Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Moniczko zgadza sie:)
Doszla wplata od Isadorki z bazarku:)
Astaroth a ty masz gdzie przysiasc jak oni tak tapczany okupują?:)

po niedzieli podeślę moje 30 stałego

Posted

jak chcę się położyć na tapczanie to mój pies schodzi ale pomrukując z niezadowolenia, Dorek grzecznie ustępuje tak że nie muszę nawet prosić żeby się przesunął, za to Fredek nie daje za wygraną, zrzucić go nawet siłą bardzo trudno, a jak nawet się uda to wraca i kładzie sie na nogach z miną mówiącą "ale o co Ci chodzi przecież się zmieszczę" :)

Posted

Astaroth napisał(a):
jak chcę się położyć na tapczanie to mój pies schodzi ale pomrukując z niezadowolenia, Dorek grzecznie ustępuje tak że nie muszę nawet prosić żeby się przesunął, za to Fredek nie daje za wygraną, zrzucić go nawet siłą bardzo trudno, a jak nawet się uda to wraca i kładzie sie na nogach z miną mówiącą "ale o co Ci chodzi przecież się zmieszczę" :)

Fredzio ma "charakterek". :):)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Isadorko przypominam Ci o Twoich skarpetkach japonkach z mojego bazarku;)

Już podaje dane na priva.

No i nie podam bo:

Kinia1984 has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

Posted

bardzo dziekujemy Moniko:loveu:
wczoraj bylam u Fredosława z fiprexem:) niestety jestem gapa i nie wzielam aparatu...:roll: Fredka nie wolno spuszczac ze smyczy bo po prostu idzie przed siebie i udaje gluchego...:) nie moze tez mieszkac z malymi zwierzatkami takimi jak kaczki i kroliki:) nie wskazane sa tez psy i suki..chociaz to tez nie regula bo niektore lubi innych nie i tylko on wie dlaczego:) generalnie Fredek nadaje sie tylko do ludzi :evil_lol: