Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
cHOLERA JASNA....... nie mam żadnego pomysłu........

obraczus87 napisał(a):
No właśnie........... mam jeszcze jeden pomysl

To ja juz wiem zę mamy ten sam pomysł. Dzwoniłam w to samo miejsce co obraczus (gdzie od poczatku istnienia klepłam sobie jamniczą miejscówkę) i uważam że zdecydowanie w tej sytuacji trzeba działać natychmiast. Chłopak poszedłby na razie do boksu, bo jamnicze miejsce zajęte przez szczeniak który na pewno szybko znajdzie dom (jak to szczeniak). Ja sama wybrałabym się do niego zapewne w następny weekend. Kinia organizujmy to proszę.

Obraczus daj mi na priva swój telefon proszę.

Allegro będę mu robiła w wersji full wypas.

Posted

Fredzio niestety wrócił z adopcji... Jego Pan został sam i niestety Fredek zostawał sam po kilkanascie godzin dziennie w domu...Notorycznie podkopywal sie pod ogrodzeniem czym robil sobie krzywde, gdyz nie pozwalał zrosnąć się ranie po kastracji...Byl zszywany kilkakrotnie...Fredek ma problemy z serduszkiem..Nie mógł się wybudzić po kastracji...Potrzeba kasy na diagnostykę...

Fredzio to bardzo przyjazny, przytulaśny psiak, kocha dzieci, pozwala ze sobą robic wszystko łącznie z zakłądaniem pieluchy niestety nie bardzo lubi inne psy...najchetniej atakuje i zaczepia większe od siebie...Z kotami roznie bywa..z jednym sie zaprzyjazni innego goni.
Fredzio ma swoj charakter

Przy rozstawaniu sie z Fredziem właściciel nie mogl powstrzymac łez, ale nie mogl postapic inaczej..Bał się że Fredzio zrobi sobie w koncu krzywde...Do pracy nie mogl go brac.

Fredzio uwielbia bawić się piłeczką, jeść marchewkę surową i kefir

Pan Zbyszek bardzo prosił o kontakt do hotelu i 100 razy upewniał się czy znajdziemy mu dobry dom...

Cioteczki apeluję o pomoc ...potrzebujemy deklaracji 240 zł...ja daje 20 zł moj TZ 30 zł...

Proszę moderatora o przeniesienie wątku na psy do adopcji/mazowieckie

Posted

[quote name='Kinia1984'][...]
Cioteczki apeluję o pomoc ...potrzebujemy deklaracji 240 zł...ja daje 20 zł moj TZ 30 zł...

Proszę moderatora o przeniesienie wątku na psy do adopcji/mazowieckie

Do moderatora napisz też na priva.
Ja daję stałej deklaracji 30 złoty.
Pokombinuję bazarek graficzny na chłopaka.

Posted

Jest mi przykro, że Fredzio stracił domek. Finansowo na razie leżę ale za parę dni może będą jakieś moniaki. Czy wpłacać do do JS ze wskazaniem ?

Posted

[quote name='Kinia1984']yunona nr konta podam na PW. Nie mogłam spać przez ta sytacje...Szkoda mi Fredzia strasznie...strasznie plakal w samochodzie...:([/QUOTE]

Ja tez poproszę o nr konta zaraz po wypłacie coś wrzucę

Posted

[quote name='Kinia1984']ciekawe czy Fredzio dalej płacze...:([/QUOTE]

Już nie płacze, ale jest smutny. Prosi o głaskanie, wchodzi na kolana, ale jak się go zostawi to robi taką smutną minę. I nie zjadł marchewki którą mu według zaleceń dałam dzisiaj rano :(

Posted

biedny Fredzio...zapomnialam powiedziec ze marchewke trzeba pokroic w kostke...Dziekuje ci ze go wzielas...glaszcz go w miare mozliwosci jak najwiecej...moze przejdzie mu tesknota...:-(
a spal w kojcu czy w domu?

Posted

Oj biedny Fredziak :( Na pewno tęskni . Pewnie jest taki sam smutny jak zimą gdy robiliśmy łapankę wtedy pewnie też sam zwiał :( Fredek co z Tobą będzie ? Kto zechce pracować nad Twoim posłuszeństwem ... Kto się podejmie opieki nad uciekjącym psem z problemami z sercem ... Tyle pytań bez odpowiedzi :(

Fredziu trzymam kciuki .

Posted

Fredzio nadal przygnębiony...Wsrod psow ma swoich faworytow ale tez wrogow:) wiec nie do wszystkich psow jest anty...
doszly wpłaty od Isadorki7 i mojego TZa.
Dziekujemy:)