ronja Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Randa, nie nudzisz się dzięki Puckowi:) Quote
Randa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ronja napisał(a):Randa, nie nudzisz się dzięki Puckowi:) Ano narzekać nie mogę, zwłaszcza, ze nie odstepuje mnie na krok.Acha- umie dawać łapki, prosić na dwóch tylnych łapkach, jak klepnąć ręką dwa razy w podłogę czy tapczan, to sie w tym miejscu kładzie. Quote
ronja Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 bardzo mądry chłopczyk a kiedy będą nowe fotki? Quote
Randa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Evelin przyjedzie z aparatem we środe wieczorem, jak dobrze pójdzie -fotki we czwartek - chyba ze się pokłócimy w jakiej pozycji Pucka fotografować Quote
Evelin Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Pucka zdjęcia będą oczywiście najpóźniej w czwartek...ale zdjęcie rtg Pucka dopiro po świetach,bo komuś nie chciało sie zabrać zdjęcia z lecznicy :) A jesli chodzi o pzycje pucka do fotografowania-hmmm na fotkach to ja się znam- jakby ktos miał watpliwości to prosze popatrzec na zdjęcie Pucki powyżej :) Quote
Randa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 No to rzeczywiście zobaczymy Pucka na watku w pełnej krasie... Quote
Randa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Pucio rozwalił kołnierz - nie wyczuł odległości.Okazał się być lizakiem - liże ręce, nogi i co popadnie. Trochę się już oswoił z nowym środowiskiem, zasypia spokojniej.Wszędzie go pełno, strasznie ruchliwy. Pucio pozdrawia ciotki. Quote
ronja Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Pucek to taki typ naszego Słodyczaka. pozdrawiamy (ja i Simbi) Pucka i czekamy jutro na obiecane fotki Quote
Evelin Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [FONT=Times New Roman]Uprzejmie donoszę wszystkim zainteresowanym, że Pucek ma się dobrze. Zjada chetnie,jest pogodny i oddycha jak normalny pies…bardzo trudno ograniczyc mu ruch,bo to taka 8-kilogramowa pchła jest- hyc i w mginieiu oka jest na kanapie. Umie żebrac, podawac łapki..[/FONT] [FONT=Times New Roman]I można powiedzieć,ze na swięta dostał piekny prezent-szanse na życie [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]28 grudnia Pucek pojedzie na zdjęcie szwów…Parę zdjęc Pucka..[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Evelin Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Ale to jeszce nie koniec światecznej opowieści...Jest u nas taki zwyczaj,że Wigilię odwiedza sie groby bliskich..Na cmentarzu przy kontenerze na śmieci siedziało zagłodzone małe szczenię...padało,było zimno.I cóz potrafilibyści spokojnie zasiąść do Wigilii wiedząc,że niedaleko jest głodny szczeniak.... Przedstawiam Wam nową tymczasowiczke garażu u Randy-Tolę.. Z Puckiem- mają o czym pogadać...Nie bedę pisała czego zyczę tym potworom,którzy wywalili Paję,Pucka i Tolę..ale naprawdę wszystkiego najgorszego im zyczę..Tola załapie się do weta z Puckiem,wtedy poproszę o zdjęcie rtg Pucka i opis operacji... Quote
ronja Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Pucek śliczny, cieszę się, że dochodzi do zdrowia Tola bidniutka, taki przecineczek, miała wyjątkowe szczęscie - ciotka Randa jakiś psi magnes połknęła czy jak... niedługo garaż będzie trzeba rozbudować chyba... Quote
Randa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Chyba przestanę z domu wychodzić w tym roku.... Tola jest wychudzona a brzuch jak balon, pewnie jakieś ma robale.Na jedzenie się rzuca jakby nigdy nie widziała.Widać na niej zebra i wszystkie kości.Ogólnie jestem wkurzona na to wszystko. Quote
zachary Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Niestety, ten psi magnes jest nieusuwalny....Randa, Ty złota kobieto, jak nie wyjdziesz z domu, to psia bida i tak znajdzie drogę do Ciebie... Quote
