kora78 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 ale wielki, ja cie krece.... ten szew chociaz jest bardzo zblizenie i optycznie wydaje sie wieksze. ale patzac jak daleko ma lapy przednie i tylnie od siebie to naprawde duze ciecie bylo! to tak szybko uroslo? ze 2 mce temu pisalas,ze guzek jest maly... dla mnie maly to 2cm. jacie...... Quote
zuziaM Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 No dokladnie. Zaraz po adopcji Buni ten maly guzek wymacalam. Mial srednice moze zlotowki i nieco wystawal na zewnatrz. Nie spodziewalam sie, ze tak szybko bedzie rosl i nie macalam go bez przerwy. A kiedy po jakims czasie go dotknelam, to bylam juz wystraszona. On urosl w blyskawicznym tempie. I byl przed operacja wielkosci piesci. Widac go juz bylo golym okiem, kiedy Bunia stala odwrocona bokiem. Przy wycinaniu guzow zawsze jest duzy ubytek powierzchni skory dlatego brzegi sa dalej zszywane zeby sie nie pourywaly i poprzecinaly przez zylke. Bedzie taka grubsza blizna, ale przynajmniej juz guza nie ma. A Bunia i z ta blizna bedzie sliczna !!!!!! Quote
kora78 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 sto lat dla Buńci naszej jeszcze!!!! najwazniejsze, ze najgorsze ma za sobą i oby tak zostało :) juz moge rzelac 75zl z bazarku dla Buni. potrzebny mi nr konta Quote
agata51 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ale żarówa z naszej Buni! Klosz super! Miziam cię, suniu, po obolałym brzucholu najdelikatniej jak umiem. Kora, jeszcze ten jeden raz ogarniesz. Zuziu, ale przecież można wysłać na konto hoteliku małe kwoty z dopiskiem "darowizna". Quote
kora78 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 nie ogarne :( mam kase 4 psow w tej chwili na sobie. plus dla buni z bazarku. marta prowadzila finanse buni, wiec wychodzi,ze na konto marty :D ale zreszta po co, przeciez mozna od razu do tza zuzi. mam foteczki od fiorsteinbock! Buni w kolnierzu. wstawie tu pozniej, dzis. czekajcie cierpliwie :P Quote
agata51 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 kora78 napisał(a):nie ogarne :( mam kase 4 psow w tej chwili na sobie. plus dla buni z bazarku. marta prowadzila finanse buni, wiec wychodzi,ze na konto marty :D ale zreszta po co, przeciez mozna od razu do tza zuzi. mam foteczki od fiorsteinbock! Buni w kolnierzu. wstawie tu pozniej, dzis. czekajcie cierpliwie :P Myślę, że spokojnie możemy wysyłać na konto Zuzi. Quote
wykrywka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Kochanej, ślicznej Buni blizna nie ujmie urody, najważniejsze by zdrowa była :lol:. Spokojnie poczekam na numer konta do przelewu, kwota nie będzie duża :oops: i tym bardziej nie powinna sprawić kłopotu w rozliczeniach zuziiM. Quote
kora78 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 A KU KU Uploaded with ImageShack.us To moja chata! Nie oddam! Uploaded with ImageShack.us Kto to? Uploaded with ImageShack.us Kocham Was! Uploaded with ImageShack.us kizi, ostatnie foto koniecznie na pierwsza strone!! najpiekniejsze zdjecie Buni, jakie kiedykolwiek zrobiono. zobaczcie, jak slicznie wyszla!!! oj.... warto bylo, warto ciotki .............. zaraz sie poplacze :( Quote
kizimizi Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 hehehe Kora bo i mi sie lezka w oku kreci .... ;) Quote
wykrywka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Macie rację dziewczyny nie sposób oglądać tych zdjęć bez łzy w oku :lol:, ale takie łzy płynące ze szczęścia i ze wzruszenia mogą płynąć zawsze :evil_lol:. Nikt wcześniej nie wyglądał tak ślicznie w kołnierzu jak Bunia. Quote
kora78 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 zuzia, podaj jakis nr konta na pm. nie kaz sie prosic o wplate pieniedzy :) Quote
marta0731 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Piekna zdrowa Bunia :):):) A kołnierzyk taki piekny jak ona, jakżeby inaczej :D Kto tam bedzie patrzyl na szwy... :P Quote
kizimizi Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 kora78 napisał(a):zuzia, podaj jakis nr konta na pm. nie kaz sie prosic o wplate pieniedzy :) ooooo to jeszcze nie poszly? :O Quote
wykrywka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 A ja jeszcze nie dostałam :mad:, zuziaM może być konto TZ :evil_lol: Quote
kizimizi Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 heh widze ze kazdy "na bogato", chce kase slac a tu cisza :D Kora sie pochwalila ze ma, neich rosesle Quote
kora78 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 nie wiem, czy mi wolno. to prywatne dane, wiesz. Quote
agata51 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 kora78 napisał(a):nie wiem, czy mi wolno. to prywatne dane, wiesz. Jak to - prywatne? Przecież zuziaM prowadzi hotelik. Quote
Recommended Posts