Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ISADORKO strona piękna wizualnie :) no i wspaniały gest z tym zdjęciem Fredzia . Jesteś nieocenioną dobrocią Isadorko :)

Kinia relacja super .

Co do rumianku też na to zwróciłam uwagę , że lepiej krople ponieważ ja też niegdyś rumianek używałam ale właśnie wetka powiedziała żeby nie bo wysusza ale popełniłam ten sam błąd każdemu się zdarza a to przeważnie z dorbych intencji tak wychodzi bo ze złych to w ogóle nie przemywałabym ślepek i Ci Panstwo tyż nie :)

• 4 weeks later...
  • Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochani. Fredek nie mogl lepiej trafic...co tydzien mam telefon z domku Fredka i streszczenie co robi i jak sie czuje. A czuje sie naprawde dobrze, jest na karmie light, ma duzo spacerow wiec linia mu sie poprawia;) jest czujny na spacerach , ciagle szczeka, Pan Krzysztof pytal sie mnie w zartach czy Fredek nie byl psem przewodnikiem:)

• 2 weeks later...
Posted

Serdeczne pozdrowienia przesyłamy dla Pani wraz z Fredziem. Obecnie jest już bardzo wesoły i cieszy się wraz z nami. Z każdym dniem widać, że zapomina o swoich smutnych chwilach jakie miewał kiedyś. Za każdy miły zwrot i gest ocenia na swój sposób delikatnie liżąc nas po rękach. Jest obecnie po odrobacznieniu i planowo czeka na szczepienia ogólne. Nawet naszemu Panu Doktorowi Weterynarii Fredzio przypadł do gustu- bardzo podobało się jego zachowanie. Przed badaniem wnikliwie węsząc zakamarki gabinetu a następnie przechyliwszy figlarnie zapytał wzrokiem Pana Doktora jaką metodą będę zbadany? Dalej tak jak Pan doktor sobie życzył ułożył się do badania swego stanu zdrowia. Po badaniach podziękował merdając ogonkiem za wizytę i nie oglądając sie za siebie opuścił gabinet wraz z Ewą. Łączymy Pozdrowienia dla całej Pani Rodzinki. Krzysztof wraz z Ewą.

Posted

Ogromnie się cieszymy, że Fredzio zachowuje się jak przystało na gentelmena. Jest przefajny i widać, że szczęśliwy, że wreszcie znalazł swoją prawdziwą "przystań".
Życzymy domkowi wspaniałych chwil i dużo miłości.:loveu:

• 2 weeks later...