Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia1984 napisał(a):
nie tylko w warszawie Martuś...nie wyjade jutro z osiedla jak Boga kocham...od poczatku tych sniegow nikt u mnie nie odsniezyl osiedla...

Ja jutro musze okolo 9 sie dostac do auta to chyba jak wyjde z domu o 7 to powinno mi straczyc czasu na odsniezenie.... :( jesli wyjde z bloku.

Posted

Fredzio jutro jedzie do bardzo ciepłego domku!!!!!:) Nareszcie:) Domek jest w Ząbkach, w domu mieszka straszy Pan ktory jest juz na emeryturze i mieszka z córką. Pan od niedawna ma internet ale szybko sie wszystkiego uczy..:) niedawno odszedl ich 14 letni jamnik i chca przygarnac jakiegos potrzebujacego:) zdjecia obiecane, bedą:)
strasznie sie cieszę:)
Laura1108 dziękuję za pomoc w wizycie:)

Posted

[quote name='Kinia1984']Fredzio jutro jedzie do bardzo ciepłego domku!!!!!:) Nareszcie:) Domek jest w Ząbkach, w domu mieszka straszy Pan ktory jest juz na emeryturze i mieszka z córką. Pan od niedawna ma internet ale szybko sie wszystkiego uczy..:) niedawno odszedl ich 14 letni jamnik i chca przygarnac jakiegos potrzebujacego:) zdjecia obiecane, bedą:)
Laura1108 dziękuję za pomoc w wizycie:)[/QUOTE]

No suuuuuuuuuuuuuuper :) a będą go pilnować żeby nie zwiewał?

Posted

Ufffffffffffffff. Wreszcie odetchnęłam. Fredziuniu kochany cieszę się przeogromnie, że masz super domek.:multi: Powodzenia i pilnuj się! :loveu: Bez nawiewania!:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Kinia1984']Fredzio jutro jedzie do bardzo ciepłego domku!!!!!:) Nareszcie:) Domek jest w Ząbkach, w domu mieszka straszy Pan ktory jest juz na emeryturze i mieszka z córką. Pan od niedawna ma internet ale szybko sie wszystkiego uczy..:) niedawno odszedl ich 14 letni jamnik i chca przygarnac jakiegos potrzebujacego:) zdjecia obiecane, bedą:)
Laura1108 dziękuję za pomoc w wizycie:)[/QUOTE]

To bardzo po krótce ale domek naprawdę fajny ludzie bardzo normalni tacy zwykli PRAWDZIWI ludzie nie Ci którzy tylko udają ludzi , przyznam że po 5 minutach nie miałam wątpliwości , że to ten dom ludzie którzy naprawdę w sposób taki fajny wspomniali tamtego Tuptusia , siadłyśmy na fotelach tuż po wejściu a Pan od razu powiedział "Usiadły Panie na fotelach , na których tuptuś lubił leżeć " ... Jak dla mnie dom super i z lekkim sercem można oddam tam Fredzia a to czy upilnują to już niestety siła wyższa , Oni na pewno będą go kochali i stawali na głowie by go nie stracić ale reszta to już nie od nich zależy do momentu gdzie ta rodzina ma wpływ na losy psa jestem spokojna a tam gdzie Fredek cos wywinie to niestety ... Ja trzymam kciuki za to by Fredziuch nie myślał o ucieczkach i mam nadzieję , że będą świetnym duetem z Panem zwłaszcza , że Fredzio praktycznie nigdy nie będzie sam i będą razem na keybordzie grali i muzyki słuchali tak Pan mówił :) to taki wspaniały starszy Pan , który chce psa bo chce przyjaciela .

Fredziu wywiń jakiś numer to znajdziemy Cię z Kinią i nakopiemy te długie doopalkę .

Powodzenia na nowej drodze Twojego psiego życia !

Posted

Acha Kinia i nie ma za co dziękować Fredek to nie jest taki mi obcy jak wiesz :loveu: trochę się znamy z tym sznurówkiem uciekinierem :evil_lol: Z resztą na wizyty fajnie jeździć we dwoje bo czasem czego jedno nie zauważy to drugie dostrzeże a jak dwoje wychodzać w milczeniu i prawie jednocześnie mówi jestem na tak to jakoś nie widzę konieczności na zbędne dyskusje i polemiki :lol: Polecam się na przyszłość a jak moja Laura podrośnie to na pewno będziemy mogły we trzy jeździć na każdą wizytę :cool3:

Posted

Nie wierzylam, ze Fredziula spotka kiedys szczescie i wplacilam na hotelik do marca czy kwietnia. A tu czytam ze domek jest dla lobuzika. Niech sie chlopak dobrze sprawuje a panciostwu dlugiego i dobrego zycia z Fredzim zycze.