Randa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Już przeczytałam i wątek Simbi, Pipi i tutaj. No byłoby super, tylko na Simbi trzeba trochę poczekać może tez być Bajka od Pipi, ale ona też niewysterylizowana. Trzeba tej Pani watki psiaków podesłać do poczytania. Ewix dzięki. Quote
Evelin Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Bajka najprawdopodobniej jutro pojedzie do nowego domu :) Trzeba kciuki trzymać..jesli wszystko bedzie dobrze warszawianką zostanie :) :) :) SimbiBimbi-na te królewnę trzeba poczekac... Jak tam Pucek-Fredzelek?Nie moge się nadziwic,że tyle zbiegów okolicznosci musial się zdarzyć,żeby to futro dom odnalazlo.. Quote
Ewix Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ojjjj to super ekstra!! trzymam intensywnie kciuki za Bajkę :) no to w takim razie nie mam psiaków dla tej Pani do wysłania, ale jeszcze poszukam, napiszę jej o Azie, ale moze być za młoda... A Frędzel Pucuś ma się super świetnie, codziennie rano mnie budzi za wcześnie, a jak go odganiam to obraża sie i z warkiem wychodzi ale po minucie wraca z ponownym atakiem, tak wiec skończyło sie chyba moje dłuższe spanie :p cały dzień domaga się opieki, cały dzień albo śpi albo je albo się bawi z nami tak więc ni jak ma się to do przyslowiowego pieskiego życie ;) codziennie wieczorem wychodzi z moim Tatą i ze mną na spacer ... poprostu tęczowy most na Ziemi :D:D:D Quote
Randa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Bajka się rozchorowała i nie pójdzie do nowego domu. Buziaczki dla rozpuszczonego Frędzla. Quote
Ewix Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ajajajaj jaka szkoda :(( a co się z nia dzieje? :( Quote
Randa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wejdź na wątek Bajki, jest w banerku Evelin (na poprzedniej stronie wątku Frędzla) Quote
Pipi Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ewix,gdzie się podziałaś? Zapraszamy,przyjdz trochę. Quote
Ewix Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Przepraszam Was bardzo, ale trochę wsiąkłąm w książki podczas sesji, ale sukces, wczoraj zdałam nareszcie indeks i kolejny semestr do przodu :D Frędzelek ma się poprostu świetnie, dziś zaatakował z impetem pana elektryka, aż miło było patrzeć jak taki duży pan boi sie takiego malucha :) hehehe dzisiaj idę do TOZu, mamy zostać z przyjaciółką przeszkolone a jak będziemy szybko łapać to dostaniemy nowy, trzeci dzień dyżurów w biurze więc zapowiada się pracowicie i ciekawie :):) Quote
Evelin Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Ewix,super...pozdrów Pucka-Frędzelka koniecznie... Gratuluję zdanych egzaminów... Quote
Pipi Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ja również gratuluję.Trzymam kciuki za szkolenie.Fajnie i cieszę się,że "wejdziesz" do TOZ-u,będę miała chody,hi,hi,hi,żartuję ;).Jednak miło będzie mieć znajomą.Powodzenia i dla Frędzelka buziak :loveu: Quote
Randa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ewix będę zgłaszać Ci wszelkie interwencje. I jakby co to mam kandydatkę na Dt u Twojej przyjaciółki. No i gratulacje!I buziaki dla Pucusia-słodzizny! Quote
Ewix Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 A dziękuje bardzo za gratulacje :) Oczywiście Pipi że będziesz miała chody hehe ;) wszystkie będziecie miały :D mam nadzieje że sie sprawdze, bedę baaardzo mocno się starać. Dziękuje Randa za info o kandydacie na dt, zdzwonię się niedługo z Anią i zapytam ją czy jest już gotowa, ponieważ ostatnio coś jej chory kot dawał się we znaki, mam nadzieję że wszystko jest ok. "Pucek-słodzizna" ma jakieś problemy z brzuszkiem, mam nadzieje że to tylko jednorazowa przygoda, ale będę go obserowować, narazie to straszy wszystkich dziwnymi żabimi dźwiękami ze środka :) Wiecie o akcji TOZu że jak się przekaże 1% podatku dla nich to się dostaje karteczke na tańszą kastracje? :> Quote
Pipi Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Wiemy,wiemy,tylko ja np.nie odprowadzam podatku,bo nie pracuję.Za tamten rok będzie jakaś mikro suma,bo pół roku pracowałam na umowę.Oczywiście odprowadzę na TOZ.Ale co to za kwota???????,śmieszna wprost,bo zarabiałam 600 zł. Quote
Ewix Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Pipi, ja nie zarabiam więcej w tej mojej galerii alfa hehe ale wiesz, ważne jest to że chcesz pomóc to raz, a dwa tańsza kastracja to też fajny przywilej. Ja to chętnie pooddaje papierki na tańsze kastracje ode mnie i moich znajomych jeżeli ktoś z Was ma zamiar kastrować bądź sterylizować jakiegoś kandydata/kandydatkę :) Ciekawe ile mi się uda zdziałać w tym TOZie... Quote
MagdaNS Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Wiecie, nam się tak wydaje, że to tylko grosze, ale z tych groszy np. schronisko w Mielcu dostało za 2008 rok około 40 tysięcy, ja każdą złotówkę z mojego jednego procenta od lat przekazuję do OPP, lepiej tam, niż na diety posłów :) Quote
Pipi Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 A wiesz,że ja znam takich co na diety posłów oddają?a jacy dumni z tego? Ewix,ja chętnie bym skorzystała na jedną chociaż suczkę.Bezdomna była i przygarnęli ją u mnie we wsi chłopaki,bracia,ale ona już trzeci raz urodziła dzieci.Suczki wiem,że zlikwidowali,a trzy pieski maja juz miejsce,ale co to za miajsca.Na wsi. . . . Quote
Ewix Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Pipi, nie ma sprawy z tą zniżką, jak tylko się rozliczę i dostanę papierek od TOZu, to Ci go przekażę :) a, my z Mamą jutro zabieramy się za intensywną sprzedaż na allegro, znalazłyśmy troche ciuchów, kilka par butów, troche bizuterii do sprzedania, a pieniążki chcemy przekazać Tobie więc trzymaj mocno kciuki żeby sprzedać jak najwięcej i za jak najwięcej !!! :):):) Quote
Pipi Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Oj trzymam,trzymam,mocno zaciskam.Dziękuję bardzo pięknie. Quote
Pipi Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Oj trzymam,trzymam,mocno zaciskam.Dziękuję bardzo pięknie. Quote
Ewix Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 A oto i stronka z aukcjami: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5886551 Quote
Ewix Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Hej hej wszystkim :) Przepraszam, ze tak długo mi to zajęło, ale najpierw nie miałam czasu ze względu na sesję egzaminacyjną a po telefonie Randy podczas burzy piorun strzelił nam w skrzynkę internetową i cała ulica nie miała internetu przez ponad tydzień, a potem wyjechałam do Wawy bo 28 września mam operację :( Mam nadzieję, że wyjaśnień wystarczy :) A jeżeli chodzi o Puckowatego Frędzla, otóż ma się świetnie. Tylko burze powodują jego niepokój, ale każdą burzę i deszcz spędza w domu na moim łóżku i razem ze mną ogląda dr House'a ;) Dołączam zdjęcia :) Quote
Recommended Posts