Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nr konta juz porozsylalam chyba do wszystkich i bardzo dziekuje za pomoc.

Bunia czuje sie doskonale. Blizna jest oczywiscie i juz zostanie, ale Buncia jest radosna i nie czuje juz zadnego bolu.

Agatko, Bunia jest juz moja sunia, bo ja zostawilam u nas.
A dziewczyny mi po prostu pomogly finansowo w zoperowaniu tego guza.
Jestem naprawde bardzo wdzieczna.

Posted

Eeeetam gruba ... tylko dobrze wyglada.
Zdjecie malutkie, bo robione przez coreczke mojego kuzyna i takie male jakies wyszlo....
Bunia podchodzi do niej i lubi sie przytulac. Lubi dzieci ...

• 5 weeks later...
Posted

Bunia wygląda wspaniale, ale ... uważaj zuziaM, żeby nie przybierała więcej na wadze. W podeszłym wieku w większości przypadków siadają zwierzętom stawy :shake: i wtedy te dodatkowe kilogramy są zbyteczne, bardzo trudno je zgubić a przy podawanych lekach czasami niemożliwe. W naszym schronisku mamy Majeczkę, która kocha jeść, ma problemy z chodzeniem, dostaje sterydy i ostatnio, mimo diety, przytyła 8 kg.

• 1 month later...
Posted

a ja bylam dzis u Buni! bo wiozlam Rufiego do zuziM.
Bunia, jak zwykle, z daleka, z daleka. dala mi podejsc do siebie max na 2 m. a do obcych, znajomych pare metrow wiecej. nie ma mowy, zeby podeszla na smaczka do mnie. ciekawe, czy mnie jeszcze pamieta?? jak myslicie?
Sonia tez nie dala do siebie podejsc, poglaskac sie. tak sie dobraly dwie dzikuski i dobrze im ze soba :)

fotki dam pozniej. mam 3 szt

a Bunia rzeczywiscie nie jest otyla jakas. ma chyba dobra mase swoja. tylko jej te gardziolo tak wisi i pod brzuchem faldka skory. ale gardziolo ma wielkie naprawde, jak idzie to jej dynda na boki :D

no i poszczekac potrafi :)
utyka troche na przednia lapke, po tym guzie, co ją ciagnal.
kolor ma sliczny w sloncu, taki maxi rudy, siersc sie blyszczy :)

Posted

szkoda ze ci sie nie udalo tych Bunkowych oczek aparatem zlapac.
Jak czytalam twoj post Kora to sobie przypomnialam jak ona biedna sie musiala u mnie meczyc jak ja ja na siłę probowalam przytulac i czochrac za uubasiechem. Zawsze w kacie w 2 pokoju siedziala i na bacznosc wstawala jak przechodzilam. Biedna psinka ona nie potrzebuje milosci a wolnosci widac.
Bunko grubasie pozdrawiam

Posted

kora78 napisał(a):
....
a Bunia rzeczywiscie nie jest otyla jakas. ma chyba dobra mase swoja. tylko jej te gardziolo tak wisi i pod brzuchem faldka skory. ale gardziolo ma wielkie naprawde, jak idzie to jej dynda na boki :D
....

Fajnie ją opisujesz, nie potrzeba fotek, żeby sobie wyobrazić :evil_lol:, ale dzięki zdjęciom widać dostojną piękną Bunię, spokojną ... bo jest "u siebie" .

Posted

no, bo zobaczcie, jak jej to wisi ;D mnie sie kojarzy z antylopa gnu, one tez maja takie cos pod szyja, taka skore wiszaca, prawda?
zgrabna to panienka nie jest. tylko starsza kobita, co juz nie dba o sylwetke, talie osy ;P

• 3 weeks later...
Posted

Byłam wczoraj z wizytą u Zuzi
Bunia omijała mnie szeeeeerokim łukiem... Niby w pobliżu, dość dalekim ;), ale jednak boczkiem boczkiem. Zuzia musiała sama do niej iść ze smaczkami, które wszystkie psy naokoło dostawały, a Bunia jednak nie podeszła
Dzikuska jednak została, do obcych oczywiście, bo Zuzia normalnie do niej podchodzi. Jak to dobrze, że ma DS:loveu:

Zdjęcia babinki z porządnym zbliżeniem w aparacie

• 1 month later...