pucka69 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Randa - ten pomysł z rozbudową garażu bardzo dobry jest. A obok kilka bud od razu. I kojców. Podwórko masz duże? Quote
Evelin Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Pucka, Ty masz fajne miejsce pod oknami :)...Randa rozbuduje garaż,a u Ciebie bedzie filia przedsiębiorstwa...Dwie budy z pewnościa tam sie zmieszczą :) Pucka Ci damy na przetrzymanie...Tolę gratis ...w sumie ten Pucek podobny do Ciebie:) Quote
Randa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Właśnie potrzebne mi na cito filie mojego przedsiębiorstwa, jak się filie znajda możemy rozbudowywać. I jeszcze klika magnesów zatrudnić ( takim nawet płacić nie trzeba, sami będa donosić). Quote
Pipi Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Jezu kochany,Randa,Ty tak jak ja nie możesz z domu wychodzić.U mnie zaczynało się tak samo.Doskonale rozumiem co czujesz i dziękuję Ci za te psiaki.Wszystkiego najlepszego,wytrwałości,zdrowia,szczęścia,lepszego Nowego Roku kochana. Wejdź na wątek dawnej Szczotki,Krecika,przypomnisz wtedy,że warto pomagać.Pozdrawiam cieplutko. Quote
Randa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ja Cię też Pipi dobrze rozumiem, na wsi wrażliwym ludziom można oczadzieć.W mieście człowiek nie jest narazony az na tyle znalezisk, zwierzęta też sobie lepiej radzą w śmietnikach. Tu co cieczka, to kolejne psie i kocie nieszczęścia, leczenie u weta i sterylki nie w modzie, kasy szkoda. Wiem, że warto pomagać tylko czasami ciężko. Quote
ronja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Randa, czy i ja mogłabym skorzystać z filii Twojego przedsiębiorstwa?;) wlasnie moja przyjaciólka znalazla szczeniaka, nie mamy co z nim zrobić, ja już u siebie nie upchnę http://www.dogomania.pl/threads/176335-Znaleziony-szczeniak-nie-ma-gdzie-siAE-podziaAE-Pomocy?p=13763771#post13763771 Quote
jaanna019 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Nasz podopieczny poszedł do domu i zostawił po sobie allegro. Bakteria wstawiła tam Tolę http://allegro.pl/show_item.php?item=863408517 oby przyniosło malutkiej szczęście. Na kogo namiary podać? Quote
Randa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 jaanna019 napisał(a):Nasz podopieczny poszedł do domu i zostawił po sobie allegro. Bakteria wstawiła tam Tolę http://allegro.pl/show_item.php?item=863408517 oby przyniosło malutkiej szczęście. Na kogo namiary podać? Ślicznie dziękuję, namiary przjda na pw. Tola jutro pojedzie do weta,brzuch ma mniej opuchnięty-ta opuchlizna wielka była tez chyba z głodu.Strasznie bidniutka, ale wola życia wielka. Quote
Randa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 ronja napisał(a):Randa, czy i ja mogłabym skorzystać z filii Twojego przedsiębiorstwa?;) wlasnie moja przyjaciólka znalazla szczeniaka, nie mamy co z nim zrobić, ja już u siebie nie upchnę http://www.dogomania.pl/threads/176335-Znaleziony-szczeniak-nie-ma-gdzie-siAE-podziaAE-Pomocy?p=13763771#post13763771 Ronja, to ja szukam filii!!!Moje pseudoprzdesiębiorstwo pęka w szwach, a mnie całymi dniami w domu nie ma. Biedaczkowi trzeba czegoś szukać. Quote
Evelin Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 PW poszły....Tola ma się dobrze i na razie się niczym nie przejmuje...Jedyne co ja interesuje to pełna micha...aż przykro patrzeć jak łapczywie rzuca się na jedzenie.Dostaje ryż z marchewką i kurczakiem i nic więcej...ukradła kawałek chlebka.. Quote
ronja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 bidne te szczeniaki porzucone, niepotrzebne. Quote
Randa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Oj, bidne, zwłaszca suczki. Pucek jutro ma zdjęcie szwów, ogólnie pilnuje ,,biznesu" czyli mnie, inne psy go w ogóle nie interesują. Quote
Recommended Posts