Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie mam fot...Natalia miala robic niedawno..moj aparat chwilowo umarl...
Poza tym Fredek jak mu sie robi zdejcia wychodzi na nich na obrazonego i odwraca glowe:)
jak go ostatnio prowadzilam na smyczy to ladnie szedl...oczywiscie jak go wolalam po imieniu to sie nie odwracal...:) czyli chodzenie bez smyczy raczej nie bedzie mozliwe...:)

Posted

Byłam dzisiaj w Hoteliku. Odwiedziłam wszystkie psiaki :)

Wygłaskałam Fredzia, nakarmiłam smakołykami --> swoja drogą to straszny łakomczuszek ;)

Niestety zdjęcia sa kiepskie, głównie tyłek Fredka ;)

Posted

Za Fredka za październik wyszło mi 248zł, plus 3zł odrobaczenie. Musiałam wszyskie psy odrobaczyć bo przyjechały ostatnio bardzo zarobaczone i u Barrego w badaniach wyszło że ma robaki na które pratel nie działał więc jak jeden ma to reszta napewno też dlatego wszystkie miały trzydniówkę odpowiednikiem aniprazolu dla świetego spokoju :)

Kinia prosiła mnie o zdjęcia Fredka w domu, spróbuję jutro coś zrobić ale u mnie jest za ciemno na zrobienie dobrych zdjęć i albo są nieostre albo trzeba z lampą, ale spróbuję.

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Dzis pojdzie przelew za hotel 251 zł ...
Czy ktoras z cioteczek nie mialaby ochoty wykupic Fredkowi jakiegos pakietu ogloszen?:) tekst jest, zdjecia w sumie tez...

A ile kasy potrzeba na taki pakiet?:lol:

Posted

Kinia1984 napisał(a):
poszukam jakiegos bazarku ogloszeniowego i zoabcze, ale mysle ze gora 25 zl, najczesciej 15 zł:) a co jestes chetna na sponsoring Fredkowego pakietu?:)

Walnij pakiet jak największy , w przyszłym tygodniu wyślę pieniążki z bazarku, który był robiony dla Esti, która już znalazła domek. Jest to 127 zł z tym, że dla Fredka przeznaczam 60 zł , a resztę na najstarszego bidnego jamniora wedle uznania Danusi, która prowadzi JS.
Jeśli nie masz kasy to napisz , to jeszcze dziś puszczę przelew na 25-30 zł a jutro już będziesz mieć na koncie. Poza tym Isadora robi allegro dla Fredka . Jak już będzie odpalone to dam znać .

Posted

yunona napisał(a):
walnij pakiet jak największy , w przyszłym tygodniu wyślę pieniążki z bazarku, który był robiony dla esti, która już znalazła domek. Jest to 127 zł z tym, że dla fredka przeznaczam 60 zł , a resztę na najstarszego bidnego jamniora wedle uznania danusi, która prowadzi js.
Jeśli nie masz kasy to napisz , to jeszcze dziś puszczę przelew na 25-30 zł a jutro już będziesz mieć na koncie. Poza tym isadora robi allegro dla fredka . Jak już będzie odpalone to dam znać .

hurra :) !!!!!!!!!!!!!!