opiekunow :) Quote
zuziaM Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Bardzo dziękujemy za życzenia i również życzymy najlepszego ! Koleżanka Buniusi to Sonia. Soniusia, tak jak i Bunia została juz u nas na zawsze. Jest i ma się dobrze, ale woli siedzieć w domu. Czasem, jak na sile na dwór wygonie, to oczywiście koło Buni się kreci. Quote
kizimizi Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 milo widziec psiaki. Daj nam Zuzia czasem kilka zdjec. Moze cos domowegon udalo sie uchwycic? Quote
zuziaM Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Prosimy o cieple mysli w srode o godzinie 10,00 Buniusia bedzie miala kolejna operacje. Guz, ktory byl usuwany kilka lat temy, znow odrosl w tym samym miejscu. Bylo troche spokoju, ale siue skonczylo ..... Zaczyna juz Buni przeszkadzac, bo zaczela kulec na pzednia lapke ( mysle, ze ja ciagnie ). I zauwazylam wczoraj, ze zrobila sie na nim ranka, ktora sie sączy. Nie czekalam wiec i umowilam wizyte na przyszla srode. Myslcie o Bunieczce. Quote
Recommended Posts