Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doslownie garstka zdjec (wybralam tylko te, na ktorych sa inne psy), bo nam sie nie chcialo lazic i pstrykac ;) Zdjecia mojego psiaka z wystawy mozna zobaczyc na jego stronie. Natomiast jezeli ktos mialby zdjecia Fuksa z wystawy to bym bardzo prosila o udostepnienie :)

(z polskiej hodowli, zamieszkaly w koszycach - nie mam katalogu przed soba, wiec blizszych informacji nie udziele)

Posted

Ladydobermann - dzięki za pierwszą lokatę w taplaniu w błotku he he he gdybyś miała kiedys kawał wolnej podłogi to polecam się z podrzuceniem Jawusi. Uwielbia podróżować...!
Madika- patrzę na Twoje fotki i skądś znam te wiszące gluty... hmmm masz może jeszcze cos więcej z tym obślinioną kruszynką....?
Gratulacje wszystkim !!! Brawo !!!

Posted

[quote name='Zabajka']
Madika- patrzę na Twoje fotki i skądś znam te wiszące gluty... hmmm masz może jeszcze cos więcej z tym obślinioną kruszynką....?
Gratulacje wszystkim !!! Brawo !!!

Ja mam kruszynkę ;)

Posted

bo wiesz cotony tak mają.........a swoja drogą pierwszy dzień był boski , dobrze że chociaż drugiego dnia zaświeciło nam słoneczko
Karacik to chyba najmniejszy w Waszym busie? nie było Wam ciasno? byliscie takim duzym białym busem?

Posted

batiskaj napisał(a):
mój biedaczek obydwa dni tak przesiedział....w innym przypadku nie chcę mysleć jakby wygladał
2*CAC. 2*CACIB, 2*BOB, Champ.Rumunii i Grand Champion Rumunii

GRATKI :):):)
ja chyba mam tę piękność śnieżnobiałą na fotach ;)

Posted

Zabajka napisał(a):

niestety tylko to jedno mam.

w ogole probowalam znalezc w necie to co filmowala tv ichniejsza i te zdjecia do ichniejszej gazety, ale mi sie nie udalo :mad: