agnieszkareuter Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 U mnie dalej wolne miejsce sprawdzcie go na małe suczki i koty może jednak? Quote
Soema Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 No i d*** :( będzie zwrot z adopcji jednego psa i DT czeka na niego. Bo Saimon.. 'bałagani'..:mdleje: Musimy szukać innego miejsca..:( a teraz Święta i nikt telefonów nie mogę się dodzwonić. Quote
Soema Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Agnezia napisał(a):A może u ta powyższa propozycja?? Musimy znaleźc kogoś na wizytę do pani Agnieszki :) no i nie wiem jak boksio do kotów, bo on charakterny. Jest jeszcze opcja, że pani Agnieszka adoptuje innego boksia i zwolni się DT nasz. Albo państwo Saimona zmądrzeją.. Quote
Agnezia Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Pewnie w święta nic się nie działo ale może?? Quote
Soema Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Agnezia napisał(a):Pewnie w święta nic się nie działo ale może?? Nic, niestety.. ale to bardzo ogranicza. Quote
Soema Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 A w Święta się działo.... :) Boksio ma dom! Wyadoptowany został bezpośrednio ze schronu, ale wiemy gdzie. Jego byłym właścicielem, jest mężczyzna który rozszedł się z żoną i wpadł w alkoholizm.. Zaadoptowało go młode małżeństwo, które niedawno straciło swojego psa.. zmarł na raka. Wykrywka, jest miejsce w Zielonej Górze, może jakiś Wasz by tam poszedł? Koszt 18zł na dobę z wyżywieniem. Quote
giselle4 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 soema,miałam nosa ze napisalam do Ciebie byłas nie tylko blizej ale i szybciej dziekuje...to nam pomaga pomagac-Wiara Quote
Recommended Posts