Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Fredzio nadal przygnębiony...Wsrod psow ma swoich faworytow ale tez wrogow:) wiec nie do wszystkich psow jest anty...
doszly wpłaty od Isadorki7 i mojego TZa.
Dziekujemy:)

Kinia podeślij mi swojego maila to prześlę zdjęcia Fredzia.

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam dopiero teraz wstwiam zdjęcia, ale mój Rambo zakończył połtoraroczna przerwe w atakach padaczki. Koniec bajki, wszystko wróciło :(

a oto Fredzio, zaraz zrobie mu banerek i tak spac nie bede mogła:

Posted

Zdjecia ma sliczne z przyjemnościa sie pobawie w allegro, tekst juz wczoraj sobie naszkicowałam. Tylko mój osobisty jamnik miał pierwszy od półtora roku atak padaczki. BArdzo, bardzo ciezki i już ja nic nie byłam psychicznie w stanie zrobić.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dzisiaj poznałam Fredka, Cudowny chlopak, ktoremu w glowie TYLKO pakowanie sie na kolana :) wspanialy pies. Szybko powinien znalezc kolejny domek!!! :)

No musi, musi, nie ma innego wyjścia!

Allegro ma cioteczki?

Posted

Do chętnych na jamniki zostały wysłane zdjęcia, opisy i kontakty, dwa domki zostały już zasiedlone, zostały cztery do zasiedlenia z tym, że jeden wraca z urlopu na początku czerwca iwolałby suczkę (czy mamy w mazowieckim jamniczki-dziewczynki??) a drugi chce jamnikowatego ale nie musi to być jamnik. Pozostałe dwa domki chcą jamnika.
Trzymam kciuki aby wszystkie domki udało się zasiedlić

Posted

__Lara napisał(a):
To super :)

paros? :o skąd masz tyle domków na jamniki? :o

To przypadek, koleżanka poprosiła mnie o pomoc w znalezieniu domków dla dwóch wyłapanych psiaków czekających na wywóz do schroniska ...... jednym z nich był jamnik. Na ogłoszenia odpowiedziła w sumie 6 domków :lol: wszystkie domki zapisywała. I od przybytku głowa ją bolała:evil_lol: a podobno nie boli???
Jamnik jest uratowany, ma już swój domek :lol: a z jego ogłoszenia drugi jamnik przyjechał z Radomia do nowego domku :lol:
Mam nadzieję, że pozostałe domki też uda się zasiedlić :lol: dlatego zostały powysyłane informacje o psiakach szukających domów.

Posted

paros napisał(a):
To przypadek, koleżanka poprosiła mnie o pomoc w znalezieniu domków dla dwóch wyłapanych psiaków czekających na wywóz do schroniska ...... jednym z nich był jamnik. Na ogłoszenia odpowiedziła w sumie 6 domków :lol: wszystkie domki zapisywała. I od przybytku głowa ją bolała:evil_lol: a podobno nie boli???
Jamnik jest uratowany, ma już swój domek :lol: a z jego ogłoszenia drugi jamnik przyjechał z Radomia do nowego domku :lol:
Mam nadzieję, że pozostałe domki też uda się zasiedlić :lol: dlatego zostały powysyłane informacje o psiakach szukających domów.

AAA :) no to świetnie :D dobra robota ;)