yunona Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Kinia jak tam nasz Fredzio, grzeczniutki? Czy na spacerkach jest już lepiej i nie próbuje nawiewać? Wrzuć proszę jakieś fajne foty.:lol: Quote
Kinia1984 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 ja nie mam fot...Natalia miala robic niedawno..moj aparat chwilowo umarl... Poza tym Fredek jak mu sie robi zdejcia wychodzi na nich na obrazonego i odwraca glowe:) jak go ostatnio prowadzilam na smyczy to ladnie szedl...oczywiscie jak go wolalam po imieniu to sie nie odwracal...:) czyli chodzenie bez smyczy raczej nie bedzie mozliwe...:) Quote
__Lara Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Wątek kolejnego jamniczego nieszczęścia :( klik Quote
Monika z Katowic Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Tyle tych maleńkich, jaminiczych nieszczęść na Dogomanii.:(:( Mizianki dla Fredzika. Quote
obraczus87 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Byłam dzisiaj w Hoteliku. Odwiedziłam wszystkie psiaki :) Wygłaskałam Fredzia, nakarmiłam smakołykami --> swoja drogą to straszny łakomczuszek ;) Niestety zdjęcia sa kiepskie, głównie tyłek Fredka ;) Quote
Monika z Katowic Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ależ Fredzio ma śliczny tyłeczek! :) A pyszczek też dobrze widać! :) Quote
Kinia1984 Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Marta dziękuje za zdjęcia:loveu: tak jak pisalam Fredek nie lubi byc fotografowany, ma inne zajecia;) Quote
obraczus87 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 To zdjecie na ktorym Fredek sie odwrocil bylo zrobione sposobem ;) Natalia zaczela udawac ze wola jakiegos kota. Tak wlasnie Fredek reaguje na ewentualna obecnosc kota w poblizu :D Quote
Astaroth Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Za Fredka za październik wyszło mi 248zł, plus 3zł odrobaczenie. Musiałam wszyskie psy odrobaczyć bo przyjechały ostatnio bardzo zarobaczone i u Barrego w badaniach wyszło że ma robaki na które pratel nie działał więc jak jeden ma to reszta napewno też dlatego wszystkie miały trzydniówkę odpowiednikiem aniprazolu dla świetego spokoju :) Kinia prosiła mnie o zdjęcia Fredka w domu, spróbuję jutro coś zrobić ale u mnie jest za ciemno na zrobienie dobrych zdjęć i albo są nieostre albo trzeba z lampą, ale spróbuję. Quote
Astaroth Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Isadora7 napisał(a):a Fredziowi się chyba przytyło od przyjazdu do mnie jest na diecie i raczej schudł ale spaceruje tylko na smyczy więc zrzucanie wagi wolno mu idzie. Quote
Kinia1984 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Isadora w porownaniu z tym jaki byl zaraz po przyjezdzie od tamtego faceta to teraz to on anorektyk jest....:) Quote
obraczus87 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Fredzio wskakuj na pierwsza!!!! Przypominam, ze Fredziowi ciagle brakuje deklaracji...... Quote
Kinia1984 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Dzis pojdzie przelew za hotel 251 zł ... Czy ktoras z cioteczek nie mialaby ochoty wykupic Fredkowi jakiegos pakietu ogloszen?:) tekst jest, zdjecia w sumie tez... Quote
__Lara Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 To ja wpłacę jednorazowo 25zł z weselnego pakietu dla psiaków, poproszę o nr konta. Quote
yunona Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Kinia1984 napisał(a):Dzis pojdzie przelew za hotel 251 zł ... Czy ktoras z cioteczek nie mialaby ochoty wykupic Fredkowi jakiegos pakietu ogloszen?:) tekst jest, zdjecia w sumie tez... A ile kasy potrzeba na taki pakiet?:lol: Quote
Kinia1984 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 poszukam jakiegos bazarku ogloszeniowego i zoabcze, ale mysle ze gora 25 zl, najczesciej 15 zł:) a co jestes chetna na sponsoring Fredkowego pakietu?:) Quote
yunona Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Kinia1984 napisał(a):poszukam jakiegos bazarku ogloszeniowego i zoabcze, ale mysle ze gora 25 zl, najczesciej 15 zł:) a co jestes chetna na sponsoring Fredkowego pakietu?:) Walnij pakiet jak największy , w przyszłym tygodniu wyślę pieniążki z bazarku, który był robiony dla Esti, która już znalazła domek. Jest to 127 zł z tym, że dla Fredka przeznaczam 60 zł , a resztę na najstarszego bidnego jamniora wedle uznania Danusi, która prowadzi JS. Jeśli nie masz kasy to napisz , to jeszcze dziś puszczę przelew na 25-30 zł a jutro już będziesz mieć na koncie. Poza tym Isadora robi allegro dla Fredka . Jak już będzie odpalone to dam znać . Quote
anouk92 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ciotki jutro zlot Warszawskich dogomaniaków - wpadajcie: http://www.dogomania.pl/threads/195492-!!!-ZLOT-DOGOMANIAKÓW-11-listopada-godz.-17.00!-POLA-MOKOTOWSKIE!!! Quote
obraczus87 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 yunona napisał(a):walnij pakiet jak największy , w przyszłym tygodniu wyślę pieniążki z bazarku, który był robiony dla esti, która już znalazła domek. Jest to 127 zł z tym, że dla fredka przeznaczam 60 zł , a resztę na najstarszego bidnego jamniora wedle uznania danusi, która prowadzi js. Jeśli nie masz kasy to napisz , to jeszcze dziś puszczę przelew na 25-30 zł a jutro już będziesz mieć na koncie. Poza tym isadora robi allegro dla fredka . Jak już będzie odpalone to dam znać . hurra :) !!!!!!!!!!!!!! Quote
Kinia1984 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 szukam bazarku ogloszeniowego ale znalazlam tylko jeden tylko ze tam tylko 15 ogloszen i to na tych portalach co Fredek jeszcze ma...szukam dalej.. Quote
Recommended Posts