Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to zabieraj Go ze soba a co ;) weż umowę na wszelki wypadek hihi kto wie co może sie zdarzyc :) i dużo cierpliwości...... dzisiaj niby juz na drodze lepiej, ale ja wczoraj do domu z pracy (odleglosc 7km) wracalam rowno 3 godziny........

Posted

Panstwo sie zakochali , Fredzio wszedl jak do siebie, kola do gory, lizal po twarzach, od razu na lozko w sypialni. Pozniej nagle zniknal i okazalo sie ze siedzi w kuchni na narozniku i je ptasie mleczko:) Nowi wlasciciele mieszkaja w domku z ogrodkiem, sami bo dzieci juz niedawno wyfrunely z gniazda, ale akurat dzis przylecieli z Tunezji z Sylwestra i do rodzicow na kolacje wiec bylo duzo ludzi, Fredzio kazdemu dal sie wyglaskac po brzuchu:)
Nie mialam serca dzis go zabierac i pozniej znowu wozic wiec...Fredzio od dzis mieszka w Piastowie:multi:
Kazalam narazie prowadzac go na smyczy dopoki nie sprawdza kazdej najmniejszej dziury w ogrodzeniu. Mam nadzieje ze bedzie im we trojke dobrze:) Zdjecia obiecali wysylac mi na maila:)

Posted

Kinia - a nie zapytalabyś tych państwa od Fredzia ,ktorzy mają domek z ogrodkiem i zlote serca -czy nie wzięliby jeszcze jednego psa ? Fredzio mialby towarzystwo do zabawy kolo domku -a oni będa bardziej szczęsliwi ,że pomogli dwóm porzuconym biedakom ..? Tak mi się marzy ....;)