Astaroth Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Kinia1984 napisał(a):Fredzio nadal przygnębiony...Wsrod psow ma swoich faworytow ale tez wrogow:) wiec nie do wszystkich psow jest anty... doszly wpłaty od Isadorki7 i mojego TZa. Dziekujemy:) Kinia podeślij mi swojego maila to prześlę zdjęcia Fredzia. Quote
paros Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Podeślę informacje i zdjęcia do domków chętnych na jamnika, tylko nie jest podany kontakt w jego sprawie Quote
Isadora7 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Przepraszam dopiero teraz wstwiam zdjęcia, ale mój Rambo zakończył połtoraroczna przerwe w atakach padaczki. Koniec bajki, wszystko wróciło :( a oto Fredzio, zaraz zrobie mu banerek i tak spac nie bede mogła: Quote
Kinia1984 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 przepraszam ...bylam u TZa...dziekuje Isadorko za wstawienie zdjec...Fredzio smutne ma oczyska.. kontakt do mnie tel 505945510 Quote
Isadora7 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Fredzio wita, smutasek: Astartoth piekne te zdjecia :) Quote
Astaroth Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 dziękuję, ale ciemne troche za bardzo, słońca to chyba się nie doczekam w ciągu najbliższych kilku dni więc muszą takie wystarczyć na razie Quote
Kinia1984 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 śliczny Fredzio:) dobry macie aparat ładne zdjecia robi:) Quote
__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jejku, nie wiedziałam, że Fredzio wrócił :( :( :( :( :( Quote
__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Kinia1984 napisał(a):wrocil Laro, wrocil.... Ehhh....czyli Fredek nadaje się właściwie do mieszkania tylko. Quote
Kinia1984 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 tak do mieszkania lub do baaardzo dobrze ogrodzonej posesji... pocieszajace jest to ze jak najbardziej nadaje sie do dzieci... Quote
Isadora7 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Zdjecia ma sliczne z przyjemnościa sie pobawie w allegro, tekst juz wczoraj sobie naszkicowałam. Tylko mój osobisty jamnik miał pierwszy od półtora roku atak padaczki. BArdzo, bardzo ciezki i już ja nic nie byłam psychicznie w stanie zrobić. Quote
obraczus87 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dzisiaj poznałam Fredka, Cudowny chlopak, ktoremu w glowie TYLKO pakowanie sie na kolana :) wspanialy pies. Szybko powinien znalezc kolejny domek!!! :) Quote
__Lara Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 obraczus87 napisał(a):Dzisiaj poznałam Fredka, Cudowny chlopak, ktoremu w glowie TYLKO pakowanie sie na kolana :) wspanialy pies. Szybko powinien znalezc kolejny domek!!! :) No musi, musi, nie ma innego wyjścia! Allegro ma cioteczki? Quote
Isadora7 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 __Lara napisał(a):No musi, musi, nie ma innego wyjścia! Allegro ma cioteczki? Się właśnie robi... fullwypas Quote
paros Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Do chętnych na jamniki zostały wysłane zdjęcia, opisy i kontakty, dwa domki zostały już zasiedlone, zostały cztery do zasiedlenia z tym, że jeden wraca z urlopu na początku czerwca iwolałby suczkę (czy mamy w mazowieckim jamniczki-dziewczynki??) a drugi chce jamnikowatego ale nie musi to być jamnik. Pozostałe dwa domki chcą jamnika. Trzymam kciuki aby wszystkie domki udało się zasiedlić Quote
__Lara Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Isadora7 napisał(a):Się właśnie robi... fullwypas To super :) paros? :o skąd masz tyle domków na jamniki? :o Quote
paros Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 __Lara napisał(a):To super :) paros? :o skąd masz tyle domków na jamniki? :o To przypadek, koleżanka poprosiła mnie o pomoc w znalezieniu domków dla dwóch wyłapanych psiaków czekających na wywóz do schroniska ...... jednym z nich był jamnik. Na ogłoszenia odpowiedziła w sumie 6 domków :lol: wszystkie domki zapisywała. I od przybytku głowa ją bolała:evil_lol: a podobno nie boli??? Jamnik jest uratowany, ma już swój domek :lol: a z jego ogłoszenia drugi jamnik przyjechał z Radomia do nowego domku :lol: Mam nadzieję, że pozostałe domki też uda się zasiedlić :lol: dlatego zostały powysyłane informacje o psiakach szukających domów. Quote
__Lara Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 paros napisał(a):To przypadek, koleżanka poprosiła mnie o pomoc w znalezieniu domków dla dwóch wyłapanych psiaków czekających na wywóz do schroniska ...... jednym z nich był jamnik. Na ogłoszenia odpowiedziła w sumie 6 domków :lol: wszystkie domki zapisywała. I od przybytku głowa ją bolała:evil_lol: a podobno nie boli??? Jamnik jest uratowany, ma już swój domek :lol: a z jego ogłoszenia drugi jamnik przyjechał z Radomia do nowego domku :lol: Mam nadzieję, że pozostałe domki też uda się zasiedlić :lol: dlatego zostały powysyłane informacje o psiakach szukających domów. AAA :) no to świetnie :D dobra robota ;) Quote
paros Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='__Lara']AAA :) no to świetnie :D dobra robota ;) tfu, tfu, tfu aby nie zapeszyć Quote
Isadora7 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 bazarek między innymi na wzmocnienie kosztów hoteliku Fredzia. Quote
Recommended Posts