obraczus87 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Kinia1984 napisał(a):ze to:D w ząbkach:) narazie nic wiecej nie powiem bo nie chce zapeszyc:D Super :) trzymam kciuki! Quote
Kinia1984 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 zaplacilam za hotelik Fredka 240 zł na koncie zostaje 105,14 zł Quote
obraczus87 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ale zaczela sie sniezyca w Warszawie ... Quote
Kinia1984 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 nie tylko w warszawie Martuś...nie wyjade jutro z osiedla jak Boga kocham...od poczatku tych sniegow nikt u mnie nie odsniezyl osiedla... Quote
obraczus87 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Kinia1984 napisał(a):nie tylko w warszawie Martuś...nie wyjade jutro z osiedla jak Boga kocham...od poczatku tych sniegow nikt u mnie nie odsniezyl osiedla... Ja jutro musze okolo 9 sie dostac do auta to chyba jak wyjde z domu o 7 to powinno mi straczyc czasu na odsniezenie.... :( jesli wyjde z bloku. Quote
Kinia1984 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 czas sobie spychacz kupic...:) Quote
obraczus87 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Kinia1984 napisał(a):czas sobie spychacz kupic...:) Łopate woże w aucie :) na spychacz mnie nie stac chyba :D Quote
obraczus87 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Isadora7 napisał(a):coś wiadomo z domkiem Fredzia? Wizyta w poniedzialek. Quote
Isadora7 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 obraczus87 napisał(a):Wizyta w poniedzialek. Trzymam kciuki i wstrzymuję oddech Quote
Monika z Katowic Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='obraczus87']Wizyta w poniedzialek.[/QUOTE] Najmocniej w świecie trzymam kciuki!!!:santagri: Zaraz napiszcie jaki efekt wizyty! Quote
obraczus87 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='obraczus87']Trzymam kciuki!!!!!!!!!!! :)[/QUOTE] Czekam z niecierpliwościa na wynik wizyty.................:oops: Quote
Kinia1984 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Fredzio jutro jedzie do bardzo ciepłego domku!!!!!:) Nareszcie:) Domek jest w Ząbkach, w domu mieszka straszy Pan ktory jest juz na emeryturze i mieszka z córką. Pan od niedawna ma internet ale szybko sie wszystkiego uczy..:) niedawno odszedl ich 14 letni jamnik i chca przygarnac jakiegos potrzebujacego:) zdjecia obiecane, bedą:) strasznie sie cieszę:) Laura1108 dziękuję za pomoc w wizycie:) Quote
obraczus87 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Wspaniale wiesci!!!!!!!!!!! :) HURRA!!!!! :) HURRA HURRA HURRA :) w koncu, nareszcie, udało sie :) HURRA!!!!!!!!!!! Quote
__Lara Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Kinia1984']Fredzio jutro jedzie do bardzo ciepłego domku!!!!!:) Nareszcie:) Domek jest w Ząbkach, w domu mieszka straszy Pan ktory jest juz na emeryturze i mieszka z córką. Pan od niedawna ma internet ale szybko sie wszystkiego uczy..:) niedawno odszedl ich 14 letni jamnik i chca przygarnac jakiegos potrzebujacego:) zdjecia obiecane, bedą:) strasznie sie cieszę:) Laura1108 dziękuję za pomoc w wizycie:)[/QUOTE] No suuuuuuuuuuuuuuper :) a będą go pilnować żeby nie zwiewał? Quote
Kinia1984 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 beda beda...:) ich jamnik tez cale zycie na smyczy chodzil bo tez gluchy na wolanie byl:) Quote
yunona Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ufffffffffffffff. Wreszcie odetchnęłam. Fredziuniu kochany cieszę się przeogromnie, że masz super domek.:multi: Powodzenia i pilnuj się! :loveu: Bez nawiewania!:eviltong::evil_lol: Quote
Laura1108 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Kinia1984']Fredzio jutro jedzie do bardzo ciepłego domku!!!!!:) Nareszcie:) Domek jest w Ząbkach, w domu mieszka straszy Pan ktory jest juz na emeryturze i mieszka z córką. Pan od niedawna ma internet ale szybko sie wszystkiego uczy..:) niedawno odszedl ich 14 letni jamnik i chca przygarnac jakiegos potrzebujacego:) zdjecia obiecane, bedą:) strasznie sie cieszę:) Laura1108 dziękuję za pomoc w wizycie:)[/QUOTE] To bardzo po krótce ale domek naprawdę fajny ludzie bardzo normalni tacy zwykli PRAWDZIWI ludzie nie Ci którzy tylko udają ludzi , przyznam że po 5 minutach nie miałam wątpliwości , że to ten dom ludzie którzy naprawdę w sposób taki fajny wspomniali tamtego Tuptusia , siadłyśmy na fotelach tuż po wejściu a Pan od razu powiedział "Usiadły Panie na fotelach , na których tuptuś lubił leżeć " ... Jak dla mnie dom super i z lekkim sercem można oddam tam Fredzia a to czy upilnują to już niestety siła wyższa , Oni na pewno będą go kochali i stawali na głowie by go nie stracić ale reszta to już nie od nich zależy do momentu gdzie ta rodzina ma wpływ na losy psa jestem spokojna a tam gdzie Fredek cos wywinie to niestety ... Ja trzymam kciuki za to by Fredziuch nie myślał o ucieczkach i mam nadzieję , że będą świetnym duetem z Panem zwłaszcza , że Fredzio praktycznie nigdy nie będzie sam i będą razem na keybordzie grali i muzyki słuchali tak Pan mówił :) to taki wspaniały starszy Pan , który chce psa bo chce przyjaciela . Fredziu wywiń jakiś numer to znajdziemy Cię z Kinią i nakopiemy te długie doopalkę . Powodzenia na nowej drodze Twojego psiego życia ! Quote
Laura1108 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Acha Kinia i nie ma za co dziękować Fredek to nie jest taki mi obcy jak wiesz :loveu: trochę się znamy z tym sznurówkiem uciekinierem :evil_lol: Z resztą na wizyty fajnie jeździć we dwoje bo czasem czego jedno nie zauważy to drugie dostrzeże a jak dwoje wychodzać w milczeniu i prawie jednocześnie mówi jestem na tak to jakoś nie widzę konieczności na zbędne dyskusje i polemiki :lol: Polecam się na przyszłość a jak moja Laura podrośnie to na pewno będziemy mogły we trzy jeździć na każdą wizytę :cool3: Quote
li1 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Nie wierzylam, ze Fredziula spotka kiedys szczescie i wplacilam na hotelik do marca czy kwietnia. A tu czytam ze domek jest dla lobuzika. Niech sie chlopak dobrze sprawuje a panciostwu dlugiego i dobrego zycia z Fredzim zycze. Quote
Monika z Katowic Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 :bigcool::bigcool::bigcool:Fredziulku! Jak ja się cieszę!:cunao: Brawo dziewczyny! Tak pięknie wyadoptować Fredzia!:loveu::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ja jeszcze raz sobie napiszę - HURRA< HURRA HURRA :) !!!! Quote
Recommended Posts