AnkaW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 LadyDoberman dzięki za super towarzstwo a tu jest instrukcja wklejania zdjęć http://www.dogomania.pl/threads/176362-Jak-wstawić-zdjęcia-na-nowej-dogomanii a przy okazji bardzo proszę o nasze grupowe na ankaweg@interia.pl Quote
madika Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Doslownie garstka zdjec (wybralam tylko te, na ktorych sa inne psy), bo nam sie nie chcialo lazic i pstrykac ;) Zdjecia mojego psiaka z wystawy mozna zobaczyc na jego stronie. Natomiast jezeli ktos mialby zdjecia Fuksa z wystawy to bym bardzo prosila o udostepnienie :) (z polskiej hodowli, zamieszkaly w koszycach - nie mam katalogu przed soba, wiec blizszych informacji nie udziele) Quote
ATHENA Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 LADYDOBERMANN-- GRATULEJSZYN ;) Ale wam zazdroszcze... ;) Quote
Zabajka Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ladydobermann - dzięki za pierwszą lokatę w taplaniu w błotku he he he gdybyś miała kiedys kawał wolnej podłogi to polecam się z podrzuceniem Jawusi. Uwielbia podróżować...! Madika- patrzę na Twoje fotki i skądś znam te wiszące gluty... hmmm masz może jeszcze cos więcej z tym obślinioną kruszynką....? Gratulacje wszystkim !!! Brawo !!! Quote
narisowa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Zabajka'] Madika- patrzę na Twoje fotki i skądś znam te wiszące gluty... hmmm masz może jeszcze cos więcej z tym obślinioną kruszynką....? Gratulacje wszystkim !!! Brawo !!! Ja mam kruszynkę ;) Quote
narisowa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 parę zbiorowych ekipa z busa LadyDoberman java i woodysiek błocko w acas mam jeszcze sporo zdjęć,może jutro część dalsza będzie ;) Quote
AnkaW Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 http://i41.tinypic.com/157m5g9.jpg piękna para - cudowna niezapomniana Glutka Quote
batiskaj Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 mój biedaczek obydwa dni tak przesiedział....w innym przypadku nie chcę mysleć jakby wygladał 2*CAC. 2*CACIB, 2*BOB, Champ.Rumunii i Grand Champion Rumunii Quote
batiskaj Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 ale czyz nie jest piekny , sama słodycz, a Karata poznał po pół roku, alez to musiała byc miłość ;))) Quote
AnkaW Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 piękny, piękny...:loveu::loveu: , ale dlaczego ta miłość do Karata objawiła się warczeniem :evil_lol::evil_lol: Quote
batiskaj Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 bo wiesz cotony tak mają.........a swoja drogą pierwszy dzień był boski , dobrze że chociaż drugiego dnia zaświeciło nam słoneczko Karacik to chyba najmniejszy w Waszym busie? nie było Wam ciasno? byliscie takim duzym białym busem? Quote
AnkaW Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ciasno ale przyjemnie :evil_lol: a od Karata mniejszy był jamniorek :p Quote
ATHENA Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 No no świetne fotki :) Widzę, ze tam całkiem ciepło było.:) i przyjemne piwkowanie hehe ;) Quote
narisowa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 batiskaj napisał(a):mój biedaczek obydwa dni tak przesiedział....w innym przypadku nie chcę mysleć jakby wygladał 2*CAC. 2*CACIB, 2*BOB, Champ.Rumunii i Grand Champion Rumunii GRATKI :):):) ja chyba mam tę piękność śnieżnobiałą na fotach ;) Quote
KkorniK Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 A może ktoś robił zdjęcia dogom niemieckim? Quote
madika Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Zabajka napisał(a): Madika- patrzę na Twoje fotki i skądś znam te wiszące gluty... hmmm masz może jeszcze cos więcej z tym obślinioną kruszynką....? niestety tylko to jedno mam. w ogole probowalam znalezc w necie to co filmowala tv ichniejsza i te zdjecia do ichniejszej gazety, ale mi sie nie udalo :mad: Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 madika napisał(a):niestety tylko to jedno mam. w ogole probowalam znalezc w necie to co filmowala tv ichniejsza i te zdjecia do ichniejszej gazety, ale mi sie nie udalo :mad: ooo jakbys znalazła to rewelacja by była :))))) Quote
Recommended Posts