Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale wielki, ja cie krece.... ten szew
chociaz jest bardzo zblizenie i optycznie wydaje sie wieksze. ale patzac jak daleko ma lapy przednie i tylnie od siebie to naprawde duze ciecie bylo!
to tak szybko uroslo? ze 2 mce temu pisalas,ze guzek jest maly... dla mnie maly to 2cm.
jacie......

Posted

No dokladnie.
Zaraz po adopcji Buni ten maly guzek wymacalam. Mial srednice moze zlotowki i nieco wystawal na zewnatrz.
Nie spodziewalam sie, ze tak szybko bedzie rosl i nie macalam go bez przerwy. A kiedy po jakims czasie go dotknelam, to bylam juz wystraszona.
On urosl w blyskawicznym tempie. I byl przed operacja wielkosci piesci. Widac go juz bylo golym okiem, kiedy Bunia stala odwrocona bokiem.
Przy wycinaniu guzow zawsze jest duzy ubytek powierzchni skory dlatego brzegi sa dalej zszywane zeby sie nie pourywaly i poprzecinaly przez zylke.
Bedzie taka grubsza blizna, ale przynajmniej juz guza nie ma. A Bunia i z ta blizna bedzie sliczna !!!!!!

Posted

sto lat dla Buńci naszej jeszcze!!!!
najwazniejsze, ze najgorsze ma za sobą i oby tak zostało :)

juz moge rzelac 75zl z bazarku dla Buni. potrzebny mi nr konta

Posted

Ale żarówa z naszej Buni! Klosz super! Miziam cię, suniu, po obolałym brzucholu najdelikatniej jak umiem.

Kora, jeszcze ten jeden raz ogarniesz.

Zuziu, ale przecież można wysłać na konto hoteliku małe kwoty z dopiskiem "darowizna".

Posted

nie ogarne :( mam kase 4 psow w tej chwili na sobie. plus dla buni z bazarku.
marta prowadzila finanse buni, wiec wychodzi,ze na konto marty :D
ale zreszta po co, przeciez mozna od razu do tza zuzi.

mam foteczki od fiorsteinbock! Buni w kolnierzu. wstawie tu pozniej, dzis. czekajcie cierpliwie :P

Posted

kora78 napisał(a):
nie ogarne :( mam kase 4 psow w tej chwili na sobie. plus dla buni z bazarku.
marta prowadzila finanse buni, wiec wychodzi,ze na konto marty :D
ale zreszta po co, przeciez mozna od razu do tza zuzi.
mam foteczki od fiorsteinbock! Buni w kolnierzu. wstawie tu pozniej, dzis. czekajcie cierpliwie :P

Myślę, że spokojnie możemy wysyłać na konto Zuzi.

Posted

Kochanej, ślicznej Buni blizna nie ujmie urody, najważniejsze by zdrowa była :lol:. Spokojnie poczekam na numer konta do przelewu, kwota nie będzie duża :oops: i tym bardziej nie powinna sprawić kłopotu w rozliczeniach zuziiM.

Posted

Macie rację dziewczyny nie sposób oglądać tych zdjęć bez łzy w oku :lol:, ale takie łzy płynące ze szczęścia i ze wzruszenia mogą płynąć zawsze :evil_lol:. Nikt wcześniej nie wyglądał tak ślicznie w kołnierzu jak Bunia.