Oliwia^P Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [FONT=Times New Roman]Witam chciałam przedstawić wszystkim GRETE nowego szpica na forum.[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
kasiase Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 bardzo ładna sunia-mam nadzieje ze spełni wszystkie pokładane w niej nadzieje..:multi: Quote
deptusie Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Witaj OLIWIA P -NA FORUM- to na wstępie. Widzę,że doczekała się Pani upragnionego SZPICKA -gratulacje-dużo zdrówka dla maluszka ,cierpliwosci w wychowaniu ,wielu sukcesów wystawowych jeżeli nosi się pani z zamiarem wystawiania milusińskiej. Pozdrawiam Quote
filonek_bezogonek Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 napisz nam coś wiecej o nim :) jestem ciekawa "nowego forumowicza" Quote
Oliwia^P Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 filonek_bezogonek napisał(a):napisz nam coś wiecej o nim :) jestem ciekawa "nowego forumowicza" Witam i przedstawiam GRETA - urodzona 23.09.2009 r. Mama SAMI Wspólny Dom Tata PROGITY BEAUCLIFF Kontrakt Malutka jak na szpica przystało interesuje się wszystkim szczeka na wszystko co się rusza. W naszym domu ma kolegę kota syberyjskiego niebieskiego i znalezioną kotkę europejska. Koty narazie są bardzo zaciekawione nowym domownikiem, który bardzo dużo szczeka i gryzie wszysko. Dzisiaj wieczorem wstawie nowe zdjecia malutkiej, która uwielbia być fotografowana. Dziekuje za odwiedzenie nas i gorąco pozdrawiam.:lol: Quote
Marzena* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Hej a gdzie obiecane foteczki ??? Strasznie jestem ciekawa reakcji naszych dziewczyn jak się w końcu spotkamy ;) Quote
Oliwia^P Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Dodaje obiecane nowe zdjecia GRETY To sa nowi znajomi GRETY Quote
Pencia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Życzę aby mała zdrowo rosła i wspaniale się rozwijała,powodzenia i wytrwałości.Pozdrawiam Quote
kasiase Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 trzeba pomyslec o spotkaniu Grety i Jumi Quote
Oliwia^P Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Witam oczywiście, trzeba będzie zorganizować spotkanie na wiosne przy malutkim grilu. Goraco pozdrawiam. Quote
Oliwia^P Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 :lol: Witam i dziekuję za odwiedzenie naszej strony. Zdjecia Pani "PUSIA" ogladam z zachwytem. Quote
Karma Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Witam i niech zdrowo rośnie i się ładnie rozwija. Quote
Pencia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Oliwia^P napisał(a)::lol: Witam i dziekuję za odwiedzenie naszej strony. Zdjecia Pani "PUSIA" ogladam z zachwytem. Bardzo dziękuję za miłe słowo,pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku,będę tu często zaglądała. Quote
Oliwia^P Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Pencia']Bardzo dziękuję za miłe słowo,pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku,będę tu często zaglądała.[/QUOTE Jeszcze raz dziekuję za odwiedziny na naszej stronie i Wszystkim Szczęsliwego Nowego Roku zaraz wstawie nowe zdjęcia Grety.:multi: Quote
J.G Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Super,czekam z niecierpliwością na nowe zdjęcia GRETY. Quote
Pencia2 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Fajnie wyglądają dwa śnieżne maluszki(mały człowiek i mały psiaczek) Quote
J.G Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Oliwia^P napisał(a):Jutro wstawię Katarzyno Super. Czekam z niecierpliwością na nowe fotki. Quote
Recommended Posts