kizimizi Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Zuzia wyslij dziewczynom ten nr konta i dane bo chca zaplacic a sie juz miesiac to ciagnie. Jak tam nasza Panienka? Quote
wykrywka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Dołączę się do pytania o Bunię, jak się czuje, czy blizna już zagojona :???: Quote
zuziaM Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Nr konta juz porozsylalam chyba do wszystkich i bardzo dziekuje za pomoc. Bunia czuje sie doskonale. Blizna jest oczywiscie i juz zostanie, ale Buncia jest radosna i nie czuje juz zadnego bolu. Agatko, Bunia jest juz moja sunia, bo ja zostawilam u nas. A dziewczyny mi po prostu pomogly finansowo w zoperowaniu tego guza. Jestem naprawde bardzo wdzieczna. Quote
kizimizi Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 cieszymy sie ze sunia am sie dobrze i ze kazdy chetny do wplaty dostal wreszcie nr konta! Teraz cioteczki slac kase, slac hojnie ;) Quote
zuziaM Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Eeeetam gruba ... tylko dobrze wyglada. Zdjecie malutkie, bo robione przez coreczke mojego kuzyna i takie male jakies wyszlo.... Bunia podchodzi do niej i lubi sie przytulac. Lubi dzieci ... Quote
kora78 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 a to nowosc. kto by pomyslal... moze ją dzieci dokarmialy kiedys. Quote
wykrywka Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='zuziaM']Bunia tez bardzo dziekuje Cudownie Bunia wygląda, puchata, dostojna pani i jak się okazuje - lubiąca dzieci :loveu: Quote
kizimizi Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 matko Zuzia ty ja przestan karmic! Grubas jeden Quote
kora78 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 no co Ty, ja widze zebra wystajace :D Quote
kizimizi Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 kora78 napisał(a):no co Ty, ja widze zebra wystajace :D te żebra to jej wałeczki ... :D Quote
wykrywka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Bunia wygląda wspaniale, ale ... uważaj zuziaM, żeby nie przybierała więcej na wadze. W podeszłym wieku w większości przypadków siadają zwierzętom stawy :shake: i wtedy te dodatkowe kilogramy są zbyteczne, bardzo trudno je zgubić a przy podawanych lekach czasami niemożliwe. W naszym schronisku mamy Majeczkę, która kocha jeść, ma problemy z chodzeniem, dostaje sterydy i ostatnio, mimo diety, przytyła 8 kg. Quote
zuziaM Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Buncia tak zawsze jakos grubo wyglada na zdjeciach, ale az tak zle nie jest. Ma sporo ruchu, porcje obiadkowe takie srednie .... nie powinna tyc. Quote
wykrywka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 W takim razie przyjmujemy, że to obiektyw dodał Buni krągłości :mad:. Uściski dla suni :lol:. Quote
agata51 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 E tam, gruba, pewne rasy tak mają i już. Buniu, buziaki. A Twoim Ludziom to już nie wiem co! Quote
kora78 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 a ja bylam dzis u Buni! bo wiozlam Rufiego do zuziM. Bunia, jak zwykle, z daleka, z daleka. dala mi podejsc do siebie max na 2 m. a do obcych, znajomych pare metrow wiecej. nie ma mowy, zeby podeszla na smaczka do mnie. ciekawe, czy mnie jeszcze pamieta?? jak myslicie? Sonia tez nie dala do siebie podejsc, poglaskac sie. tak sie dobraly dwie dzikuski i dobrze im ze soba :) fotki dam pozniej. mam 3 szt a Bunia rzeczywiscie nie jest otyla jakas. ma chyba dobra mase swoja. tylko jej te gardziolo tak wisi i pod brzuchem faldka skory. ale gardziolo ma wielkie naprawde, jak idzie to jej dynda na boki :D no i poszczekac potrafi :) utyka troche na przednia lapke, po tym guzie, co ją ciagnal. kolor ma sliczny w sloncu, taki maxi rudy, siersc sie blyszczy :) Quote
kora78 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kizimizi Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 szkoda ze ci sie nie udalo tych Bunkowych oczek aparatem zlapac. Jak czytalam twoj post Kora to sobie przypomnialam jak ona biedna sie musiala u mnie meczyc jak ja ja na siłę probowalam przytulac i czochrac za uubasiechem. Zawsze w kacie w 2 pokoju siedziala i na bacznosc wstawala jak przechodzilam. Biedna psinka ona nie potrzebuje milosci a wolnosci widac. Bunko grubasie pozdrawiam Quote
wykrywka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 kora78 napisał(a): .... a Bunia rzeczywiscie nie jest otyla jakas. ma chyba dobra mase swoja. tylko jej te gardziolo tak wisi i pod brzuchem faldka skory. ale gardziolo ma wielkie naprawde, jak idzie to jej dynda na boki :D .... Fajnie ją opisujesz, nie potrzeba fotek, żeby sobie wyobrazić :evil_lol:, ale dzięki zdjęciom widać dostojną piękną Bunię, spokojną ... bo jest "u siebie" . Quote
kora78 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 no, bo zobaczcie, jak jej to wisi ;D mnie sie kojarzy z antylopa gnu, one tez maja takie cos pod szyja, taka skore wiszaca, prawda? zgrabna to panienka nie jest. tylko starsza kobita, co juz nie dba o sylwetke, talie osy ;P Quote
marta0731 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Byłam wczoraj z wizytą u Zuzi Bunia omijała mnie szeeeeerokim łukiem... Niby w pobliżu, dość dalekim ;), ale jednak boczkiem boczkiem. Zuzia musiała sama do niej iść ze smaczkami, które wszystkie psy naokoło dostawały, a Bunia jednak nie podeszła Dzikuska jednak została, do obcych oczywiście, bo Zuzia normalnie do niej podchodzi. Jak to dobrze, że ma DS:loveu: Zdjęcia babinki z porządnym zbliżeniem w aparacie Quote
kizimizi Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 ano dobrze ze ma miejsce gdzie ona czuje sie dobrze Quote
agata51 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Kurczę, na tej stronie żadnego zdjęcia nie widzę. Buńku, tobie, twoim Ludziom, i twoim kumplom wesołych świąt życzę Quote
Recommended Posts