obraczus87 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Kinia1984 napisał(a):nie wiem o co chodzi...on sie z psami w hotelu u Pati zgadzal... No właśnie........... mam jeszcze jeden pomysl Quote
Kinia1984 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 marta ja bym bez ciebie chyba sie zaplakala... Quote
Isadora7 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 obraczus87 napisał(a):cHOLERA JASNA....... nie mam żadnego pomysłu........ obraczus87 napisał(a):No właśnie........... mam jeszcze jeden pomysl To ja juz wiem zę mamy ten sam pomysł. Dzwoniłam w to samo miejsce co obraczus (gdzie od poczatku istnienia klepłam sobie jamniczą miejscówkę) i uważam że zdecydowanie w tej sytuacji trzeba działać natychmiast. Chłopak poszedłby na razie do boksu, bo jamnicze miejsce zajęte przez szczeniak który na pewno szybko znajdzie dom (jak to szczeniak). Ja sama wybrałabym się do niego zapewne w następny weekend. Kinia organizujmy to proszę. Obraczus daj mi na priva swój telefon proszę. Allegro będę mu robiła w wersji full wypas. Quote
Kinia1984 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 jest jeszcze jedna opcja ale najpierw Isadoro powiedz prosze lub napisz mi na pw gdzie to miejsce? Quote
Kinia1984 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 albo jak mozesz to podaj mi swoj tel na pw i zadzwonie i powiem ci jak sprawa wyglada moze cos doradzisz bo jestes bardziej doswiadczona:) Quote
Kinia1984 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 zadzwonie jutro bo dzis jestem u Tza i nie mam zasiegu....:) Quote
obraczus87 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Isadora7 napisał(a):Za miejsce ręcze, a telefon podałam na priva. Z opóźnieniem podaję niestety.... numer wysyłam na PW. Quote
Kinia1984 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Fredzio niestety wrócił z adopcji... Jego Pan został sam i niestety Fredek zostawał sam po kilkanascie godzin dziennie w domu...Notorycznie podkopywal sie pod ogrodzeniem czym robil sobie krzywde, gdyz nie pozwalał zrosnąć się ranie po kastracji...Byl zszywany kilkakrotnie...Fredek ma problemy z serduszkiem..Nie mógł się wybudzić po kastracji...Potrzeba kasy na diagnostykę... Fredzio to bardzo przyjazny, przytulaśny psiak, kocha dzieci, pozwala ze sobą robic wszystko łącznie z zakłądaniem pieluchy niestety nie bardzo lubi inne psy...najchetniej atakuje i zaczepia większe od siebie...Z kotami roznie bywa..z jednym sie zaprzyjazni innego goni. Fredzio ma swoj charakter Przy rozstawaniu sie z Fredziem właściciel nie mogl powstrzymac łez, ale nie mogl postapic inaczej..Bał się że Fredzio zrobi sobie w koncu krzywde...Do pracy nie mogl go brac. Fredzio uwielbia bawić się piłeczką, jeść marchewkę surową i kefir Pan Zbyszek bardzo prosił o kontakt do hotelu i 100 razy upewniał się czy znajdziemy mu dobry dom... Cioteczki apeluję o pomoc ...potrzebujemy deklaracji 240 zł...ja daje 20 zł moj TZ 30 zł... Proszę moderatora o przeniesienie wątku na psy do adopcji/mazowieckie Quote
Isadora7 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Kinia1984'][...] Cioteczki apeluję o pomoc ...potrzebujemy deklaracji 240 zł...ja daje 20 zł moj TZ 30 zł... Proszę moderatora o przeniesienie wątku na psy do adopcji/mazowieckie Do moderatora napisz też na priva. Ja daję stałej deklaracji 30 złoty. Pokombinuję bazarek graficzny na chłopaka. Quote
yunona Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Jest mi przykro, że Fredzio stracił domek. Finansowo na razie leżę ale za parę dni może będą jakieś moniaki. Czy wpłacać do do JS ze wskazaniem ? Quote
Kinia1984 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 yunona nr konta podam na PW. Nie mogłam spać przez ta sytacje...Szkoda mi Fredzia strasznie...strasznie plakal w samochodzie...:( Quote
obraczus87 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 FREDZIO pokazuj się!!!! Musze podliczyć finanse, bo krucho bardzo ostatnio... Quote
Isadora7 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Kinia1984']yunona nr konta podam na PW. Nie mogłam spać przez ta sytacje...Szkoda mi Fredzia strasznie...strasznie plakal w samochodzie...:([/QUOTE] Ja tez poproszę o nr konta zaraz po wypłacie coś wrzucę Quote
Astaroth Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Kinia1984']ciekawe czy Fredzio dalej płacze...:([/QUOTE] Już nie płacze, ale jest smutny. Prosi o głaskanie, wchodzi na kolana, ale jak się go zostawi to robi taką smutną minę. I nie zjadł marchewki którą mu według zaleceń dałam dzisiaj rano :( Quote
Kinia1984 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 biedny Fredzio...zapomnialam powiedziec ze marchewke trzeba pokroic w kostke...Dziekuje ci ze go wzielas...glaszcz go w miare mozliwosci jak najwiecej...moze przejdzie mu tesknota...:-( a spal w kojcu czy w domu? Quote
Isadora7 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Natalia ja również z dziękuję, ze wzięłaś chłopaka. Strasznie mi żal biedaka. Dajmy mu ochłonąc i za kilka dni zacznę go ogłasząć. Quote
Kinia1984 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 isadorko musisz sie wybrac do Fredzia to naprawde cudowny pies...Natalko a sprawdzalas jak ta jego agresja do psow? Quote
Laura1108 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Oj biedny Fredziak :( Na pewno tęskni . Pewnie jest taki sam smutny jak zimą gdy robiliśmy łapankę wtedy pewnie też sam zwiał :( Fredek co z Tobą będzie ? Kto zechce pracować nad Twoim posłuszeństwem ... Kto się podejmie opieki nad uciekjącym psem z problemami z sercem ... Tyle pytań bez odpowiedzi :( Fredziu trzymam kciuki . Quote
Kinia1984 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 doszly wplaty z: kundelkowa skarbonka - 100 zł (w tym 50 zł na diagnostyke serca) obraczus - 20 zł dekl. jednorazowa kinia1984 - 20 zł dekl. stała dziekujemy:) Quote
Kinia1984 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Fredzio nadal przygnębiony...Wsrod psow ma swoich faworytow ale tez wrogow:) wiec nie do wszystkich psow jest anty... doszly wpłaty od Isadorki7 i mojego TZa. Dziekujemy:) Quote
Recommended Posts