Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No przecie Fredzio to jamnior pełną gembą tylko czego zasraniec zwiewał przed ludziami i nie dał się złapać ... no no żebym ja musiał Cię jamniorze prosić co być łaskawie zechciał skorzystać ze spania na kanapie nie ładnie ;) A tak serio to Kinia fotki zaje mega super kestra fajne widac , że podmionili jamnika bo aż wierzyć się nie chce , że to ten sam uciekinier z Twojej klatki :)

Wszystkiego najlepsiejszego kochany jamnisiu życzy ciotka Laura :* Trzymam kciuki za Twoje powodzenia a moje futra pazurki :)

Posted

Dziewczyny wybaczcie nie bijcie ale sprawa pilna potrzebna pomoc w ogłaszaniu i rozsyłaniu wątku . Pies potrzebuje DS na cito !!

http://www.dogomania.pl/threads/177963-Cudo-wywalone-jak-A-mieAE-na-bruk-Pomocy-w-ogloszeniach-PILNIE-DS?p=13917145

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

panstwo zglaszali mi problemy z uciekinierstwem Fredka...nie mozna bylo go spuscic z oczu na ogrodzie...przeciskal sie przez najmniejsza dziure...Fredek jest po kastracji...

Posted

Myślę, że Fredzio się znajdzie. Suczki mają cieczki i nawet mój wykastrowany Harutek ostatnio strasznie zalecał się do o wiele wyższej od niego i długowłosej piękności. Co chwila chce wyjść na dwór lub piszczy przy balkonie, a że ciepło to otwieram i siedzi tam jak zaklęty obserwując wszystko co się rusza. Pamiętacie jamniczka, który uciekł i dwa tygodnie spędził poza domem na amorach? Mam przeczucie , że tu może być podobnie. Trzeba oblecieć pobliskie domy gdzie są suczki. Może gdzieś tam siedzi i wypatruje swojej lubej, albo wróci po akcji I love you.
Trzymamy kciuki za szczęśliwy powrót !!!!!

Posted

Super że się znalazł! :)

Z kastracją jest tak że hormony "uspokajają się" dopiero po kilku miesiącach od kastracji. Więc pewnie jeszcze hormony buzują w Fredku - mam nadzieję że już ostatkami sił i w końcu się uspokoją.